Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Evet yine bir indirim etkinliğine geldik :p 22-23'ünde başlayacak deniliyor (zaten başka uygun vakit kalmıyor sanırım). Kenarda dursun diye bir yığın oyun alıp vakit bulamamaya hazır mıyız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 son bi kac yıldır ındırımler leş, pek umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 ben de 2-3 indirimdir en fazla 3-4 tane oyun almışımdır güzel/çok istediğim bi oyun da yok şu anlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 oyun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 belki dying light alcam full paketli maketli dlcli falan olursa iyi bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 fallout indirime girerse belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 komikli gaben koymadan indirim threadi acilmamali. https://www.youtube.com/watch?v=JC7oGNUxYq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 assassins creed total pack bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 guzel bi fiyatlara duserse deux exleri alabilirim witcher3 bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Firewatch, Abzu ve Subnautica istiyorum, guzel indirim gorurler umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 witcher 3 ün ederi 1000tl fln. çok indirime gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 önümüzde indirim olmasa dediğin gibi basar parayı alırdım da 3-5 güne indirime gircekse beklememem için neden yok :) skyrim'i yarıladım sonunda galiba onu bitirip witcher3'e geçsem 4-5 ay rahat idare eder ki sırada poe ve tranny deus-ex var. 1 yılımı yer bu oyunlar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 http://i.imgur.com/vNPSfk4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sonbahar indirimleri güzeldi, benzer indirimler olur diye kışa sakladım kendimi, ben de 2 3 oyun alırım herhalde. Gerçi para konusunda epey sıkıntıdayım son aylarda ama Allah rıskımızı verir inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 EN AZ 3 OYUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yekeyeke said: Sonbahar indirimleri güzeldi, benzer indirimler olur diye kışa sakladım kendimi, ben de 2 3 oyun alırım herhalde. Gerçi para konusunda epey sıkıntıdayım son aylarda ama Allah rıskımızı verir inşallah... harcama yap zaten allah gerisini getirir kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 10a yakın alirinlm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Tomb Raider alasim var. Civ le Deus Ex de var ama onlar heralde saglam indirim yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 bu arkham knight season pass tum 500 adet dlcyi komple iceriyor di mi? tek tek ugrasilmaz zati 2x daha pahali oyle. oyunun kendisi de var zaten. onuda izlemeye alicam oyleyse eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 arkham city almisim bi ara. yeni oynadim bitirdim. indirimler gelsin tum batmanlari alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Marty said: arkham city almisim bi ara. yeni oynadim bitirdim. indirimler gelsin tum batmanlari alicam. Humble bundleda ilk 2 mi 3 oynu mu ne vermişlerdi 5 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Deus Ex: Mankind Divided indirim varmis 16 euroya dusmus alinirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 daha duser diye almadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 arkham knight + season pass'ı g2a.com'dan 40lirayamı ne almıştım ta 4-5 ay önce şimdi daha da düşmüştür , steam'i beklemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 arkham knight 20 dolar season passli hali 35 dolar bir gune, belki 2 gune indirimler gelecek. niye indirimli almak yerine full para bayilayim. keriz olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar