Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 arkadasin bira yapacak, sana ikram edecek, sen diyet yapiyorum diyip tadina bile bakmayacaksin. nasil bir is lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Erkeklik diyeti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 resim yapan adam gel bak diyince gozlerimi dinlendiriyorum diyip tuvale bakmamak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 IPA candır ya neden öyle diyorsun tr de bulduğum yerde zil takıp oynayasım geliyor ama 33 lük şişeye min 25 tl vermek de koyuyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 turkiye de alkol olayi da bitti ya gecen 4 tane mi ne corona aldim yanina da cips mips vs 50tl verdim ciktim. bayagi luks artik bira. alkol alacagima yesil cay iciyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 kendi biramı yapacağım diyenlere hipsterlığından ötürü kadife pantolon alasım var metrobüste tütün de sararlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Hipsterlıktan değil o. Parasızlıktan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 evde her daim tadı daha güzel hazır biran oluyor ve şişe başına yarı fiyatına falan geliyor. ama normal abi toplumlarda her zaman yeni ortaya çıkan şeyleri kabullenemeyenler olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Eğer tadı güzel oluyorsa no problem. Kabullenirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Cokomantis said: alman sevgili diye geldim 2/10 This (tu) Ayrıca hiç bişi anlamadım konuda. Paran yok bira mı içemiyosun abi? Kolonya iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 derdini silkeyim birde neden hep güncelde bu konu emenike.. forum öldü azizim.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Jeeztro said: kendi biramı yapacağım diyenlere hipsterlığından ötürü kadife pantolon alasım var metrobüste tütün de sararlar bunlar Tuborg 7 lira, tesisat maliyetini cikartinca evde yaptigin muadili 2.15 lira. Sise basi 5 lira kardasin. Bu bahsettigim arkadasim gunde 5 6 sise yuvarliyor. Kabaca 30 lira karda her gun. Ayda 900 lira, yilda 10800 lira eder. Soruyorum simdi hipster marketten bira alan mi evde yapan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Evet hipster marketten bira alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Çünkü fakir hipster olan bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 senko said: turkiye de alkol olayi da bitti ya gecen 4 tane mi ne corona aldim yanina da cips mips vs 50tl verdim ciktim. bayagi luks artik bira. alkol alacagima yesil cay iciyorum, tavsiye ederim. hehe lan böyle mi olacaktık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Frostbite said: derdini silkeyim birde neden hep güncelde bu konu emenike.. forum öldü azizim.:( ben de bunu anlamıyorum. l koyunca o küfür olmuyor mu? Herkes onu yine orjinaliyle okuyup anlamıyor mu? Dalga mı geçiyosunuz aminiyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 çaktırmazsan problem olmuyo dilancım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 dinamiklerle oynama iyi böyle pr0n silkmek bunlar güzel alüminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ben şikayet edeyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 senko said: turkiye de alkol olayi da bitti ya gecen 4 tane mi ne corona aldim yanina da cips mips vs 50tl verdim ciktim. bayagi luks artik bira. alkol alacagima yesil cay iciyorum, tavsiye ederim. gerçek yeşil çay bulabilirsen daha iyi alkolerin yerine de geçer. zira içinde thujan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 gerçek yeşil çayın içinde kahvedeki kadar olmasa da kafein var dostum sarı kantaron alalım kantar'dan passiflora kombosuyla çiçek yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bi de OP hem fakir hem bira'dan anlamıyor, güzel bi kombin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 pr0n ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 seks demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 seks diyin o zaman. seks demek yasak olmamalı. eğer öyleyse protesto ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar