Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SMS Bildirimleri

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Tam olarak internet konusu değil ama siteye entegre edeceğiz, o da internet sitesi das.

siparişiniz alınmıştır
kargoya teslim edilmiştir

vs. bildirimler için SMS servis sağlayıcısı ile anlaşalım diyoruz, entegrasyon için.

çalıştığınız memnun kaldığınız markalar varsa neler yazar mısınız?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Tam olarak internet konusu değil ama siteye entegre edeceğiz, o da internet sitesi das.

siparişiniz alınmıştır
kargoya teslim edilmiştir

vs. bildirimler için SMS servis sağlayıcısı ile anlaşalım diyoruz, entegrasyon için.

çalıştığınız memnun kaldığınız markalar varsa neler yazar mısınız?

Ben burası ile çalışıyorum. Henüz 1 aylık bir iş birliğimiz olduğu için çok bir değelerlendirme yapamayacağım ama müşteri hizmetleri 7/24 cevap veriyor benim için yeterli bir neden bu. Genelde Mesaii saatlerinden sonra bu tür yerlerde müşteri hizmetleri de kapanıyor :) http://www.setafon.com.tr/
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

ben de "mesaj almamak için şunu yapın" şeyleri çalışmıyor diye söylenme topiği sandım. meğer yılanın başı senmişsin.

hizmeti kimden alırsanız alın da şu "iptal için bla bla" şeyiniz doğru düzgün çalışsın, yoksa lobicilik yapar attırırım seni bu siteden.

okumuyor musun lan, site içi bildirimler gidecek diyorum. kampanya ıvır zıvır değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de lüzumsuz da aynı gün kargo garantisi verirsen ve aynı gün "kargoya verildi" bildirimi bir şekilde kullanıcıya gitmezse akşamına "NÖLDÜ BÖZÖM PÖKET HANİ ÖYNÖ GÖN" bla bla diye mesaj geliyor. onu yanıtlamak daha fazla kaynak israfı. kargo dağıtım öncesi gönderdiği için aynı gün gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

übiotekno yani jetsms tavsiye ederim, 3 gsm ile de calısıyor, apileri sorunsuz, biz crm entegrasyonu yaptık, crm den mesaj gonderip sonrasında delist olan kullanıcıları gene api ustunden crmin icinde delist ediyoruz, web widgetı da var, ordan da uye olup cıklabiliyor vs sorunsuzdur tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...