Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşimi Aldattım ama Hala Onu Seviyorum

Shean

Öne çıkan mesajlar

kadindan kadina, kulturden kulture buyuk degiskenlik gosteren bi durum bu. bu kadar basit birseye indirgeyip genelleyemezsin.
senin hayatinda tanidigin hatunlarin bu sekilde hareket ediyor olmasi butun kadinlari oyle yapmaz. sadece seksuel durtuleriyle hareket eden aldatan zibilyon tane hatun tanidim bende mesela sirf penis boyu nedeniyle sevgilisini aldatan ya da ayrilip baskalarininkini begenmeyip eskisine donen zibilyon tane hatun taniyorum. tamamen anlattiginla alakasiz mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

kadindan kadina, kulturden kulture buyuk degiskenlik gosteren bi durum bu. bu kadar basit birseye indirgeyip genelleyemezsin.
senin hayatinda tanidigin hatunlarin bu sekilde hareket ediyor olmasi butun kadinlari oyle yapmaz. sadece seksuel durtuleriyle hareket eden aldatan zibilyon tane hatun tanidim bende mesela sirf penis boyu nedeniyle sevgilisini aldatan ya da ayrilip baskalarininkini begenmeyip eskisine donen zibilyon tane hatun taniyorum. tamamen anlattiginla alakasiz mesela.

gurur duyulcak bisi degil ama evli kadinla yatmisligi olan adamim ben (bilmeden yaptim ama olsun). hani senin tanidigin kizlar benim tanidigim kadinlara indirgemeyip bilimsel teze gore aciklamaya calistim. ki yine diyorum bu erkege aldatma hakkaniyeti vermez.

cok basit bir dille de, evlendikten sonra seksuel durtuyle hareket eden istisna oluyor diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi mesela bildigim kadari ile sen parali pullu birisin otel felan. senin tanidiigin hatunlardan hayat tecrubenden yaptigin cikarim bence mantikli. ancak super yakisikli fit 25 cm penisli ama 3 kurus parayla yasayan bir adam olsaydin belki bu baslikta bambaska seyler yazacaktin :) demek istedigim belki kadinlarin yuzde 60 i senin dedigin gibi ama ortada bide boru gibi yuzde 40lik erkek gibi seks pesinde kosan kitle var
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen oyle cunku penisler acikta gezmiyoruz. ancak genis omuz fit kasli yakisikli adami tercih etmesi bi hatunun tamamen icgudusel. gunumuz dunyasinda bu ozelliklerin gelecek acisindan kadina bi yarari yok ancak genede buyuk bir kitle boyle adam gorunce ustune atliyor tamamen ic gudusel olarak. turkiye de belki atlayamiyolar kukturel baskilardan dolayi o apayri mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...