roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Joker said: Komodo said: niyeyse hediyeyi satacak kişilere geliyor böyle şeyler kardeşim yukarda açıkladım neden böyle bişey yaptığımı, bende hediye satmak istemezdim ama muhtemelen kullanmıcam doğru dürüst. kullanıcak birisinde daha faydalı olur. Wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Joker neden kendi malı gibi yorum yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 razzRaziel ve joker aslında ikisi de sequo arkadaşlar altın altı veya kayıt yılını baz alırsak tam tersi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Üşenmemiş hepsinde o kadar madalya mı kasmış helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 bence üşenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 noluyo lan oha o kadar post mu kasıcam lan işsiz miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Joker said: Ne alakası var arkadaşlar. Neden iki hesap kullanayım? Yıllardır bu hesabı kullanıyorum. Garip bir şey bu yaptığınız. hasta referans kardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 https://media.giphy.com/media/3o6ZtjZt5OVBiQm7wk/giphy.gif sen emin misin doğru konuda olduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?27,8567838,page=1 olay şu ya. yeni bir meme'in doğuşuna engel olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yahu süper olmuş. Bakan neyse teknoloji özürlü ondan, jokere ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 https://m.popkey.co/ecaa2b/4QqOR_s-200x150.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 nerde yasaklanmıştu bunlar isveç miydi ? bunları alanlar ben sanmıyorum videodaki gibi ormanda uçursun. insan aklı, 1 kere ormanda uçurur sonra residansın 30. katında ne varmış bi bakak olur o iş sfds. güzel bir aletmiş ama. nathan drake hayatı yaşayanlar için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ben alıyorum bunu arkadaşlar çıkar mısınız başlıktan lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Komodo said: niyeyse hediyeyi satacak kişilere geliyor böyle şeyler kardeşim yukarda açıkladım neden böyle bişey yaptığımı, bende hediye satmak istemezdim ama muhtemelen kullanmıcam doğru dürüst. kullanıcak birisinde daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bu sondaki Türkiye'de kullanılmaz, burada heryer çakıl çukal, takılır saplanır gitmez heryere, bu ancak İngiltere gibi yerlerde rahat kullanılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar