Valthon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Laurelin said: sorun iste tuvalet muhabbetinde bozuluyor bi Bel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 @patice alman malı diye böyle diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Jeeztro said: şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor. et bakalım kitlencek mi ben de merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 lol erkeğe alt cinsiyet denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Jeeztro said: şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor. ya aşkolsun gittim sana ne güzel şeyler yazdım diğer topicte, araştırdım o kadar aşkolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: Mesela kondomcu okey'in hedef kitlesi kadınlar. Siz hala mont diyosunuz don diyosunuz. ee bu ne o zaman..madem hic umrunuzda degil de .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Cokomantis said: @patice alman malı diye böyle diyorsun ne o ya :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Patice said: Mesela kondomcu okey'in hedef kitlesi kadınlar. Siz hala mont diyosunuz don diyosunuz. ee bu ne o zaman..madem hic umrunuzda degil de .. umrumuzda olmayan neydi? çok konu geçti üstünden anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kadinlari seviyorum..(:P) mm evet gercekten cok olmus bosver..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar.. Bunu sağda solda söyleme pisagor gibi yakarlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: kadinlari seviyorum..(:P) mm evet gercekten cok olmus bosver..:) kırıcı oluyosun. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 fenn said: Bunu sağda solda söyleme pisagor gibi yakarlar seni sokratesin savunmasini bir kez daha okuyayim da es kaza birsey olursa trajik birseyler not dusebileyim tarihe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: kırıcı oluyosun. peki. ozur dilerim...kirmak istemistim..herhangi bir niyetim yoktu..sadece gereksiz zorlamanin yada ustelemenin bir anlami yoktu ..portakal orada kal..dim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Patice said: kırıcı oluyosun. peki. ozur dilerim...kirmak istemistim..herhangi bir niyetim yoktu..sadece gereksiz zorlamanin yada ustelemenin bir anlami yoktu ..portakal orada kal..dim.. ok özrünü kabul ediyorum. Sana bu komik ve mantıkdışı #agaoglu mannequin challange videosu ile veda ediyorum. kendine iyi bak yoldaş. https://www.instagram.com/p/BOaXhGMDpz0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Daesu said: işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel. kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace: Köle tüccarı direk :) "Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 O nası video bütün kızlar ikiz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Xaero said: O nası video bütün kızlar ikiz gibi.. çinki aynı estetisyene giden kızlar birbirine benzer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paticik kadınlarının erkeklerde aradığı 1. Para 2. yok 3. yok 4. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Feamer said: Daesu said: işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel. kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace: Köle tüccarı direk :) "Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :) kadına seçme hakkı veren mediniyetlerin ortak durumu ama başka bi konu, cici başlıgı bunla kirletmeyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 4 kriterden 3 unu karsiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dana22 said: Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar.. Daha beterini söyleyeyim. Y kromozonu, X kromozonunun genetık mutasyonundan oluşmuş bir kromozondur diye bir olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Var var... kadınların bir türeviyiz hatta sayımız bile kadınlardan az. Birlik olsalar herşeyi referanduma göyürseler şıçtık %51. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar