fresia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 ekmek de yemiyordum abi çok düşünüyorsan şeker, çikolata vs. lazım çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 meyve, pilav, makarna hiçbirini yemiyodun he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 fresia said: ekmek de yemiyordum abi çok düşünüyorsan şeker, çikolata vs. lazım çok net yenmemeli demiyorum ama lazım diyince de çok ileri gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Dengeli beslenme önemli işte full şeker daya demiyorum Ama az konışup çok düşünen biriydim ve beslenmem protein üzerineydi Çok yorulduğum son hafta ne adam gibi yemek yedim ne de uyuyabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Abi bu tür hastalıklar yemekle sporla düzelcek şeyler değil. Beslenme, spor vs bunlar bünyeye iyi gelir, yaşam kalitesini arttırır. Ama tedavi ilaçla olur. Kullandığın ilaç iyi gelmiyorsa tekrar gidip bir başka ilaç yazdırmak lazım. Başka çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 İlaca karşı değilim beyni ve uykuyu düzenliyor O hastalık halinde iradeyle bunları yapmak çok zor Ama 3-4 senelik bir ilaç kullanımından bahsediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 masa said: Abi bu tür hastalıklar yemekle sporla düzelcek şeyler değil. Beslenme, spor vs bunlar bünyeye iyi gelir, yaşam kalitesini arttırır. Ama tedavi ilaçla olur. Kullandığın ilaç iyi gelmiyorsa tekrar gidip bir başka ilaç yazdırmak lazım. Başka çözümü yok. Ama hastalığın çıkış sebebini kaçırıyorsun Aşırı stress ve yorgunluk altındasın Uyku saatin 2-3 saate iniyor beynini 20 saat tam kapasite kullanıyorsun dayanabilecrğin güne kadar ondan sonra Hastaneliksin zaten Temel sorun fiziksel yorgunluktan çok zihinsel yorgunluğun var bu da uyumanı engelliyor (Masa başı çalışmak dinleme sağlıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Sadece psikolojik durumlar için değil her türlü rahatsızlıkta modern tıp acil durumlara müdahele etmek için var. Atıyorum şeker komasına girmiştir adam alırsın o zaman ilacı veya şırıngayı acil duruma müdahele edersin. Modern tıbbın görevi bu daha fazlası değil. Mesela gastritin var. Gaviscon alınca geçiyor diye yemek saatini doğru ayarlamayıp yediğini doğru seçmeyip gavisconla yaşamalısın anlamına gelmiyor. Acil duruma ilaçla müdahale edip o acil durumun ortaya çıkmasını önleyecek önlemleri ve doğal tedavi yöntemlerini uygulamak lazım. Vucudun biyolojik bi saati var. Kimyasal olarak yenilenme onarma bakım işlemleri akşam saat 10 ile gece 2 arası oluyor. Bu saatlerde uyuyor olmak lazımki vucut bu kimyasal işlemi doğru şekilde yapabilsin. Yani ilaca devam edip bu tip önlemleri alarak ilaca ihtiyacı bitirmek lazım. Beyin kimyasını düzeltmeye yardımcı olarakta badem fıstık fındık ceviz gibi kuru yemişleri ye şekerden daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Uyku saatini düzenlemeninde kolay yolu şu. Sihirli uyku diye bişey var. Uyuduktan 4 saat sonra uyanınca yorgun uykusuz bitkin olarak değil daha dinç olarak kalkıyosun. Uyku düzenini değiştirmek istediğin gün atıyorum gece 3 te yatıyosun. Uykuya dalma süren 30 dakika diyelim. Saati 4 buçuk saat sonrasına kuruyosun. Yada countdown alarm la daha kolay oluyor telefondan. Bu 4 saatlik sihirli uykuyu uyuyup uyanınca dinlenmiş dinç bi şekilde uyanıyosun. Sonra gün içinde öğlen uykun gelirse uyumayıp devamlı şu saatte yatıcam ve sikseler yataktan çıkmıycam diye kendine telkinde bulunman gerekiyor. Sonraki iki günde kendini ayarladığın o saate dikkat edince alışıyosun kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Mal