Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Selam millet Telefonda böyle bi sorun var simdi. Okudum nette biraz, 2015 eylul-ekim ayinda satilan iphonelarda varmis böyle bi sorun. Seri numarasi ile kontrol ettim, benim telefon dahil degil diyo. Netekim sorun birebir defect olan telefonlarla birebir ayni. Sarj %30-40 bazen %20 civarindayken cat diye kapaniyo telefon. Sarja takiyorum aciliyo, kaldigi yerden sarj etmeye devam ediyo (%30-40 artik nerdeyken kapandiysa). 2-3 dk sarj edip cikartiyorum, bi 4-5 dakika sonra cat yine kapaniyo. %100'den %30-40 seviyelerine kadar sorun yok ama. Apple servisle görustum garantisi bittigi icin gel öpelim baska turlu yardim edemeyiz dediler. Ha bide sifirla telefonu yeni iphone olarak ekle dediler ki bunu yapmayi hic istemiyorum, sifirdan herseyi tekrar kur, ayarla virt zirt bi dunya sey var telefonda, yeni batarya alip takmak daha kolay. Varmi ayni sorunu yasayan yasamis olan? Ebay'den orjinal batarya alip degistiriyim diyorum, netekim is oraya gelmeden cözebilirsem sukela olur.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 özellikle hava soğukken oluyorsa bunun bir çözümü yok. internet bu tarz binlerce şikayetle dolu. iPhone 6-6s tasarımı ısıyı dışarı daha iyi iletsin diye metal ya, soğuğu da içeri fazla alıyor, daha geçen gece istanbul soğuğunda dahi çat diye kapandı telefonum, ısıtınca çalıştı. operating temp 0, sıfır altına inince saçmalıyor alet ve hava değişiminden çok daha hızlı etkileniyor.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Lityum piller öyle ya, çok soğukta çalışamıyorlar. Soğuğu içine çok iletiyorsa o tarz sıkıntılar olacaktır ki iklimin çok soğuk olduğu yerlerde bütün telefonlar benzer sıkıntılar yaşıyor benim bildiğim (telefo harici esigaralarda falan da oluyor aynısı)
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bi de bunu bazı siteler mükemmel özellik diye tanıtmıştı sfdkg ulan adam soğukta ambulansı aramak istese direk gg lul iphone lul apple lul
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bana da aynısı oldu geçenlerde.Kievdeyken olduğuna göre evet soğuk yüzünden olmuş olabilir
zeper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 aynisinin tipkiis bana da oldu ahaha, sanirim bir yil omru doldurunca bu olaya basliyor. Gecene sene ekimde almistim. Cok sakat!
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Sictik lan desene isvec gibi memlekette sdfds o degilde en son oldugunda butun gun evdeydim hani soguktan dicem sogukta degildi ev. Bilemedim, bataryayi degistiriyim bari bakalim nolcak. 1 yil hicbisey olmayip 1 yil dolar dolmaz sacmalamasi da ayri bi ayrinti tabi dsg
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Hizli darj muhabbetinden, note4 ilk senesi sonrasi oldu bana da. Pili degistirince skinti ortadan kalkiyor
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 10 dolara bataryalar var tornavida setiyle geliyo al kendin tak
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 pulkas said: https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ baktim burdan zaten, seninki dahil degil diyo ama muhabbet birebir ayni nettekilerle. Batarya alip degistiricem bakalim
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 reampage said: benim 5s de oluyor bu 1 sene sonra 5s de bende de olmaya basladi.hatta pil biraz sismisti.ekran hafiften vobildamaya basladiydi.dahada ekrani dagitmadan giristim alete.ifixitten pil alip degistirdim kendim.11 ay falan oldu degistireli bir sikinti yok. ebaydaki pillere nasil guveniyosunuz bilemedim.2650 mahlik cakma piller var mesela. https://www.youtube.com/watch?v=cs7yi1W4Qx8 http://www.ebay.com/itm/2680mAh-High-Capacity-Gold-Replacement-Battery-for-Apple-iPhone-5S-5C-8in1-Tools-/400953708561?hash=item5d5ab41011:g:ibEAAOSwT6pVnbTJ ote yandan normal 1440 mahliklar icinde iyi seyler soylemiyolar.kullanilmis pil satiyolarmis paso.1440 mahliklarida bu arada 2650mahliklari satan dukkanlar satiyo.ebayden pil soyleme hadisesini iyi dusunmek lazim.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ebay'den derken cinden alma degil almanyadan batarya falan var. Cindemi yapiliyo bilmiyorum tabi, ifixit'ten de alabilirim aslinda, pil mevzusu önemli cakmaya falan gelmez valla dedigin gibi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 geçen arkadaşla aynı sorun için gittik zorlu ya 6 vardı onda 500 kere sarj garantisi varmış pilin sonrası garanti kapsamında değil (bakıyorlar, kırmızı bölge sarı bölge bişeyler dediler) yani şöyle 500; 500x%100 dolduracaksın. neyse bu sınırı geçmiş biraz sonra laf yaptılar ama sonra mutsuz ayrılmanızı istemeyiz diye yeni telefon verdiler herhangi bir ücret almadılar. benim de bu şekilde kulaklığı değiştirmişlerdi çatlaktı.
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 500 şarj normal aslında, hergün 1 kere şarj etsen 1.5 yıl falan işte
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bugun ilk defa %0 a kadar indi, okudum nette %100 sarj et 0la, 100% sarj et sifirla calibration falan icin diye. Deniim bakalim belki ise yarar sdf
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 pulkas said: https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ Aha benim telefonu kapsamıyormus , şimdi hemen esnaf kafası ile soru sorayım : Bendeki 6s 16gb'i değiştirirlerse 32gb mi veriyorlar? Bir de İstanbul Zorlu centerda mi oluyor sadece değişim? kargo ile göndersek kabul ediyorlar mı?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Apple supportun belirttiğine göre şöyleymiş : Apple yetkili servisine gidip(Ankarada lydia , genpa var ) sorunu söylüyormuşuz , incelemeye göre pil değişimi veya yeni cihaz veriyorlarmış.Stoklarında varsa 16gb yoksa 32 gb veriyorlarmış. Çok ucu açık yani yapılacak işlem.Zorlu centerda %99 cihaz değişimi yapılıyor da lydia , genpada falan durum baya belirsiz.
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 lydiaya ya gittim cepanin altindaki(-3. kat).nasil olacak bu surec simdi dedim aleti getirince hemen veriyomusunuz.yok dediler aleti birakiyosunuz 15-20 gun icinde pili degistirip veriyoruz dediler.e bu arada telefonsuz kalicaz ne yapacaz dedim bi telefon edinin surec burada uzun ama istanbula giderseniz sabah verip aksama alabiliyosunuz dediler. bayaa sinir bozucu.elemanlarda bayaa sikintili tiplerdi.boyle alayci bi sifat pis konusma.kufur edip cikasim geldi.is 1 gunde olmuyo diye degil tavirlardaki yavsaklik sebebiyle tamamen. bu arada pil degisiminide lydiada yapiyolarmis.acikcasi o adamlara guvenip telefonu oraya birakmayi pek istemem.istanbula gitmeyi planliyorum bi ara bunuda orada aradan cikaracam artik.
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Aynı sorun bende de var, iPhone 6 (yaklaşık 3-4 aydır oluyor)
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Apple Store zorlu'ya gittim geçen dongle almaya, orada telefonu da gösterdim. hemen birkaç gün sonrasına randevu verdiler. randevu günü saati gittim, 300 kişilik bi kalabalıktan sıyrılıp telefonu teslim ettim. saat 10 idi sanırım, saat 7'de gel dediler. 7'de gittim telefonu yapmışlardı, çalışıyordu. teslim aldım. bu arada ekranın sağ üst köşesinde çatlak olduğu için "bak daha çok genişlerse çatlak sorumluluk kabul etmeyiz" falan dediler. eve geldim. icloud backup'tan dön dedim, sıkıntı yok çalışıyor, backup'tan dönerken bi ara telefondan sürekli şarja takma sesi geldi ard arda, bi baktım sürekli aynı ses, alet kitlenmiş, yalnızca dönen çark var ekranda. kapat aç yaptım çat apple logosunda takıldı. şimdi restore yapmayı denicem ama çok umutlu değilim. garantisi de bitmişti hem, resmen sağlam telefonu bozdu adamlar. ne diyecekler acaba merak ediyorum. bu arada zorluda %99 cihaz değişimi olayı da yanlış, en az 10-15 tane pil değişimi için gelen telefon gördüm hepsinde pili değiştirip yolladılar
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 bende de ayni sikinti var lanet olasi apple. gezmeye gitseniz guvenemeyeceksiniz %30da %50de kendini kapatiyor. Sadece bu olsa iyi, internet sayfasi aciyorsunuz %5 sarj azaliyor. O kalibrasyon vs de bi moka yaramiyor. 6s daha alali 1 yil oldu, 5simde de ayni sorun vardi o yuzden degistirmistim. nefret ediyorum bu markadan, neden gene apple aldin derseniz bizim sirketle ilgili. randevu almak ayri bir dert, bari her telefona 2 randevu hakki versinler oncelikli. OnePlus nasil mukemmel bir telefon hele ilk ciktiginda 300 euroydu. dun 6sli biriyle konustum onda da ayni sikinti var, 6 plusi olan birinin telefonu iyice gitmis ne arka kamera calisiyor sallayinca icinden tikirtilar geliyor vs. amerikada yatirim hesabim olsa apple hisselerini shortlardim bugun, batmamasinin imkani yok bu kadar berbat devam ederse.
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Yeni tel almayı düşünüyodum. Bu konuya rastladığım iyi oldu. Apple lul harbiden.
Öne çıkan mesajlar