Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaun Of The Dead

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feci derecede eğlenceli bir zombi filmi ..
çoğu klasikleşmiş zombi filmlerine göndermede bulunmuş ve dalgasını da geçmiş bir romantik komedi

imdb notu 7,9
edinin ve izleyin derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aha iyi ben de download ediodum bi forumdan araştırayım dedim :D siz sevmişseniz ben de severim büyük ihtimalle[signature][hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çok eğlenceli ama biraz overrated imdb standartlarına göre..

[spo1=baya bi sahnede yarıldım]who died and made you the fucking king of zombies?[/spo][signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Mesaj tarihi:
[spo1=komik bi sahne dha]esas koptuğum üvey babası için artık o sevdiğin adam değil dedikten sonra adamın teybi kapatması di[/spo][signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
ben neden konu acilmadi diye dusunuyordum, acilmis bile =)

muhtesemdi tek kelimeyle. `romantic comedy with zombies` seklinde lanse edildi ingiltere'de, cokta basarili oldu, yalniz bize gelmedi birtek. icinde dawn of the dead, coupling ve seinfeld kirintilari tasiyan son derece eglenceli bir film.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Dikkat edilmesi gereken husu, daha önce en az 4-5 zombi filmi seyredilmemişse pek birşey ifade etmeyebilir.

Ama yok izlemişseniz, o zaman inanılmaz bir film =)
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
of ya ingiliz komedisi ne leş birşey. güzel güldüren 3-5 yer vardı ama genel olarak yeterli değil. absürdlüğün dozunu ayarlayamıyorlar bu ingilizler bir türlü. ya fazla aşırı oluyo ya da az oluyo gülemiyorsun.

zombieland'i izlemiştim 2-3 gün kadar önce, bence kesinlikle daha iyi bundan.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sabonis said:

of ya ingiliz komedisi ne leş birşey. güzel güldüren 3-5 yer vardı ama genel olarak yeterli değil. absürdlüğün dozunu ayarlayamıyorlar bu ingilizler bir türlü. ya fazla aşırı oluyo ya da az oluyo gülemiyorsun.

zombieland'i izlemiştim 2-3 gün kadar önce, bence kesinlikle daha iyi bundan.

waaaaaaaaaaaat?
  • Yeni Oluştur...