Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PDF to Kitap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde zibilyon tane kitap birikti , bunları artık bastıriim kitap yapiim diyorum ama bi yerlere gidip yaptıracak vakit yok. Böyle ücret karşılığında benim vereceğim pdf'leri kitap yapıp bana postalayacak bir site var mı? Yoksa klasik özalit ile mi hallediim işimi bi gün öğle arasında. Bi de bunun uygun fiyatlısı mümkünse , zira totalde 3-4000 sayfa falandır heralde.
Mesaj tarihi:
Basılı olanı da tarayabilirim bu arada. PDF dosyası oluyor ama öyle içinde kelime arayabileceğiniz türden değil. Bütün bir sayfayı bir resim olarak düşünebilirsiniz kabaca.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

Malibu yapsin, onla anlasamazsan gel bana ben basar kargolarim.

Rıdvan mithat herhalde sıvama bez cilt isteyecek anladığım kadarıyla. Sen yapabiliyor musun? Bez cilt? Ben ısısal yapabiliyorum kendim sadece. Sıvama işi sakat.
Mesaj tarihi:

Malibu'ya da gönderdim burayada paylaşiim ;

Şöyle olmak zorunda değil , olursa ne ala ama olmasada olur.

Fakat şöyle ;

Olmalı en azından , minimum kabul edilebilirlik bu.

Kalkp şu tarz olmamalı ;

http://www.renklifotokopiankara.com/site/38623/uploads/o/2015/26/40693a7ba2c6554cd397ea7359ab6265.jpg

Mesaj tarihi:
Mithat said:

http://www.renklifotokopiankara.com/site/38623/uploads/o/2015/26/40693a7ba2c6554cd397ea7359ab6265.jpg

Şunu görünce nedense hep içim kıpır kıpır oluyor :P :P
Mesaj tarihi:
Malibu said:

Peregrin said:

Malibu yapsin, onla anlasamazsan gel bana ben basar kargolarim.

Rıdvan mithat herhalde sıvama bez cilt isteyecek anladığım kadarıyla. Sen yapabiliyor musun? Bez cilt? Ben ısısal yapabiliyorum kendim sadece. Sıvama işi sakat.

bu sivama cilt 25 lira tutar, uzmesin bu sivama cilt mithati :)
Mesaj tarihi:
Diye düşünüyosun ama rastgele bir özalitçi şuna hayvan gibi fiyat çakabilecekken malibu gayet müthiş uygun fiyata yapabileceğini söyledi. Bende biliyorum o kadarını , kazıklanmamak için buraya sordum.
Mesaj tarihi:
İşte adam üni çevresindeki özalitlerden bile ucuz. Adam beleşe yapıo o hayvan özalitçilere kıyasla, pati indirimi mi bilmiorum ama gayet uygun fiyat
  • Yeni Oluştur...