Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 kadınlar kulubünün hakkını yemişsiniz, iyi bakliyat markası arayışımda faydası dokundu hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hangi bakliyat markasi iyiymis abi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 yayla demişlerdi, fena değil o kadar gaz yapmıyor nohut vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Kısır yaparken yayla olmaz. Kısırda köftelik bulguru memleketten getirtcen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 memleket istanbul da, kısırla işim yok ya, nohut, barbunya, mercimek vs. her bilginin yeri ayrı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 dylanN said: Kısır yaparken yayla olmaz. Kısırda köftelik bulguru memleketten getirtcen... valla memleket ankara ..bence iyi olmayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Bir de yumurtalı kısır var. O başka bi konu tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Sam said: kadınlar kulubünün hakkını yemişsiniz, iyi bakliyat markası arayışımda faydası dokundu hayli. abi donanimhaberden de o markayi en ucuza nerden alabilecegini ogrenebilirsin. mesele o degildi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 evet, onu da onun için kullanıyorum zaten. hatta şu başlığı okurken gugılda arattığım hiçbirşeyde buranın çıkmadığını farkettim lol. neyse gene oyunlar ve anime için fena değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Laurelin said: Malibu said: Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası. İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti. Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P oyun ile kadin i ayni cumle icinde kullaninca triggerlanan tipler var burda lutfen sadfasfd ha bide burdaki ayakkabi topigine bakip hayattan sogumak icin kadin olmaya gerek yok, son postlanan uc ayakkabanin 2 si kesin migde bulantisi yapicak ayardadir ve bunu topige bakmadan guvenle soyliyebiliyorum :D ankara kışında yaşıyoruz, utility önemli. parmak arası high heel paylaşıp ayyy çok şiriiiiğeeeaann denmesi baya bi mide bulandırıcı olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Yalnız, biz kızlar da parmak arası hihg heel dan pek hoşlanmıyoruz 😒 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 kendi aranızda hoşlanıyosunuz, ortamlarda hoşlanmıyoruz diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hangi bakliyat iyi söylenmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Söylendi. Yayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 arcane said: Sam said: kadınlar kulubünün hakkını yemişsiniz, iyi bakliyat markası arayışımda faydası dokundu hayli. abi donanimhaberden de o markayi en ucuza nerden alabilecegini ogrenebilirsin. mesele o degildi sdfg. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Kısır Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı köftelik bulgur, 4 çay bardağı sıcak su, 1 adet büyük soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı acılı biber salçası, Yarım su bardağı sıvı yağı, 2-3 çorba kaşığı nar ekşisi, 1 tutam maydanoz, Karabiber, Kırmızı pul biber, Kuru nane, Çay kaşığının ucu ile kimyon, 1 adet limon, Tuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abshjdgahj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 malzeme miktarlari bardakla kasikla verilmis + guvercinler var + samimi + tarifin kendisi yok - kisir fotosu yok - gidis yolundan puan verdim 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 herkesin evinde hassas tartisi yok ayol. goz karari mi yazsaydik. copy paste yaptigim yere hemen mail atiyorum. hayirli sabahlar paticiskolar. patileyyo ye yo daha fazla devam edemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Hepsini karıştırıp yiyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 arcane said: abi donanimhaberden de o markayi en ucuza nerden alabilecegini ogrenebilirsin. mesele o degildi sdfg. allahim ya dh e ben de periodik olarak fena sariyorum..daha once yakin gecmiste mesela bir kampanya vardi 10 tl ye dnr nerf su tabancasi satiyormus..gidip 10 tane alip bir kismini bizim cocuklara verip digerlerini is yerindekilerin cocuklarina dagittim..ama cok ucuzdu ya..yada biz fena kaziklanmaya cok alistik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 öyle olunca pek hoş olmuyor, yapmak isteyip yapamayan, ama ayıp olmasın diye diye baya bir yediğim, artık bulgurlar ağızda büyümeye başladığında artık yiyemediğim kısır deneyimim ile konuya giriş yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 protagonist kısır tarifi: bir adet üzüntülü entelektüel tomarla da olsa bir ipe dizilmeyen kâğıt bolca kötü olmayan ama iyi de olamayan alkol haftada ikiden fazla sabaha varan akşam artık kahve lekesinden böğüren bardak sigara söndürülmesinden çok kızmış kül tablası bolca sigara. bunları beş sene yağmurlu cam arkasında bekletiyoruz, evin ısısını fazla açmayın. çok güzel kısır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Claiborne said: Laurelin said: Malibu said: Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası. İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti. Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P oyun ile kadin i ayni cumle icinde kullaninca triggerlanan tipler var burda lutfen sadfasfd ha bide burdaki ayakkabi topigine bakip hayattan sogumak icin kadin olmaya gerek yok, son postlanan uc ayakkabanin 2 si kesin migde bulantisi yapicak ayardadir ve bunu topige bakmadan guvenle soyliyebiliyorum :D https://img-gozalan.mncdn.com/Assets/Base/Originals/66521_0.jpg bunu görünce için bir hoş olmuyor mu şimdi yalan söyleme. valla ben bundan giyiyorum, yağmur, kar... http://static.barcin.com/web/images/products/G97917/terrex-fast-x-gtx-original-big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Ayakkabı thread iz liğking Ay pardon. Bilek desteği kritik diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar