Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 En düşük gb kaçsa ondan istiyorum. Temiz olması tamir görmemiş olması, ihtiyaç fazlası olması önemli. Köşede orada burada ufak çizik olabilir ama göçük olmaması da yine tercih sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 arkadaş 6s satacak 64gb beraber dubai den aldırmıştık Aralık 2015'te geldi elimize. istiyorsan sorayım fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sor bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Rasmon said: En düşük gb kaçsa ondan istiyorum. Temiz olması tamir görmemiş olması, ihtiyaç fazlası olması önemli. Köşede orada burada ufak çizik olabilir ama göçük olmaması da yine tercih sebebi. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6s-gold-16-gb-368696975/detay Rasmon selam. Iphone 6s 16 gb gold Amerika cihazı 1633 model. ekranı yeni değişti (us apple store'da yaptırıldı) kaydı yok sadece cihaz. yanında bir de orijinal olmayan wall charger + orj kablo veriyorum. Fiyat 1600 TL. Patiye özel. İlgilenirsen haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 kayıtlı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Hayır Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Shadow teşekkürler, ekran vb. değişmiş istemiyorum kesinlikle. Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Bende Se var 16 Gb Silver, o olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 64gb space gray var. apple.com.tr den alınma, 2015 7. ay. orjinal apple silikon kılıfla kullanıldı, çizik bile yok alette. iyi para ederse satmayı düşünebilirim sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ilk elden 16 gb gold i6 var garantisi bu ay bitiyor ilk elden çok temiz cihazım kutusu faturası vs mevcut ankara dan ilgilenen varsa 1700 e veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar