Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bilgisayarda niye kasıyor? :(

Liebe

Öne çıkan mesajlar

p4 2.4mhz işlemci 256md ddram asus radeon 9550 td ge 128 mb ekran kartı var.oyunun default detay ayarlarında 30-40 arasında fps değişiyor ama bazen durup dururken 10 lara düştüğü oluyor , oyun oynanmıyacak hale geliyor.grafikleri en düşük seviyeye getirsemde aynı şey geçerli sadece fps 70 lere falan çıkıyor o kadar.bilgisayarı yeni formatladım kurdum işletim sistemi 98se.xp kursam düzelir mi acaba?yoksa ram mi çok az geliyor?retail cıkmadan su wow u duzgun calıstırcak hale getirmem lazım bilgisayarı..

*forumuda buraya açtım cunku sırf wow da boyle oluyor oteki oyunlar mis gibi çalışıyor.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

Wow/Wtf klasörünü açıp aşağıdakileri bulup onları 16 yap sanırım yarı yarıya sorunun azalacak.
SET gxColorBits "24"
SET gxDepthBits "24"[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

dalamar dedigini yaptım şimdi deneyecegim saol..
abi ama ne bileyim böyle mesela gidiyorum bi duvar dibine fps 65 te falan sabit oluyor.hiç birşey yapmadıgım halde fps bir anda yarıya dusuyor oyun biraz kasıyor sonra tekrar duzeliyor.bazen bu abarıyor (mesela dun ironforge ta coştu resmen) 30 saniye falan bilgisayar işlem yapmaya çalışıyor.eger 512 ram gercekten birşeyler yapacaksa gidip alıcam.karda yagmıs nasıl gidiceksem artık..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

islemci dısında dogru duzgun bi sistemin yok bence mmorpg lerde en az 512 ram olmali bi kere cunku bu fps denilen olay islemciye bakmiyo ram e bakiyo..amd 2500+ 1gb ram radeon 9600xt ile cok rahat oynuyorum hic takilmiyo yavaslama falan olmuyo savaslarda vs ve cok kisinin oldugu sehirlere girince..
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanki 9600xt ler overclock olmuyo gibi konustun eheh :) su an high detail oynuyorum ama oyun cıkınca indiririm medium a.. high detail oynayinca bile fps 30 civari oluyo bi tane savas gordum ondada ole a cok ufak derecede takılmalar oldu..

yani bilgisayarinizi taniyin benim p4 2.4 um var diye full detay falan oynayacaginizi sanmayin..256 raminiz varsa medium da guzel guzel oynarsiniz ama en guzel low detail da oynanir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 06 Şubat 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
ya sanki 9600xt ler overclock olmuyo gibi konustun eheh :) su an high detail oynuyorum ama oyun cıkınca indiririm medium a.. high detail oynayinca bile fps 30 civari oluyo bi tane savas gordum ondada ole a cok ufak derecede takılmalar oldu..

yani bilgisayarinizi taniyin benim p4 2.4 um var diye full detay falan oynayacaginizi sanmayin..256 raminiz varsa medium da guzel guzel oynarsiniz ama en guzel low detail da oynanir..

ama dediğim gibi grafikleri en düşüge alınca bile fps 70 lerden 30 lara falan dusuyor ve o arada da baya bi kasılma oluyor.ram de alıcam bakalım nolcak.olmazsa xp ye geçmeyi düşünüyorum..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

Paramız yoksa ne yapacağız? Oyunu alamıyorum ki, RAM'i nasıl alayım :) Kore Beta'da kasıyordu bende[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

benim sistem şu anda şöyle:

amd 2800+ (sorunlar yüzünden 2200+ olarak çalışıyor)
128mb ati radeon 9600pro
512mb noname ddr 333 ram
120gb 5400rpm maxtor ide hdd

yakın zamanda gidip bir 512mb ram daha almayı düşünüyorum. şu anda normalde pek yavaşlama yok, ekrana adam girdiği anda ya da terrain distance'ı açtığımda feci yavaşlıyor. raid'lerde karşıma bir anda 15-20 adam çıkarsa yaklaşık 1 dakika kitlenip kalıyorum. ram'i aldıktan sonra aradaki farkı yazarım. yarın alabilirsem beta bitmeden yazarım. olmadı retail açılınca yazarım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...