said: Vucudun biyolojik bi saati var. Kimyasal olarak yenilenme onarma bakım işlemleri akşam saat 10 ile gece 2 arası oluyor. Bu saatlerde uyuyor olmak lazımki vucut bu kimyasal işlemi doğru şekilde yapabilsin. Yani ilaca devam edip bu tip önlemleri alarak ilaca ihtiyacı bitirmek lazım. öğlen uykusuyla biraz daha öteleyebilirsin önemli olan fiziksel yorgunlukla uyku halini eş-zamanlayabilmek gün içinde hareket etmek kesinlikle çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 akşam 10 ile gece 2 arası akskdşljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ne oldu niye komiğine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Fistan said: akşam 10 ile gece 2 arası akskdşljk komik değik köy koşullarında veya elektrik olmayan zamanlar için gayet geçerli bir önerme günümüz çalışma hayatında temel sıkıntı ara dinlenmeleri atlamamamız esela öğlen yemeği yiyoruz dolu mideyle direk çalışma başına gitmek ya da ara verip temiz hava almak varken sigara içmek çay molası verip çayla yine bilgisayar başına geçmek mesela sigara içenlerin ortak buluştuğu nokta en başarılı fikirlerin toplantı aralarında sigara ve çayla muhabbet ederken çıktığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ben niye hızlı yazıyorum ya hep hatalı ve atlayarak durup düşünmüyorum sanırım bir fikir bulunca yine hayalgücüme öncelik veriyorum bilinçli olarak yazmak yerine şu an yavaş yazdım mesela, yazdıklarımı okuyarak sanırım daha anlaşılır oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 çok sallamayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 abi bu çok bilinen hiç bir tıp insanın reddedemeyeceği basic of human body ayarında bişey. Ölçmüşler melatonin hormonunun vucutta en iyi salgılandığı zaman dilimini bulmuşlar işte. Melatonin ne işe yarar dersen http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/melatonin-nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 22:00-02:00 diyen güvenilir bi kaynak koy okuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Fistan said: çok sallamayın bence tutarsa felsefe oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 medyatik diye bunada asdfkhlj dersin belki ama dünyanın en bilinen doktoru sonuçta http://www.doctoroz.com/blog/kulreet-chaudhary-md/sleep-and-longevity Üniversite araştırması istiyosan onuda bulurum ama adamlar bu kadar basit bişeyi araştırma diye sayfalarına bile koymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 eyv o kadar basit bişey değil o senin sandığın gibi bilimsel araştırması da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 saat topiğinde de bu yüzden sordum. Bizim saate göre 8 de aydınlandığı için hava 22-02 saatleri 24-04 e denk geliyor bizim saatimizde. gün doğumunu saat 6 olarak baz alırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 fresia said: masa said: Abi bu tür hastalıklar yemekle sporla düzelcek şeyler değil. Beslenme, spor vs bunlar bünyeye iyi gelir, yaşam kalitesini arttırır. Ama tedavi ilaçla olur. Kullandığın ilaç iyi gelmiyorsa tekrar gidip bir başka ilaç yazdırmak lazım. Başka çözümü yok. Ama hastalığın çıkış sebebini kaçırıyorsun Aşırı stress ve yorgunluk altındasın Uyku saatin 2-3 saate iniyor beynini 20 saat tam kapasite kullanıyorsun dayanabilecrğin güne kadar ondan sonra Hastaneliksin zaten Temel sorun fiziksel yorgunluktan çok zihinsel yorgunluğun var bu da uyumanı engelliyor (Masa başı çalışmak dinleme sağlıyor) uykusuzluk sadece bipolarlarda mania yapıyo yalnız uykusuz kalan delirir diye bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar