deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Millet durum şöyle şimdi, bizim Geçiş Ekonomilerinin iktisadi analizini yaptığımız bir kitap projemiz var. Bölümleri topluyoruz yavaş yavaş (3-4 güne herkes göndermiş olacak). Daha sonrasında hakem sürecine falan girecek vs. derken 2-3 aya kitabın yayın için kabul almasını bekliyoruz. Yabancı bir yayıneviyle anlaştık, dünya çapında satışa sunulacak pek çok kanaldan fakat alıcıları genelde akademisyenler, doktora öğrencileri ve üniversite kütüphaneleri olacak yalnızca :P Her neyse bu kitaba güzel bir kapak tasarımı yapalım istiyoruz; bu işle ilgilenen bir arkadaş varsa mümkünse bedavaya (non-profit amaçlarla basıyoruz kitabı ve fund'ımız yok) ya da cüzzi bir rakama, tabii ki tüm creditleri kitap içerisinde verilerek yaptıralım güzel bir şey diyoruz. Hani ben ilgilenirim derseniz ÖM atabilirsiniz ya da aklınıza gelen fikirleri veya çiziktirdiklerinizi burada paylaşabilirsiniz. Hem portföyünüzde şekil olur ileride hem de anladığım kadarıyla akademik aktivite olarak yazabiliyor güzel sanatlarda öğretim elemanı olanlar bu tarz çalışmaları. Geçiş ekonomisi dediğimiz ekonomiler eski sovyet ülkeleri, bu arkadaşlar merkezi planlamaya dayalı ekonomik sistemden serbest piyasa ekonomisine geçirmeye çalışıyorlar ekonomik yapıyı. Bunun ciddi sosyo-kültürel ve siyasi sonuçları var. Btw kırmızı fon üzerine orak-çekiç esprisini ben az önce yaptım toplantıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ben hobi olarak ilgileniyorum görsel tasarımla. ama burada illa ki daha iyi yapanlar olacaktır. kimse çıkmazsa ben yaparım beğenirseniz kullanırsınız. konu da pek heyecansızmış ya. fantazi edebiyatı falan yazsaydınız ne olurdu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Sorma sorma :< Yazdım seni, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 GSF ögrencisi kıstır abi medava iş için, mezun adama bedava iş yaptırılmaz dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ya bi iki parabol grafiği, rakamlar formül üçgen altıgen vs koy gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 yeteneğim olsaydı ıkınan tito illüstrasyonu yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yikikduvar.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Biz de yikik duvar jpeg dusunuyoruz da onun da guzeli olsun istiyoruz :). Gsf ogrencisi ve hocasindan bol bir sey yok etrafta bu arada da, eyvallah etmek istemiyoruz pek. Iyilik istiyorsun iyilik istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar