akirafes Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Satılık çok az kullanılmış. Kullanılmadığından satılıktır. tertemiz sorunsuzdur. Suadiye Göztepe fatih den elden verilir. Fiyat 600 TRY dir gayet uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Peki o mu bu mu? http://www.thrustmaster.com/sites/default/files/imagecache/media_large/product/HotasWarthog800x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Çok fiyat farkı var. Kıyas edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 İkisi de değil ya, VKB Gladiator Pro + Thrustmaster TWCS throttle veya CH Pro Throttle, eğer Hotas alacaksanız. Warthog'un da X52'nin de gerek içi gerek sensörleri iyi değil. Warthog'un dışı güzel, çok tuşu var falan. X52'nin dışı da kötü. Glorius Russian Gimbal: http://vkb-sim.pro/wp-content/uploads/2016/04/Gladiator_pro_mech.jpg http://vkb-sim.pro/wp-content/uploads/2016/09/GlPro_dop.jpg Ha ultimate joystick istiyorsanız Warthog'un stick'i söküp Gladiator Pro base'e oturtacaksanız. Alternatif olarak TM T16000M tarzı ucuza uygun kalite opsiyonlar da mevcut tabi. T16000M'in sensörleri Warthog'la aynı, gimbalı da çok kötü değil ama tabi az tuş var stick'te. Çift stick için sol ele en f/p opsiyon aynı zamanda. Sol ele ultimate stick gene Gladiator Pro base'e custom left handed Warthog handle'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 550 Try düşüreyim de gayet uygun olsun ihtiyacı olan alsın. Benim kaybım başkasının kazancı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 500 e düşürdüm fiyatı. Satılacak 1 adet Saitek X52 Pro Flight Control System var. Almak isterseniz ihtiyacınız varsa araştırın ucuzluğuna bakın karşılaştırın. ürün durumu Sıfır gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 iyimi bu "0" ı ne kadar? ben alabilirim ancak kargo sıkıntımız var nası yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Suark said: iyimi bu "0" ı ne kadar? ben alabilirim ancak kargo sıkıntımız var nası yapıcaz? Klasik olarak hepsiburada yı baz olarak alırsak 1200tl piyasada 3 asagı 5 yukarı değişiyor. Gerçekten alıcıysan kargo yapabilirim. Kargo adresin Türkiye de ise. Uygun fiyatkimse burada aksini yazamaz. ürün zaten sıfır gibi. x52 pro fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Kutusu yok. Unutmuşum yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 tamam bi arastırayım nasılsa alıcam cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 abi paticik ne güzel yer ya. her türlü hobinin tutkunu var. çok rafine zevkleriniz var seviyorum burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 aynen ya, ben de pul koleksiyonu yapiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 "roket adam" said: abi paticik ne güzel yer ya. her türlü hobinin tutkunu var. çok rafine zevkleriniz var seviyorum burayı lego başlıklarının altına knex yazan roket mi söylüyor bunu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 @goldbären sana flight stick lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 malesef değil. aslında heli simülatörlerine hep heves ederim ama yatırım yapacak kadar ne bütçe ne vakit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bambaşka bir dünya Elite: Dangerous hazırda. Star Citizen Gelmek üzere. İNDİRİM 490 TRY İNDİRİM bir daha gelmez fırsat yerinizi hazırlayın. hazırda DCS World, War Thunder, Evochron: Mercenary, Flight Simulator X X-Plane 10 X-Plane 9 Star Citizen Elite Dangerous DCS World DCS: A-10C Warthog DCS: Black Shark 2 DCS: UH-1H Huey Lock On: Modern Air Combat (LOMAC) Lock On: Flaming Cliffs 3 Lock On: Flaming Cliffs 2 Lock On: Flaming Cliffs aerofly FS Take On Helicopters (TKOH) Rise of Flight Arma 3 Falcon 4.0: Allied Force Falcon BMS 4.32 World of Warplanes War Thunder Oyunlar satışa dahil değildir flight stickin desteklediği oyunlar olarak örnek olarak yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Fiyat 475 TRY ye güncellenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Nereden aldın, ne zaman aldın, garantisi devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Çok eski aldım. Garantisi devam etmiyor. Yazdığım gibi kutusu yok. Çok Çok temiz Çok az kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Saitek yeni Logitech'e satıldı, garantisi yoktur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 FiYAT 450 TRY İNDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 350 ye alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 GÜnaydın. Fiyat 425 e indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Satılmıştır. ilgilenenlere teşekkür ederim. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar