Valthon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Laurelin said: sorun iste tuvalet muhabbetinde bozuluyor bi Bel
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 @patice alman malı diye böyle diyorsun
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Jeeztro said: şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor. et bakalım kitlencek mi ben de merak ettim şimdi
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar..
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Jeeztro said: şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor. ya aşkolsun gittim sana ne güzel şeyler yazdım diğer topicte, araştırdım o kadar aşkolsun :(
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: Mesela kondomcu okey'in hedef kitlesi kadınlar. Siz hala mont diyosunuz don diyosunuz. ee bu ne o zaman..madem hic umrunuzda degil de ..
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Cokomantis said: @patice alman malı diye böyle diyorsun ne o ya :)o
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Patice said: Mesela kondomcu okey'in hedef kitlesi kadınlar. Siz hala mont diyosunuz don diyosunuz. ee bu ne o zaman..madem hic umrunuzda degil de .. umrumuzda olmayan neydi? çok konu geçti üstünden anlamadım
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kadinlari seviyorum..(:P) mm evet gercekten cok olmus bosver..:)
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar.. Bunu sağda solda söyleme pisagor gibi yakarlar seni
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: kadinlari seviyorum..(:P) mm evet gercekten cok olmus bosver..:) kırıcı oluyosun. peki.
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 fenn said: Bunu sağda solda söyleme pisagor gibi yakarlar seni sokratesin savunmasini bir kez daha okuyayim da es kaza birsey olursa trajik birseyler not dusebileyim tarihe..
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: kırıcı oluyosun. peki. ozur dilerim...kirmak istemistim..herhangi bir niyetim yoktu..sadece gereksiz zorlamanin yada ustelemenin bir anlami yoktu ..portakal orada kal..dim..
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Patice said: kırıcı oluyosun. peki. ozur dilerim...kirmak istemistim..herhangi bir niyetim yoktu..sadece gereksiz zorlamanin yada ustelemenin bir anlami yoktu ..portakal orada kal..dim.. ok özrünü kabul ediyorum. Sana bu komik ve mantıkdışı #agaoglu mannequin challange videosu ile veda ediyorum. kendine iyi bak yoldaş. https://www.instagram.com/p/BOaXhGMDpz0/
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Daesu said: işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel. kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace: Köle tüccarı direk :) "Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :)
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 O nası video bütün kızlar ikiz gibi..
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Xaero said: O nası video bütün kızlar ikiz gibi.. çinki aynı estetisyene giden kızlar birbirine benzer..
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paticik kadınlarının erkeklerde aradığı 1. Para 2. yok 3. yok 4. yok
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Feamer said: Daesu said: işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel. kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace: Köle tüccarı direk :) "Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :) kadına seçme hakkı veren mediniyetlerin ortak durumu ama başka bi konu, cici başlıgı bunla kirletmeyelim :P
sinera Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar.. Daha beterini söyleyeyim. Y kromozonu, X kromozonunun genetık mutasyonundan oluşmuş bir kromozondur diye bir olay var.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Var var... kadınların bir türeviyiz hatta sayımız bile kadınlardan az. Birlik olsalar herşeyi referanduma göyürseler şıçtık %51.
Öne çıkan mesajlar