Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Pepelek Radyoda istek yaptığımız İron Maiden şarkılarının çalınmamasının sebebi nedir ? Radyo'nun sahibinin İron Maiden Çalınmıyıcak diye bir yasak getirmiş olamasının nedeni nedir ?[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben çalarım 1 tane sıram gelirse :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ben iki ayrı WJ den istek yaptım. Radyo'nun sahibi İron Maiden yasak dedi dediler...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Iron Maiden yassah kardeşim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yok be geçen gün biri çalmıştı galiba unuttum kimin çaldığını ama eminim birisi çalmıştı ve belkide o şarkı adamda yoktur yani olacak diye bi kaide yok mesela ben şimdi gitsem müslüm gürses ten bi şarkı istesem adam çalmasa olurmu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben de var sarki ama athea calmayin dedi athea yokken calarim yaf :P naapiyim dinniyo :) patrona karsi boyumuz ve winampimiz kildan ince :P[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 volfied bana orhan baba dan bi şarkı çal :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hehehe "Athe The LAW Maker"[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Athea'nın bu konu hakkında düşüncelerini alsak daha iyi olur tabi... [Bu mesaj Mendoza tarafından 11 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kisisel gicikliklarimiz da cabasi ama :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dağılın bakim gardaş yassah ayran maydan.. kadim bir kanundur, tanrıların işlerine burnunuzu sokmayın. ben sokmadığım için bu kadar uzun süredir üyeyim.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ehu calin be, eglenin cosun ama ben dinlerken arka arkaya 38 tane koyarsaniz playliste bozusuruz =] bana ne siz hala bizim cocuklugumuzda 15-16 yas grubu metalci gencligin dinledigi, sonra 20sine bastiginda bu gunleri utanarak hatirladigi, ulan ben naapmisim, ne dinlemisim diyerek hayiflandigi ve unutmaya calistigi seyleri dinlemek istiosaniz =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 mesela 1 saat kadar önce volfied baya bi pinkfloyd çaldı ben bişi diyommu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yok İron Maiden gurubu hakkındaki düşüncelerin tamam da. Wj lerinin bunu ayaklarının kaydırılması şeklinde algılaması biraz garip geldi bana. Her iş mühessesinde de olduğu gibi burası da... Neyse.... Bol Maiden'lı günler. Fikrini açıkladığın için ayrıca teşekkürler...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: athea, 11 June 2003 17:08 tarihinde demiş ki: ehu calin be, eglenin cosun ama ben dinlerken arka arkaya 38 tane koyarsaniz playliste bozusuruz =] bana ne siz hala bizim cocuklugumuzda 15-16 yas grubu metalci gencligin dinledigi, sonra 20sine bastiginda bu gunleri utanarak hatirladigi, ulan ben naapmisim, ne dinlemisim diyerek hayiflandigi ve unutmaya calistigi seyleri dinlemek istiosaniz =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Yaş 27 hiç pişman olmadım dinlediklerimden ;)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mendoza sen burda yenisin galba =] alisirsin bana sen de zamanla hihih[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Walla çalarsonız arkasına bi DM koyarsnız athe ömest olur unutur bi önceki şarkıyı İşi bileceksin arkadaş =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yok yeni sayılmam bayadır takip ediyorum da fazla msg atmadığımdandır. Alışcaz artık, bak Microsoft'a da Alışmak zorunda bırakılıyoruz. Sana alışırız.... Merak etme...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hic merak etmiyorum, keyfine bak sen =] alis ya da alisma, burda bayanlarin borusu otuyo heheh athe & ema elele! diktator radyo yonetimine! =ppp[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: athea, 11 June 2003 17:08 tarihinde demiş ki: ehu calin be, eglenin cosun ama ben dinlerken arka arkaya 38 tane koyarsaniz playliste bozusuruz =] bana ne siz hala bizim cocuklugumuzda 15-16 yas grubu metalci gencligin dinledigi, sonra 20sine bastiginda bu gunleri utanarak hatirladigi, ulan ben naapmisim, ne dinlemisim diyerek hayiflandigi ve unutmaya calistigi seyleri dinlemek istiosaniz =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! İron Maiden dan utanmak weya 15-16 yaşında dinLeyipde 20 sinde utanmak.. Yazık!! Yapta maiden gibi yapda bizde senden utanaLım..yeterki yap!!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben geceleri çalıyorum, sabahlarıda bir kaç kez çaldığım oldu ama yalnızca sevdiğim ve bende olan parçalarını çalıyorum istek yapıldığında da milleti kırmamak için yasak diyorum, yoksa yok öyle bir şey athe'nin de demiş olduğu gibi takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bu işin sonu ayaklanmaya gider Judas isteris Maiden isteriz Annihilator isteriiiz Exodus isteriiiiiiiz[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 alala onları biz de isteriz, ama iron maiden'a ema fm'den beri kılız! hatta ezelden kılız... di mi kız athe? *!dirseğiyle dürter* ama çalın tabe nolcak, eğlenelim coşalım hep beraber, herkesin istediği çalınsın, herkes mutlu olsun, çiçekleeeeer, kelebekleeeer, kedileeerr, yuvarlanalım hep beraber yeşil çimenlerde, gülücükler salalım ortamlara, kolkola girip dönelim "trallallaaa" diyerek, hayat bayram olsun. üst üste gelmesin yeter diyorum ben şahsen kendi adıma ben olarak... geçen gün pepelek Fm tarihinin en düşük ratingli programını yapmış wj olarak daha fazlasını da söyleyemem herhalde, ters olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Diktatörler bile insanların taleplerini yerine getirmeden başa geçemezler. Talep herşeydir......[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Dresquin, 11 June 2003 17:46 tarihinde demiş ki: Kaç kişiydi? Ben 2 dinleyiciye bile yaptım 5-10 dakika süreyle, öyle deme yani. Daha başarısızlarımız da vardır belki bilmiyorum, bakmadım valla :) nerden bakılır onu da bilmiyorum ki :P canım zaten hatır-gönül dinleyicilerini saymıyorum. çaldığım parçaların hepsini beğenerek dinleyen bi tek damienciim vardı, o da zaten benim kadar hasta ruhlu bu konuda maaşallak :P aman neyse zaten, her programım gürültülü olmıycak ki zaten. girişimde kıyamet kopsun istedim ööle yaptım :) sonrasına bakıciiz artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar