LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Geçen sene yapmaya çalışıtığım şeyi anca şimdi yapabiliyoruz, bütün kadroyu kurup 5v5 maç yapıyoruz. Twitch yayını linkini atacağım şimdi. http://i.picpar.com/scjc.png LIVE NOW! https://www.twitch.tv/sereglin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 kim kim şimdi nick belli olmayanlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 çok heyçanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yayın çok kaliteli internetim yetmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Harbiden yayın baya kaliteli ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 merak edip bi bakiyim diye tıkladım linke hayatımda daha bu kadar kibar bi ses ile sakin edilen bir küfür daha duymamıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 abi küfürsüz fen lisesi ağzıyla twitch yayını olmaz. lütfen takım arkadaşlarınıza sövmeye başlar mısınız? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 küfür bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Yayını kimin gözünden izliyoruz? Adam oyuncu çok net! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Valla twitch'i hiç kullanmıyorum ama şimdi TV gibi açtım yanda oynuyor güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 mavi team tam yeto ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dylanN said: merak edip bi bakiyim diye tıkladım linke hayatımda daha bu kadar kibar bi ses ile sakin edilen bir küfür daha duymamıştım.. sereglin %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 izleyip onaylayabilirim bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 şu oyun biraz daha ucuzlasa da alsak ya çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Hiç anlamıyorum ne dönüyor ama sardı tuhaf bi şekilde. Can sıkıntısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Red said: şu oyun biraz daha ucuzlasa da alsak ya çok merak ediyorum. sıradayım ben de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 takiliyo surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 takılma yok abi. bitrate'i yüksek veriyo ama kaliteli yayın baya çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 kalite seçemiyoruz biraz daha izleyici gelsin de kalite seçeneği gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 partnerlik lazım onun için. ya da mail atılması lazım ama anlık 50-100 izleyici gerekiyordu sanırım onun için. yayıncı bitrate'i 1600 civarında tutarsa ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 takilma var ki soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 sana da şatank diye yok demişim, bende yok diyecektim. sry. kaç mbit dl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 sereglin eziyor. gerçi karşı takımda harir var kazanma şansları yok sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yayıncı hilesi açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 oo seyrederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar