bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Tam olarak internet konusu değil ama siteye entegre edeceğiz, o da internet sitesi das. siparişiniz alınmıştır kargoya teslim edilmiştir vs. bildirimler için SMS servis sağlayıcısı ile anlaşalım diyoruz, entegrasyon için. çalıştığınız memnun kaldığınız markalar varsa neler yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ben de "mesaj almamak için şunu yapın" şeyleri çalışmıyor diye söylenme topiği sandım. meğer yılanın başı senmişsin. hizmeti kimden alırsanız alın da şu "iptal için bla bla" şeyiniz doğru düzgün çalışsın, yoksa lobicilik yapar attırırım seni bu siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Kargolar atmıyor mu o mesajları zaten, bir de siteden mi atacanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bingildak said: Tam olarak internet konusu değil ama siteye entegre edeceğiz, o da internet sitesi das. siparişiniz alınmıştır kargoya teslim edilmiştir vs. bildirimler için SMS servis sağlayıcısı ile anlaşalım diyoruz, entegrasyon için. çalıştığınız memnun kaldığınız markalar varsa neler yazar mısınız? Ben burası ile çalışıyorum. Henüz 1 aylık bir iş birliğimiz olduğu için çok bir değelerlendirme yapamayacağım ama müşteri hizmetleri 7/24 cevap veriyor benim için yeterli bir neden bu. Genelde Mesaii saatlerinden sonra bu tür yerlerde müşteri hizmetleri de kapanıyor :) http://www.setafon.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Cokomantis said: ben de "mesaj almamak için şunu yapın" şeyleri çalışmıyor diye söylenme topiği sandım. meğer yılanın başı senmişsin. hizmeti kimden alırsanız alın da şu "iptal için bla bla" şeyiniz doğru düzgün çalışsın, yoksa lobicilik yapar attırırım seni bu siteden. okumuyor musun lan, site içi bildirimler gidecek diyorum. kampanya ıvır zıvır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Bright said: Kargolar atmıyor mu o mesajları zaten, bir de siteden mi atacanız dağıtım öncesi atıyor. kargoya teslim edildi ayrı. kargonun dağıtıma çıkıyor bildirimi ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 valla ne bileyim sipariş/kargo deyince reklama kampanyaya gitti aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Kargo atsın kafi abi, niye bir daha kargoya teslim edildi diye mesaj atasınız, lüzumsuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 SMS iyi oluyor abi yoksa adam sipariş verip 2 dakika sonra arıyor: "Abey ben sipariş verdim parayı da yatırdım geldi demi" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bence de lüzumsuz da aynı gün kargo garantisi verirsen ve aynı gün "kargoya verildi" bildirimi bir şekilde kullanıcıya gitmezse akşamına "NÖLDÜ BÖZÖM PÖKET HANİ ÖYNÖ GÖN" bla bla diye mesaj geliyor. onu yanıtlamak daha fazla kaynak israfı. kargo dağıtım öncesi gönderdiği için aynı gün gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 setafonu yazdım abi, inceliycem thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Cokomantis said: "mesaj almamak için şunu yapın" sitelerinde online hizmetler seyinde bilgilendime hizmetler vs kismi oluyor ordan 34523742934 ayri numarayi nerdeyse tek tek (yada 5-10 tane beraber, hepsini birden yapmiyor) secip iptal edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 übiotekno yani jetsms tavsiye ederim, 3 gsm ile de calısıyor, apileri sorunsuz, biz crm entegrasyonu yaptık, crm den mesaj gonderip sonrasında delist olan kullanıcıları gene api ustunden crmin icinde delist ediyoruz, web widgetı da var, ordan da uye olup cıklabiliyor vs sorunsuzdur tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar