calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Adam korkutma kasıyor ya işte fake belgelerle, fake site isimleri alarak. Türkiye'yi çözmüş yalniz hakkını verelim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 King regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 http://i.hizliresim.com/vXZWX6.jpg http://i.hizliresim.com/1VNOVp.jpg Yahu o değilde amk facebooku reklamlarımı engelledi şikayet etmiş göbeller. 50 kere denedim 20$ lık açınca kabul ediyor yayınlıyor 1$ harcıyor yine çok yazı var diyor. Kafaytı kırcam bunları yayınlamam lazım :( Varsa bir yolunu bilen bana ulaşsın 1000 verdim çok para verince ses çıkarmaz diye oda yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 GERGE said: Cok kotu patlayacak basina bu is. Bir reddit'e filan koymaya bakar. Netflix dizileri, Hulu dizileri dolu ici. Madem patlicam koy işte abow yazıyorsun aylardır boş beleş icraat yap pls. hadi kaçtım ben yoksa gerge çatlicak alimallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Khiran said: abi yalnız çok iyi olmuş bu. net'i görmeyince bi noluyo lan dedim ciddiye alıp öyle deme gremots yazınca googleye ben çıkıyorum ama onlar değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo said: GERGE said: Cok kotu patlayacak basina bu is. Bir reddit'e filan koymaya bakar. Netflix dizileri, Hulu dizileri dolu ici. Madem patlicam koy işte abow yazıyorsun aylardır boş beleş icraat yap pls. hadi kaçtım ben yoksa gerge çatlicak alimallah. Uuu challenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Durun gerge iyi ce kıskansın şöyle 15 e falan bölünsün http://i.hizliresim.com/410yML.png http://i.hizliresim.com/pXEJW0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo said: Khiran said: abi yalnız çok iyi olmuş bu. net'i görmeyince bi noluyo lan dedim ciddiye alıp öyle deme gremots yazınca googleye ben çıkıyorum ama onlar değil :P googl eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 sequo bize seo öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Niçin böyle bişi yapılma ihtiyacı hissedilmiş onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 re -klam yazdigini gordum ya..endiselendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Komik olmamış ama viral denemesi işte , olduğu kadar. Silikon Vadisinin netflixi varsa kurtlar vadisininde sequosu var , yapçak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bu nasıl site lan. Müslüm gürses klibi cıkıyor anasayfada . Gremots kullanıcılarını bu siteyle mi çalıcaksın asdaf. Bari Diziler,filmler katagorisinden son eklenenleri koy anasayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Böyle ülkeye böyle adam yakışır, hem telifi sallamıyor hem de böbürleniyor. Tam bir Cengiz İnşaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Reklamin iyisi kotusu olmaz. Sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 karbeyaz said: Niçin böyle bişi yapılma ihtiyacı hissedilmiş onu anlamadım. 0) Para 1) Ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Site korsan dolu, reklam yapmaya calisiyor. Basina patlayacagini anlamak icin dahi olmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo said: http://i.hizliresim.com/vXZWX6.jpg http://i.hizliresim.com/1VNOVp.jpg Yahu o değilde amk facebooku reklamlarımı engelledi şikayet etmiş göbeller. 50 kere denedim 20$ lık açınca kabul ediyor yayınlıyor 1$ harcıyor yine çok yazı var diyor. Kafaytı kırcam bunları yayınlamam lazım :( Varsa bir yolunu bilen bana ulaşsın 1000 verdim çok para verince ses çıkarmaz diye oda yemedi. 1000 dediği de facebook'un senelik karının 30.000.000'da biri falan. para verdim ses çıkarmaz diye diyor ya, lel. bir de reklamlar acaip kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 GERGE said: Site korsan dolu, reklam yapmaya calisiyor. Basina patlayacagini anlamak icin dahi olmak gerekmiyor. hala bik bik yapabiliyosan yap bişi o zaman sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 GERGE said: Site korsan dolu, reklam yapmaya calisiyor. Basina patlayacagini anlamak icin dahi olmak gerekmiyor. Gerge'cim senin benimle problemin nedir kardeşim gel dök içini yaz. Ben değil başka biri olsaydı bu sitenin sahibi tavrın çok daha farklı olurdu bunu ikimizde çok iyi biliyoruz. Yaz kardeşim dök içini... Belki bir çare buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Korsana korsan denilince sequo http://1.bp.blogspot.com/-zYzPdWs9y3I/UDAb-yOQubI/AAAAAAAAD5k/ns94f76qsRk/s1600/Ba%C4%9Fa+Mi+Didin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yoo öyle bi tavırda değilim umursamıyorum korsansa şikayet edin hatta diyorum ama hala bik bik bik. bu arada log falan istemedin di hayırdır :) bekliyordum senden böyle bir hareket ama daha farklı bir giriş yaptın konuya aslında orada hitleri gösterirken taunt sanaydı ahaha yanıltmadın yine. Bak aradan 1 sene geçti sende çok b*klamıştın başlarda şimdi elimde günlük 600.000 ile 1 milyon kişi arası ziyaret edilen bir sitem seninse hala koca bir 0 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Korsana tavrim her zaman belli. Pati'de tek korsanci sensin su an bu sekilde. Reklam yapmaya devam edip duyurursan basina da is acar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Türkiye'de yavuz hırsıza bişey olmaz. Bkz. Sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar