Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta | Osmanlispor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 yıldır takımın böyle olma sebebi tamamen yönetim. Rezil herifler. Umarım en kısa sürede giderler.
Ayrıca şu adamı hala nasıl takımın başında tutuyorlar şaşırtıcı.
Takım rezil. Kadro böyle kötü oynayacak bi kadro değil.
Umarım 2. yarı bu başımızda olmaz.
Şimdi de çıkmış dün Osmanlı sahalarında antreman izni vermedi diyor. Ben futbolun f sini bilmiyorum nolur kovun lan beni diyemiyor tabi şerefsiz.
Mesaj tarihi:
junior gökçek şaşırtmadı

Ahmet Gökçek, Şansal Büyüka'ya SMS gönderdi: "JOR dün ekibiyle sahaya geldi, yarım saat sahaya baktı. Sonuca kılıf aramasın.Bizim takım daha kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu. Sahanın bu şartlarından takım olarak biz daha fazla etkilendik."
Mesaj tarihi:
gs tv ye baktım gezerken
Dkları sayıyorlardı son 4 son 3 hadi bitir hadi bitir
Dedim herhalde gs kırmızı gördü 10 kişiler
Meğer beraberliğe yatacaklarmış
Puhahhaha
Mesaj tarihi:
selçuk denen adamın oyundan çıkmaması. şaka gibi. attığı her pas net gol pozisyonu olarak geri döndü. pas atıp rakibin arkasına saklanıyor. mustafa sarp gibi. aman bana bulaşmayın kafasında.

yedekte cheju varken serdar'ın ve hakan'ın yedeği semih olamaz. ayhan sağolsun riekerink'e güzel yeniçeri baskısı yapıyorlar.

her kafa topu gol pozisyonuydu. rakibin forvetleri hayvan gibi. sabri ile yükseliyorlar toplara. neden zenci kuvvetli cavanda'yı ve cheju'yu koymazsın.

eren derdiyok'Un idolü umut bulut. o kesinleşti zaten.

riekerink bey sindirilmiş. çok bariz. takımı ayhan ve bakkal yönetiyor. oyuna müdahale edemiyor .kadroları da kendi kurmuyor muhtemelen. o zaman göndersin bari amk ayhan td olsun.

şu maçta alınan 1 puan çok iyi yani. galatasaray bu sezon fenerbahçe maçıyla birlikte en çok ezildiği maçı oynadı. adamlar resmen tokat manyağı yaptılar. 4-5'lik maç 2-2 bitti. futbolun adaletsizliğiydi.

bu takımdan bi bok olmaz. elindeki kadro zaten kısıtlı. kısıtlı kadroda ne kadar formsuz ve kötü adamlar varsa onlar oynuyor bir de. şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Defans bütün hafta napıyor gerçekten merak ediyorum ha.

Webo denen adam her kafayı vurdu ya, topa yetişemiyorsan dürtersin itersin kalkarsın ama kafa vurdurmazsın arkadaş. Kudurdum tv önünde.

Zeminle meminle de bir alakası yok. Defans leş. Defansın kıçını toplicam derken hücumcular da çok geride kalıyor, pozisyon falan hakgetire tabi.

iyi bala göte 2-2 kaldık yani.
  • Yeni Oluştur...