Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke patide kız üyeler de olsaydı. Kız topicleri açıp konuşabilseydik...

dylanN

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

ha patice haklı bu arada mahvolan memeler konusunda. kızın puanını verin o yüzden.

ay memem sarkacak diye emzirmeyen citirciklari da gordu bu gozler..ben sagar sagar buzdolabina koyarim siz isitir verirsiniz diyenleri de..anne sutunden yogurt yapanlari biliyorum nan* bu arada tadi fena olmuyor ama endustriel uretim icin pratik degil tabi ki....ayrica memenin basina birsey geliyorsa birseyleri yanlis yapiyorsunuzdur..memenin temizligidir bakimdir emzirme stilidir tirlenin bakimidir temizligidir..

ha anneler ayri .seviyoruz onlari..
Sosyal ağlarda paylaş

darkwingduck said:

Patice said:

Remus said:

Feamer said:

Remus said:

1 kadin iyi 2 kadin eh 3 olunca kacican

Bu isler botla baslar gelinlik muhabeti ile biter

ve tarihte tesettür ve haremlik selamlık kavramlarının temeli böyle atılmış oldu...

Kadınlar ile Erkekler zaten son yüz yıla kadar beraber takılmıyorlardı beraber çalışmıyorlardı. Ama benim anlatmak istediğim kadın muhabbeti, geçen bu tip bir durumda 3 saat emzirme muhabbeti dinledim. Hani konuda değiştirmiyorlar...

Çok normal değil mi? gece - gündüz bebeği emzirmek zorunda olan kişi o olduğu için bunu 3 saat gibi kısa bir zamanda konuşuyor olmaları.
Senin de memelerin emzirmekten yara olsaydı, yarım saatte bir emzirmek zorunda kalsaydın çocuğun, afedersin işemeye bile gidemeseydin sen de yıllarca anlatırdın. (bknz: askerlik )

kadınların her şeyini eleştirmekten öteye geçmiyorsunuz.
he ya he her şeyin en superini erkekler yapıyor.

Hehe. Catir catir yazmis

ehheh anlaştık aynen.

Ya evet kimi kadın daha nitelikli kiminin içi daha boş, kimi daha akıllı kimisi şeytan..
Ama kadınlar konuşabilmeleri için bol malzemoslu yaratılmış. Eh tabi kimi kadın bu malzemelerin parçaları üzerine boş ve gereksiz konuşuyor, kimi daha verimli.

- Ama düşünsene: Makyajı, sporu, evliliği, gelinliği, regl dönemi, hamileliği, hamilelik bitti hoop emzirmesi, anne-bebek ilişkisi, aldatılması, basen bölgesi, memelerin sarkması, göz çevresi, kırışıklık önleyicisi, kozmetiği, alışverişi, indirimi, görümcesi, kaynanası, kariyeri, genel müdürü, vs..

- Erkeklerinki daha soft daha özet şeyler. Yukarıda sadece 'evlilik ve hamilelik' süreci bile yıllarca konuşacak konu demek.
Ki ben hamilelik süreciyle arkadaş çevresini yenileyen arkadaşlarımı biliyorum.

Gürgen Öz'ün bir röportajında şöyle bahsediyordu yıllar önce: ( çok severim, unutmuyorum. )

- Nitelikli ve zeki bir kadını, o istemezse ne kadar yakışıklı ve komik olsanız da etkileyemezsiniz. Ona hitap etmeyi bilmeniz gerekir. Kadın; ayrıntı demek, süreç demek. Erkekte süreç falan yok. Erkek dediğin ayakta işeyen, bulduğu ilk şeyi giyip sokağa çıkan düz bir varlık. Kadının detaylarını yakalamalısınız. Sadece yakışıklılık ve komiklikle ancak boş kadınları tavlayabilirsiniz. "Sevgilim çok yakışıklı, arabası da müthiş" diyenleri.

Yani kadının boşlukları biraz erkeklerin seçimiyle de alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

feverfeverray said:

ha patice haklı bu arada mahvolan memeler konusunda. kızın puanını verin o yüzden.

ay memem sarkacak diye emzirmeyen citirciklari da gordu bu gozler..ben sagar sagar buzdolabina koyarim siz isitir verirsiniz diyenleri de..anne sutunden yogurt yapanlari biliyorum nan* bu arada tadi fena olmuyor ama endustriel uretim icin pratik degil tabi ki....ayrica memenin basina birsey geliyorsa birseyleri yanlis yapiyorsunuzdur..memenin temizligidir bakimdir emzirme stilidir tirlenin bakimidir temizligidir..

ha anneler ayri .seviyoruz onlari..

Ya saçmalama allah aşkına. Yeni doğan bebeğin içgüdüleriyle yaptığı ve hayatında ilk kez emzirme deneyimi yaşayan kadının içgüdüleriyle yaptığı hamleler sonucu memesinde oluşan yaralar hakkında ne kadar çok şey bilen erkekler varmış. Hayret verici.
Sadece temizlikle her şey kusursuz olsaydı, kediler doğurmak için karanlığa geçmez evin en temiz yerinde doğurur emzirirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

- Nitelikli ve zeki bir kadını, o istemezse ne kadar yakışıklı ve komik olsanız da etkileyemezsiniz. Ona hitap etmeyi bilmeniz gerekir. Kadın; ayrıntı demek, süreç demek. Erkekte süreç falan yok. Erkek dediğin ayakta işeyen, bulduğu ilk şeyi giyip sokağa çıkan düz bir varlık. Kadının detaylarını yakalamalısınız. Sadece yakışıklılık ve komiklikle ancak boş kadınları tavlayabilirsiniz. "Sevgilim çok yakışıklı, arabası da müthiş" diyenleri.

Yani kadının boşlukları biraz erkeklerin seçimiyle de alakalı.

👍🏼👍🏼
Sosyal ağlarda paylaş

memesi mahvolacak diye emzirmeyene bir sey diyemiyorum. ama genelde kadinlar dogum sonrasi bir bunalima giriyorlar, ki bence haklari.
kadin gercekten erkeklerden cok daha fazla sey tecrubeliyor hayatta diye dusunuyorum. ilk seksimiz bile farkli sizinkinden. kadin ve erkegin esit olduguna katilmiyorum o yuzden. schopenhauer askin metafizigi kitabinda aciklamis bunu. kadini yermis gibi gorunuyor ama aslinda ama bazi onermelerinde gercekten hakli gibi. feministleri triggerlamak istemiyorum tabii ama kesinlikle esit degiliz bence. erkekler bazi alanlarda bizden cok daha pratikler ve buyuk resmi bizden daha kolay gorebiliyorlae diye dusunuyorum. kadinlar birazcik daha 'simdiki zamanda' yasiyor ve dusunuyorlar.

falan fisman. cok yanlis dusunuyor da olabilirim tamamiyle tartismaya acik.

ama genel olarak 'kadin' dogdugu icin kendini sansli gormek ideolojisine karsiyim, ya da erkek olarak doganlarin kendini sansli gormesine de. kadin olmak bir lutuftur gibi davranilmasina da karsiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Memesi sarkmasın diye emzirmeyeni bir kenara bırakıp vücudu bozulmasın diye taşıyıcı anneye doğum yaptırtanlara asla saygı duymuyorum.

Kanul de edemiyorum. Tercih meselesi fakat ben böyle bir annelik kavramı bilmiyorum. Annelik bambaşka bir kutsallık. Bunu da taşıyamayan ruhlar var malesef.
Bir kere emzirmek anneliğin ilk hissedildiği o andır. Bence çok kutsal.
O memeyi emzirsen de emzirmesen de sarkacak arkadaş. Yer çekimi diye bir kavram var bir kere.
Ha o kadar dert ediyorsan sonrasında ameliyat olur silikonla falan eskisinden daha iyi bir görüntüyü elde edersin.
Mesela ben emzirmeden önce yapılan silikon ameliyatlarına da karşıyım. Şimdilerde yeni bir "kas altı ameliyatı" teranesi çıkarmışlar neymiş efendim doğumdan sonra silikon emzirmeye engel olmuyormuş. Düşünsene fiziksel görüntün için egoların için çocuğunu bundan mahrum bırakıyorsun.

Akıl almaz, çok saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz, kadinlar kendilerini erkeklerden cok daha iyi ifade edebiliyorlar. Su topikte bile gorebiliyorum yani simdi, konu emzirmeye falan gelmiste,
2 yukari topigin iceriginde isidin elinde canli canli yanan erkekler var.

bir tarafi yuceltirken karsi tarafi yermeye gerek yok, hepsinin kendince sorunlari var iste. Erkekler kendilerini pek anlatamiyorlar, bu yuzden hep supreme durum olarak algilaniyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

iki tarafin da cinsiyetlerinin dogasindan gelen problemleri var evet. kadinin dogasinda olan anac duygular ve erkegin dogasinda olan ustun olmak, guclu olmak ihtiyaci gibi bir gercek de var ortada. hicbir tarafi yermemek gerek, iki cins birbirinden farkli ama esit degil benim nazarimda. =) esit olmama durumunda bence bir cinsin ustun olmasi sart degil, farkli parkurlarda her iki cins de daha yetenekli/daha az yetenekli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...