Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 var o, köpek sitesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ya yaptıracağı en fazla ddos attack, parası var yaptırır. bizim forumun a ddos'a karşı koruması vardır herhal bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Ya da paticik.info'yu alıp aha böyle yazı paylaşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 benjani said: adamın psikolojik sorunları var ya belli, istenmediği yere geliyor sürekli. Başlık onu çağırmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bundan sonra patiye giremeyeceğiz sanırım arkadaşlar :( hahahaha 1-2 aya adminlere yakarır gene NOLUR BANIMI AÇIN VALLA YAPMİCAM BİDAHA AKILLANDIM diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 paticik kapanırsa videoseyredin'de buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 😊 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 sequo'nun bi suçu yok di admin olduğundan beri pazar arabası gibi yönetiyor forumu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 calimero said: Ya da paticik.info'yu alıp aha böyle yazı paylaşacak Bi yandan laf edip bi yandan reklamini yapmaya devam ediyosunuz yalniz. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Adamı summonlayıp banlatmışsınız. Adeta moongate e explosion döşeyip inporla patlatanlar gibi. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 di said: calimero said: Ya da paticik.info'yu alıp aha böyle yazı paylaşacak Bi yandan laf edip bi yandan reklamini yapmaya devam ediyosunuz yalniz. Bravo. abi neyin reklamı allasen? eğer normal birisi olsa ya da %50/%50 hani ortada bir durum olsa derim ki ben reklam yapmışım adamın sitesini bilmeyen görmüş ve oradan izlemeye başlamış. benim şu başlıkta hangi yazdığım adamın sitesinin reklamı şeklinde? hangi yazılan adamın sitesine publicity sağlayacak? hayır ona atar buna gider, ona tehdit buna küfür sinir oluyor insan tabi ki ve yazıyoruz. yazmasa mıydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Certhas said: Adamı summonlayıp banlatmışsınız. Adeta moongate e explosion döşeyip inporla patlatanlar gibi. ggwp şu güzel şunu kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo'nun kendi kendine rage'e girip kendi kendini gaza getirip küfür edip banlatması priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Remus said: prizeless. King regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 2 aya geri açmayın bari banını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 epic treaad kacmıs lan diyorum boyle epic tread oldugu zaman mail gitsin falan diye. Nedankoya bu kadarı yük olsun yani applelı da kacırdıydım bunu da kacırdım al işte Kendini zorla dolandırtan biri vardı onun gibi kendini zorla banlatmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 inan kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 1070li laptopa fedain olayım diyecektim banlanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bi çırpıda okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Kaede said: inan kim dynamick olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Claiborne said: 2 aya geri açmayın bari banını. Ne kadar verecegine gore bakicaz artik. Bir sonraki ortulu odenek gorusmelerinde belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Site bedavaya dönmüyor beyler, Sequo'ya yardırmadan bir sakal atalım önce server'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bebe sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar