jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 feci derecede eğlenceli bir zombi filmi .. çoğu klasikleşmiş zombi filmlerine göndermede bulunmuş ve dalgasını da geçmiş bir romantik komedi imdb notu 7,9 edinin ve izleyin derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 link verin bi zahmet de bakalım arkadaslar[signature][hline]..it's time I disappear
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 filmin ingiliz yapımı olduğunu da ekleyelim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aha iyi ben de download ediodum bi forumdan araştırayım dedim :D siz sevmişseniz ben de severim büyük ihtimalle[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
wraog Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Süfer...süfer...süfer...[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çok eğlenceli ama biraz overrated imdb standartlarına göre.. [spo1=baya bi sahnede yarıldım]who died and made you the fucking king of zombies?[/spo][signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
ursusarctos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 [spo1=komik bi sahne dha]esas koptuğum üvey babası için artık o sevdiğin adam değil dedikten sonra adamın teybi kapatması di[/spo][signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben neden konu acilmadi diye dusunuyordum, acilmis bile =) muhtesemdi tek kelimeyle. `romantic comedy with zombies` seklinde lanse edildi ingiltere'de, cokta basarili oldu, yalniz bize gelmedi birtek. icinde dawn of the dead, coupling ve seinfeld kirintilari tasiyan son derece eglenceli bir film.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 anca izleyebildim, çok başarılı ya cidden.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 digiturk te izlemiştim.gayet başarılı:)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Hot Fuzz yüzünden izlediniz di mi sizi gidi sizi! :D
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 cidden süper film =) izleyelim izlemeyenleri uyaralım
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Muhteşem bir filmdir ya. Çok ince ve güzel esprilerle dolu ve izlemesi çok zevkli. Mutlaka izlenmeli
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Dikkat edilmesi gereken husu, daha önce en az 4-5 zombi filmi seyredilmemişse pek birşey ifade etmeyebilir. Ama yok izlemişseniz, o zaman inanılmaz bir film =)
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 of ya ingiliz komedisi ne leş birşey. güzel güldüren 3-5 yer vardı ama genel olarak yeterli değil. absürdlüğün dozunu ayarlayamıyorlar bu ingilizler bir türlü. ya fazla aşırı oluyo ya da az oluyo gülemiyorsun. zombieland'i izlemiştim 2-3 gün kadar önce, bence kesinlikle daha iyi bundan.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 shaun of the dead > zombie land sorry bro
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Aluriel said: shaun of the dead > zombie land
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 moriQ said: Aluriel said: shaun of the dead > zombie land ingiliz komedisi > amerikan komedisi
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sabonis said: of ya ingiliz komedisi ne leş birşey. güzel güldüren 3-5 yer vardı ama genel olarak yeterli değil. absürdlüğün dozunu ayarlayamıyorlar bu ingilizler bir türlü. ya fazla aşırı oluyo ya da az oluyo gülemiyorsun. zombieland'i izlemiştim 2-3 gün kadar önce, bence kesinlikle daha iyi bundan. waaaaaaaaaaaat?
Öne çıkan mesajlar