Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 kadindan kadina, kulturden kulture buyuk degiskenlik gosteren bi durum bu. bu kadar basit birseye indirgeyip genelleyemezsin. senin hayatinda tanidigin hatunlarin bu sekilde hareket ediyor olmasi butun kadinlari oyle yapmaz. sadece seksuel durtuleriyle hareket eden aldatan zibilyon tane hatun tanidim bende mesela sirf penis boyu nedeniyle sevgilisini aldatan ya da ayrilip baskalarininkini begenmeyip eskisine donen zibilyon tane hatun taniyorum. tamamen anlattiginla alakasiz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 esh'in söylediği bilimsel bişey olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 garbageye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Fistan said: esh'in söylediği bilimsel bişey olması lazım bilimsel olarak bu kadar net çikarimi ancak hurriyet'te posta'da falan okursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Anelor said: kadindan kadina, kulturden kulture buyuk degiskenlik gosteren bi durum bu. bu kadar basit birseye indirgeyip genelleyemezsin. senin hayatinda tanidigin hatunlarin bu sekilde hareket ediyor olmasi butun kadinlari oyle yapmaz. sadece seksuel durtuleriyle hareket eden aldatan zibilyon tane hatun tanidim bende mesela sirf penis boyu nedeniyle sevgilisini aldatan ya da ayrilip baskalarininkini begenmeyip eskisine donen zibilyon tane hatun taniyorum. tamamen anlattiginla alakasiz mesela. gurur duyulcak bisi degil ama evli kadinla yatmisligi olan adamim ben (bilmeden yaptim ama olsun). hani senin tanidigin kizlar benim tanidigim kadinlara indirgemeyip bilimsel teze gore aciklamaya calistim. ki yine diyorum bu erkege aldatma hakkaniyeti vermez. cok basit bir dille de, evlendikten sonra seksuel durtuyle hareket eden istisna oluyor diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 abi mesela bildigim kadari ile sen parali pullu birisin otel felan. senin tanidiigin hatunlardan hayat tecrubenden yaptigin cikarim bence mantikli. ancak super yakisikli fit 25 cm penisli ama 3 kurus parayla yasayan bir adam olsaydin belki bu baslikta bambaska seyler yazacaktin :) demek istedigim belki kadinlarin yuzde 60 i senin dedigin gibi ama ortada bide boru gibi yuzde 40lik erkek gibi seks pesinde kosan kitle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 penis boyu kadinlarin en az aldatma sebepleri basinda geliyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Küçük pipililerin kendilerini avutması o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Şimdi gelir kadının dadmin olması için 12 cm yetiyor bilimsel olarak kanıtlanmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Min 12 mi lazimmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 o da en düşük grafikte çalıştırır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 tiLi said: garbageye üff şunu demeye gelmiştim, yok yere bütün başlığı okudum. hangisine daha çok yanacağımı bilemedim (başlığı okuduğuma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 senko said: Min 12 mi lazimmis :( Tatar Asya kanı abi, başın sagolsun. Literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 muhtemelen oyle cunku penisler acikta gezmiyoruz. ancak genis omuz fit kasli yakisikli adami tercih etmesi bi hatunun tamamen icgudusel. gunumuz dunyasinda bu ozelliklerin gelecek acisindan kadina bi yarari yok ancak genede buyuk bir kitle boyle adam gorunce ustune atliyor tamamen ic gudusel olarak. turkiye de belki atlayamiyolar kukturel baskilardan dolayi o apayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Masakari said: Şimdi gelir kadının dadmin olması için 12 cm yetiyor bilimsel olarak kanıtlanmış diye kadin zaten penisle tatmin olmuyo da asil bunu lise mufredatina koymamalari uzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 kadınlardan niye şempanzeymiş gibi bahsediyorsunuz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 boyla cok alakasi yok da. kalinlik baya onemli gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Erkek vücudunda kadını pozitif veya negatif etkileyemen bir alan yok anatomik olarak. Hayvan gibi bakıyorlar overall olarak. Hiçbiri tek basına yeterli değil, ovarall puan öttürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Her ölçtüğümde farklı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ulan kadın yok ya forumda herkes sallıyor negzel, herkes çük profesörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Abi bi ara girth kapıstıralım ya. Hem lenght hep lenght. Başka dimensionlardan da yüklenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Damar yapısı hakkında bilimsel çalışma var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Laraken said: ulan kadın yok ya forumda herkes sallıyor negzel, herkes çük profesörü. Abi çük profesörü olmamız normal değil mi, çük var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bu nasıl bir clickbait ya magazin mi tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar