DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 jackjones kalitesini bilmiyorum da hotiçin botları fena değil son 1-2 senedir. ya o değil de ankarada tergana hotiçe mal üreten bi adam bulmuş kuzen, 100-150 liraya daş gibi ayakkabı bot falan aldılar. adama gidip istediğim modeli tarif etsem custom bişi yaparlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: jackjones kalitesini bilmiyorum da hotiçin botları fena değil son 1-2 senedir. ya o değil de ankarada tergana hotiçe mal üreten bi adam bulmuş kuzen, 100-150 liraya daş gibi ayakkabı bot falan aldılar. adama gidip istediğim modeli tarif etsem custom bişi yaparlar mı acaba? bence yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: jackjones kalitesini bilmiyorum da hotiçin botları fena değil son 1-2 senedir. ya o değil de ankarada tergana hotiçe mal üreten bi adam bulmuş kuzen, 100-150 liraya daş gibi ayakkabı bot falan aldılar. adama gidip istediğim modeli tarif etsem custom bişi yaparlar mı acaba? yaparsa haber et bize de yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 madem öyle bi arayım sorayım en azından ostime kim gitcek bu karda kışta fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Yaptırdıktan sonra telif hakkı al bir bakmışın adamlar sayende dünyaya açılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 eee yok mu arttıran? sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: Remus said: Feamer said: Remus said: 1 kadin iyi 2 kadin eh 3 olunca kacican Bu isler botla baslar gelinlik muhabeti ile biter ve tarihte tesettür ve haremlik selamlık kavramlarının temeli böyle atılmış oldu... Kadınlar ile Erkekler zaten son yüz yıla kadar beraber takılmıyorlardı beraber çalışmıyorlardı. Ama benim anlatmak istediğim kadın muhabbeti, geçen bu tip bir durumda 3 saat emzirme muhabbeti dinledim. Hani konuda değiştirmiyorlar... Çok normal değil mi? gece - gündüz bebeği emzirmek zorunda olan kişi o olduğu için bunu 3 saat gibi kısa bir zamanda konuşuyor olmaları. Senin de memelerin emzirmekten yara olsaydı, yarım saatte bir emzirmek zorunda kalsaydın çocuğun, afedersin işemeye bile gidemeseydin sen de yıllarca anlatırdın. (bknz: askerlik ) kadınların her şeyini eleştirmekten öteye geçmiyorsunuz. he ya he her şeyin en superini erkekler yapıyor. Normal hatta konuşun da ben ortamda olmuyayım sdgsdf Ondan kaçacaksın diyorum. Haremlik Selamlığa girmez diyorum. Eleştirmiyorum ayrıca normal konuşmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 bence kadinlar olarak bizlerin de orta bir yerde erkeklerle bulusmamiz gerekiyor. 4 kadin 2 erkekli bir ortamda agda ve emzirmeden baska konular konusabilelim demek istiyorum. erkekler de ayni sekilde. gelin ortada bulusalim ahali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kadınla erkeğin seks dışında ortada buluşabileceği birşey yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Ortalamayı sen tutturuyosun. Saol bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 feverfeverray said: bence kadinlar olarak bizlerin de orta bir yerde erkeklerle bulusmamiz gerekiyor. 4 kadin 2 erkekli bir ortamda agda ve emzirmeden baska konular konusabilelim demek istiyorum. erkekler de ayni sekilde. gelin ortada bulusalim ahali! okurken naftalin kokusu geldi burnuma abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 feverfeverray said: bence kadinlar olarak bizlerin de orta bir yerde erkeklerle bulusmamiz gerekiyor. 4 kadin 2 erkekli bir ortamda agda ve emzirmeden baska konular konusabilelim demek istiyorum. erkekler de ayni sekilde. gelin ortada bulusalim ahali! hani sen erkektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Remus said: Patice said: Remus said: Feamer said: Remus said: 1 kadin iyi 2 kadin eh 3 olunca kacican Bu isler botla baslar gelinlik muhabeti ile biter ve tarihte tesettür ve haremlik selamlık kavramlarının temeli böyle atılmış oldu... Kadınlar ile Erkekler zaten son yüz yıla kadar beraber takılmıyorlardı beraber çalışmıyorlardı. Ama benim anlatmak istediğim kadın muhabbeti, geçen bu tip bir durumda 3 saat emzirme muhabbeti dinledim. Hani konuda değiştirmiyorlar... Çok normal değil mi? gece - gündüz bebeği emzirmek zorunda olan kişi o olduğu için bunu 3 saat gibi kısa bir zamanda konuşuyor olmaları. Senin de memelerin emzirmekten yara olsaydı, yarım saatte bir emzirmek zorunda kalsaydın çocuğun, afedersin işemeye bile gidemeseydin sen de yıllarca anlatırdın. (bknz: askerlik ) kadınların her şeyini eleştirmekten öteye geçmiyorsunuz. he ya he her şeyin en superini erkekler yapıyor. Normal hatta konuşun da ben ortamda olmuyayım sdgsdf Ondan kaçacaksın diyorum. Haremlik Selamlığa girmez diyorum. Eleştirmiyorum ayrıca normal konuşmanız. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 senkonun kız olduğunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 senko merhaba ekler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dylanN said: Ortalamayı sen tutturuyosun. Saol bacım. tsklr dilancim darisi basiniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dylanN said: Ortalamayı sen tutturuyosun. Saol bacım. hahahahaha ozune donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 bingildak said: senko merhaba ekler misin Eklerim tabii ki Maas bordrosunun ornegini de gonder iletisim bilgilerinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: Remus said: Feamer said: Remus said: 1 kadin iyi 2 kadin eh 3 olunca kacican Bu isler botla baslar gelinlik muhabeti ile biter ve tarihte tesettür ve haremlik selamlık kavramlarının temeli böyle atılmış oldu... Kadınlar ile Erkekler zaten son yüz yıla kadar beraber takılmıyorlardı beraber çalışmıyorlardı. Ama benim anlatmak istediğim kadın muhabbeti, geçen bu tip bir durumda 3 saat emzirme muhabbeti dinledim. Hani konuda değiştirmiyorlar... Çok normal değil mi? gece - gündüz bebeği emzirmek zorunda olan kişi o olduğu için bunu 3 saat gibi kısa bir zamanda konuşuyor olmaları. Senin de memelerin emzirmekten yara olsaydı, yarım saatte bir emzirmek zorunda kalsaydın çocuğun, afedersin işemeye bile gidemeseydin sen de yıllarca anlatırdın. (bknz: askerlik ) kadınların her şeyini eleştirmekten öteye geçmiyorsunuz. he ya he her şeyin en superini erkekler yapıyor. Hehe. Catir catir yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 İyi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Sonra anlaştık. 3-4 post üstte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 feverfeverray said: bence kadinlar olarak bizlerin de orta bir yerde erkeklerle bulusmamiz gerekiyor. 4 kadin 2 erkekli bir ortamda agda ve emzirmeden baska konular konusabilelim demek istiyorum. erkekler de ayni sekilde. gelin ortada bulusalim ahali! ne agdasi ne emzirmesi..hos emzirmeye itirazim yok 1-2 saat konusabilirim o konuda da..mumkunse ortada bulusalim ayagina manga ya anime ye hentai ye girmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 senko said: Eklerim tabii ki Maas bordrosunun ornegini de gonder iletisim bilgilerinle direkt insan kaynaklarina cv biraksam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 mümkünatı yok animeyi ağzıma sürmem. hentai olabilir ok. ha patice haklı bu arada mahvolan memeler konusunda. kızın puanını verin o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 senko said: yeri geliyor kadın da 3 saat wow muhabbetine maruz kalabiliyor. Asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar