Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke patide kız üyeler de olsaydı. Kız topicleri açıp konuşabilseydik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor.

et bakalım kitlencek mi ben de merak ettim şimdi
Mesaj tarihi:
Gizli said:

lol erkeğe alt cinsiyet denmiş

genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar..
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor.

ya aşkolsun gittim sana ne güzel şeyler yazdım diğer topicte, araştırdım o kadar aşkolsun :(
Mesaj tarihi:
dana22 said:

Patice said:

Mesela kondomcu okey'in hedef kitlesi kadınlar. Siz hala mont diyosunuz don diyosunuz.

ee bu ne o zaman..madem hic umrunuzda degil de ..

umrumuzda olmayan neydi? çok konu geçti üstünden anlamadım
Mesaj tarihi:
dana22 said:

Gizli said:

genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar..

Bunu sağda solda söyleme pisagor gibi yakarlar seni
Mesaj tarihi:
Patice said:

kırıcı oluyosun. peki.

ozur dilerim...kirmak istemistim..herhangi bir niyetim yoktu..sadece gereksiz zorlamanin yada ustelemenin bir anlami yoktu ..portakal orada kal..dim..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

Patice said:

kırıcı oluyosun. peki.

ozur dilerim...kirmak istemistim..herhangi bir niyetim yoktu..sadece gereksiz zorlamanin yada ustelemenin bir anlami yoktu ..portakal orada kal..dim..

ok özrünü kabul ediyorum. Sana bu komik ve mantıkdışı #agaoglu mannequin challange videosu ile veda ediyorum. kendine iyi bak yoldaş.

https://www.instagram.com/p/BOaXhGMDpz0/
Mesaj tarihi:
Daesu said:

işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel.
kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace:

Köle tüccarı direk :)

"Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :)
Mesaj tarihi:
Feamer said:

Daesu said:

işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel.
kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace:

Köle tüccarı direk :)

"Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :)

kadına seçme hakkı veren mediniyetlerin ortak durumu
ama başka bi konu, cici başlıgı bunla kirletmeyelim :P
Mesaj tarihi:

dana22 said:

Gizli said:

Daha beterini söyleyeyim. Y kromozonu, X kromozonunun genetık mutasyonundan oluşmuş bir kromozondur diye bir olay var.
  • Yeni Oluştur...