Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke patide kız üyeler de olsaydı. Kız topicleri açıp konuşabilseydik...

dylanN

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

Malibu said:

Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası.
İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti.

Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P

oyun ile kadin i ayni cumle icinde kullaninca triggerlanan tipler var burda lutfen sadfasfd

ha bide burdaki ayakkabi topigine bakip hayattan sogumak icin kadin olmaya gerek yok, son postlanan uc ayakkabanin 2 si kesin migde bulantisi yapicak ayardadir ve bunu topige bakmadan guvenle soyliyebiliyorum :D

ankara kışında yaşıyoruz, utility önemli. parmak arası high heel paylaşıp ayyy çok şiriiiiğeeeaann denmesi baya bi mide bulandırıcı olurdu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısır Tarifi İçin Malzemeler

2 su bardağı köftelik bulgur,
4 çay bardağı sıcak su,
1 adet büyük soğan,
1 yemek kaşığı domates salçası,
1 yemek kaşığı acılı biber salçası,
Yarım su bardağı sıvı yağı,
2-3 çorba kaşığı nar ekşisi,
1 tutam maydanoz,
Karabiber,
Kırmızı pul biber,
Kuru nane,
Çay kaşığının ucu ile kimyon,
1 adet limon,
Tuz.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

abi donanimhaberden de o markayi en ucuza nerden alabilecegini ogrenebilirsin. mesele o degildi sdfg.

allahim ya dh e ben de periodik olarak fena sariyorum..daha once yakin gecmiste mesela bir kampanya vardi 10 tl ye dnr nerf su tabancasi satiyormus..gidip 10 tane alip bir kismini bizim cocuklara verip digerlerini is yerindekilerin cocuklarina dagittim..ama cok ucuzdu ya..yada biz fena kaziklanmaya cok alistik..
Sosyal ağlarda paylaş

protagonist kısır tarifi:

bir adet üzüntülü entelektüel
tomarla da olsa bir ipe dizilmeyen kâğıt
bolca kötü olmayan ama iyi de olamayan alkol
haftada ikiden fazla sabaha varan akşam
artık kahve lekesinden böğüren bardak
sigara söndürülmesinden çok kızmış kül tablası
bolca sigara.

bunları beş sene yağmurlu cam arkasında bekletiyoruz, evin ısısını fazla açmayın. çok güzel kısır olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

Laurelin said:

Malibu said:

Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası.
İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti.

Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P

oyun ile kadin i ayni cumle icinde kullaninca triggerlanan tipler var burda lutfen sadfasfd

ha bide burdaki ayakkabi topigine bakip hayattan sogumak icin kadin olmaya gerek yok, son postlanan uc ayakkabanin 2 si kesin migde bulantisi yapicak ayardadir ve bunu topige bakmadan guvenle soyliyebiliyorum :D

https://img-gozalan.mncdn.com/Assets/Base/Originals/66521_0.jpg

bunu görünce için bir hoş olmuyor mu şimdi yalan söyleme.

valla ben bundan giyiyorum, yağmur, kar...
http://static.barcin.com/web/images/products/G97917/terrex-fast-x-gtx-original-big.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...