mawiman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Elimde harici hard disk var ve bunu wifi ağında modeme taka biliyorum wifi den kullanıyorum Fakat benim ihtiyacım bunu internet ağından kullanmak ben dışarıda fark ortamlara girdiğimde evimdeki hard diski internet ortamında kullanmak istiyorum ? böyle bir şey mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bi çeşit sunucu kurman lazım uzaktan erişim için. Sunucunun koşacağı bir PC (microPC bile olur) olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 soru işareti dışında farklı noktalama işaretleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Fistan said: soru işareti dışında farklı noktalama işaretleri de var. teşekkür ederim hatırlattığın için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Nas olayına bak freenas.org freenas kurabilirsin dandik bi pcye / raspberrye falan bi ara kullanıyordum ben baya gelişmiş bişi. Bazı routerlarda built-in geliyor bu özellik seninkinde varmıdır bilinmez marka model vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Fistan said: soru işareti dışında farklı noktalama işaretleri de var. 1 tanesini de yanlış kullanmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 boyle bir sey mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ya bende cok typo yaparimda bu baska bisi okurken çünkü duraklıyorum falan, boldlu kısım birlesk abi lutfen bide yapıyomusun bilmiorm ama bunu ayıran genelde eğlenmek yerine eylenmek diyor. oda ck rahatsz edici mawiman said: Elimde harici hard disk var ve bunu wifi ağında modeme taka biliyorum wifi den kullanıyorum Fakat benim ihtiyacım bunu internet ağından kullanmak ben dışarıda fark ortamlara girdiğimde evimdeki hard diski internet ortamında kullanmak istiyorum ? böyle bir şey mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Suark said: ya bende cok typo yaparimda bu baska bisi ava giderken avlanmak. de ve da ayrı olacak der ve kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 yapıyomusun yazmış bi de yapıyor musun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 typo kraliyim canim ben zaten o yazida 2311523141 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar