Rasmon Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Fistan said: esrar iç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 doktorunla tartış abi bunu. kan testi yapıyorlar mı lityum için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 nyandog said: normal? çevrendeki yakın bulduğun güvendiğin kişiler de seninle aynı fikirde mi mesela? İlaçlar bi yana terapi görüyor musun peki? evet şu an normalim, 15 günde bir doktora gidiyorum terapi işte hastalığı tetikleyen sebepleri kendim biliyorum zaten hafıza kaybı yaşamadım, süreci pek çok kez üzerinden geçtim, süreci başlatan kişiye de yazdım baya bir, yeni bir şey çıkmıyor tiLi said: doktorunla tartış abi bunu. kan testi yapıyorlar mı lityum için? 0,6 şu an olması gereken seviyede ilaç içiyorum düzenli doktorlarla konuşamıyorum çünkü 6 sene tıp sonrada uzmanlık okuduk bu hastalık böyle biyolojik, yapacak bir şey yok, paşa paşa ilaçlarını içeceksin diyorlar beynim düzene girmiş midir bende bilmiyorum şu an ama uykuya dalmada düzelme var zyprexa diye bir ilaç var onu bırakma aşamasındayım doğru zamanda bir kere denesem rahatlancam işte psikolojik miymiş biyolojik miymiş boşu boşu ilaç kullanmamış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 zyprexa içince yarım saate salyan akar uyursun zaten. aşırı kilo aldırma potansiyeli var yememeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 burdan wow oynadık bi ara 2015 sonunda mı ne, raidin ortasında içiyodum sonra naptığımı ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ben uzun senelerdir az uyku ile idare ediyorum yatağa yattığım zamaan hemen uyuyamıyorum ama bu ilacın faydası var 1-2 saat içerisinde etki ediyor sabaha uyanması zor oluyor benim için kilo aldırması bonus oldu en sevdiğim ilaç sdsdf hatta metabolizma hızım normale döndü önceden çok su içer çok tuvalete giderdim o düzeldi (lityum) çok yediği halde kilo alamazdım, biraz farkettim şu an bir tek uyurken kalp atışlarım hızlanıyor, su içme ihtiyacı artıyor ve tuvalet akşam fazla yemek yemekten ya da heyecanlanmaktan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ilaçları bırakmanın da yan etkileri var, withdrawal var. aslında terapiyi sormamın sebebi, seni bırakma sürecinde kontrol edebilecek, değişiklikleri farkedebilecek biri olmasının faydası olduğunu düşündüğüm içindi. Ters tepme ihtimaline karşı çevrende bilinçli birinin desteği iyi olabilir. tabi bırak diyemem ama yapacaksan da kontrollü olması iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 2-3 ayda hiçbir doktor bırakmama yardımcı olmaz zaten uyku sorunundan iyileşmediğimi anlarım ama mani belirtileri hoşuma giderse oradan geri dönemem herhalde aslında insan çok üretken oluyor ama irade kayıyor ömür de kısalır herhalde o hızla yaşanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 http://www.bphope.com/is-this-love-that-im-feeling/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 “In love, a person thinks about the other person—their welfare and well-being are paramount,” he explains. “In mania, I’m thinking about you, but I might also think about how you’re a means to an end for my own self-aggrandizement.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 ilk defa duyduğun self-aggrandizement kelimesine örnek verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 aşk'ın verdiği özgüven üretkenlik mani belirtilerini karşılıyor benim sıyırma böyle başlamıştı hormonlar aklı kapatıyor -diğer sorun gece zor uyuma, heyecan, kalp atışlarından hızlanma, çok su içme ihtiyacı-çok tuvalete gitme, ilginç şekilde lityum'dan sonra düzelme oldu ancak bazen tekrarlıyor, psikolojik bir sorun olarak bakıyor doktorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 tiLi said: ilk defa duyduğun self-aggrandizement kelimesine örnek verir misin i might care and think about you, but i won't be going out even if you(partner) beg me. and since you can come to my house, you begging or trying to communicate on this point can be ignored completely because i gave you the highgrounds by opening up my house to you. this is an arrangement i am comfortable/at ease/happy with, which will not give you(partner) any other option but to go along with it. even when you might have a crisis in your relationship, or the other person is in need of a change of scenery, you won't budge and go out for the sake of solving something. it can be obvious that you are thinking about your partner, but only in account of your own arrangements. ilk defa duyduğumdan emin değilim ama bu durum bir örnek olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 fresia said: aşk'ın verdiği özgüven üretkenlik mani belirtilerini karşılıyor benim sıyırma böyle başlamıştı hormonlar aklı kapatıyor hormonlar? nasıl aklını kapatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 aptal gibi aşık olursan/aşık olduğunu sanırsan sağlıklı düşünemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 kaç defa duydun bilmiyorum ama anlamına baksaydın keşke bir kere, en azından örnek ver diye challenge edildiğinde bi check edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 self-ag·gran·dize·ment (sĕlf′ə-grăn′dĭz-mənt) n. The act or practice of enhancing or exaggerating one's own importance, power, or reputation. challenge olarak almamıştım ama verdiğim örneğin çok uzakta kaldığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 nihat doğanın kendisinden biz diye bahsetmesidir self aggrendization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 lütfen görebileceğim yerlerden gönderme yapma artık. başka birinin yardım/fikir alma umuduyla girdiği başlığa yetkin olmadığın konularda sırf başkasına gönderme yapmak için sallamasyon mesaj yazman doğru değil. başlık sahibi anlasın diye özelden yazabileceğim şeyi burda yazıyorum. gönderme yerine mesaj atarsan cevaplarım. verdiğin örneği de yazdığından daha detaylı bildiğim için söylüyorum gerçek self-aggrandizement bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Gönderme yapmak öncelikli amacım değildi deneyimlediklerim üzerinden yorum yaptım.. Tahmin edersin ki hayatımda buna benzer bir örneği yakın zamanda deneyimledim. Verdiğim örneğe kadar yazdıklarımda herhangi bir gönderme yoktu. samimi olarak, vermek istediği karardan zarar görmemesini amaçladım ama özür dilerim çünkü bu konuda yetkin değilim neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 nerdeyse forum draması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 hasta mısınız ya çok basit şeyleri tartışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 yeni konum depresyon said: Depresif insanlar sadece üzüntülü değildir. Onlar hissedemezler. Güzel bir şey olursa, gülemezler. Acıklı bir şey olunca da ağlayamazlar. Onlar için her şey gridir. Bu nedenle depresyon "sadece" hüzünlü insanların mizacı değildir. Depresyon, ruhsal ve psişik dengenin kaybolduğu bir hastalıktır, düşünce, eylem ve beden de ruhsal durum gibi değişir. Bu nedenle hastalar sadece üzgün ve keyifsiz ruh hali içinde değildir, bitkinlik, uyku bozuklukları, kilo kaybı veya aşırı kilo alma gibi bedensel semptomlar da bunlara eklenir. en basit çözüm insanlarla sosyalleşmek başka ne yapılabilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 cik dolas abi kendi basina sosyallesicem diye sartlama kendini ama evde cok takilmasan sanki daha iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 en basit çözüm güneşte yürümek. bilimsel bro çözümüm ise ağırlık kaldırmak. çözmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar