Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ivan bebek faciasında yukarıdaki yazılanları yazanlarda o tarz yazanlarda, dün bjknin hakkı yenmedi diyende adam değildir ikiside aynıdır. dün bjknin sonucuna üzüldüm en azından gruptaki performansına bakınca hak etmiyordu ama maç 1-0 iken de işi çok zordu.
Mesaj tarihi:
Abi biz napoliye de benficaya da 3 tane tıklattık biri deplasmanda biri bizim sahada. Oyuncular hiç düşmediler oyundan 1. golden sonra. Aksine 10. dkdan itibaren falan adamların ceza sahasına çok güzel ortaları var quaresmanın. Gol bile gelebilirdi bunlardan birinde çok temiz şekilde.

Şu oyunda bjk kötüydü zaten kazanmayı haketmiyordu diyen adam aptaldır. Sonuç belli değil belki ama oyunun 20 küsür dakikasında bir adam maçı katletmese görürdük işte ne olacağını. He 10 kişi kaldıktan sonra kievin sahasında 2-0dan maç çevrilmesine umut bağlayıp oyuncular nasıl motive olsunlar. He skoru korumaya oynayabilirlerdi, belli mental bir eksiklik var orada (bkz şl tecrübesizliği diyesim geliyor). Ama skoru koruyup ne yapacaksın zaten, grupta hiçbir konum değişmiyor skor istiyorsa 20-0 olsun. Valeq gelir biraz taşşak geçer her maçta ama o zaten hep yapıyor çok da farkmaz :)
Mesaj tarihi:
Ayrıca o bebek olayından gaz olan fenerliler de hakkaten o lafları eden bjklılardan farksızlar. Kendilerini farklı ve haklı zannetmeye devam etsinler, aslında hepsi aynı level ergen taraftar işte.
Mesaj tarihi:
Şu grup zaten kolay bir grup değildi, ekstra işler yapmadan çıkma şansın zaten yoktu. Yani çeyrek oynayan GS için son 15-16 yılda bu seviyelerdeki en iyi Türk takımı diyebiliriz, onların çıktıkları gruptan da, oraya kadar gidilen yoldan da zor bir gruptu.

Kolay algısını yaratan top class takım çekilmediği için oluşan "şanslı kura" izlenimiydi. Biz her sene bir top class takımın gelmesine ve deplasmanda %100 mağlubiyete alışkın olduğumuz için tam tersi psikolojik konuma girildi. Çünkü bu takımların hepsinden deplasmanda puan çıkarma ihtimalin vardı, nitekim tek mağlubiyet vs...

Neyse oldu bitti. Buraya kadar gelmek bile harbi büyük başarı oldu.

Top classlara bile evinde yenilmeyen, 18 maçlık avrupa kupaları yenilmeme serisi olan napoli'ye evinde 3 attık yendik.

benfica gibi bu kupada geçen senenin çeyrek finalisti, sadece son 5 yıldaki başarıları bile türk takımlarının avrupa kupalarındaki toplam başarıları kadar olan bir kulübe karşı 3-0 geriden gerip great comeback çektik, iki maçta da yenilmedik vs...

Kiev'den 6 yedik.

Her köşesi ayrı bir anı, güzellikle geçti. Boş boş gelip katılıp saçma sapan döneceğine en azından harbi güzel, eğlenceli ve tatmin edici bir grup oldu.
Mesaj tarihi:
Ha öyle bir hayalim de yok, beklentim de yok ama GS de Chelsea'den 5 yiyip, gidip UEFA Kupasını almıştı.

Devir değişti, UEFA da bile çeyrek final sonunda artık GS, BJK, FB gibi takımların ilerlemesi için kura şansı yoksa iş çok zor ama en kötü orada da bi çeyrek, hatta yarı final görebilsek harika olur.

Sanıyorum son 4-5 yılda ilk defa bu kadar çok düşük portföylü takım AL'ye gelecek ŞL'den, aslında havuzda buna müsait. Misal Benfica ve Napoli'ye karşı üstünlük kurabiliyorsan zaten şuan ŞL'den AL'ye düşen takımlardan sadece Gladbach ve Tottenham sana sorun olmalı da işte öyle düşünmekle olmuyor :D
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Rewendor said:

Ben niye seni faul diye dolandın diye hatırlıyorum ya, bundan önce bir şey yazdın mı dssfdf Nasıl bir izlenim bıraktıysan son dönemlerde direkt kafama öyle oturmuş. Gerçi geriye dönük bakmaya üşenmesem bundan önce bir şey yazdın mı bakacağım.

Yazmadıysan da ithamdan dolayı özür dilerim.

Öncesinde değil, sonrasında yazdım. "Eğer Beck'e yapılan faul olmasaydı" penaltı haklı mı olurdu haksız mı onu tartıştık, ben haklı dedim sen haksız dedin. Ama başta şart olarak "eğer Beck'e faul olmasaydı" var.
Mesaj tarihi:
Aynen, CL'den AL'ye gidecek 3.'lerin profili bu sene çok düşük. CL'de ilk 2 potta olan tüm takımlar çıktı gruptan sanırım. AL'de de isim olarak Roma, Manu, Shaktar,Zenit falan var sadece güçlü takım. BJK ve özellikle Fener'in çeyrek finali olur
Mesaj tarihi:
öyle bir mantık yürütme yok zira beck'e yapılan 'hareket'in devamı 'penaltı'ya direkt sebebiyet veriyor. ikisi yanyana koşarken beck kendini yere atıp adama dolansa elbette penaltı olur. o an son tempo koşuyorken iki saniyede şarj yiyip dur yan yatıp adama ayağımı takayım kafası yok yani öyle bir dünya.

Rewendor said:

Öncesinde değil, sonrasında yazdım. "Eğer Beck'e yapılan faul olmasaydı" penaltı haklı mı olurdu haksız mı onu tartıştık, ben haklı dedim sen haksız dedin. Ama başta şart olarak "eğer Beck'e faul olmasaydı" var.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Abi biz napoliye de benficaya da 3 tane tıklattık biri deplasmanda biri bizim sahada. Oyuncular hiç düşmediler oyundan 1. golden sonra. Aksine 10. dkdan itibaren falan adamların ceza sahasına çok güzel ortaları var quaresmanın. Gol bile gelebilirdi bunlardan birinde çok temiz şekilde.

Şu oyunda bjk kötüydü zaten kazanmayı haketmiyordu diyen adam aptaldır. Sonuç belli değil belki ama oyunun 20 küsür dakikasında bir adam maçı katletmese görürdük işte ne olacağını. He 10 kişi kaldıktan sonra kievin sahasında 2-0dan maç çevrilmesine umut bağlayıp oyuncular nasıl motive olsunlar. He skoru korumaya oynayabilirlerdi, belli mental bir eksiklik var orada (bkz şl tecrübesizliği diyesim geliyor). Ama skoru koruyup ne yapacaksın zaten, grupta hiçbir konum değişmiyor skor istiyorsa 20-0 olsun. Valeq gelir biraz taşşak geçer her maçta ama o zaten hep yapıyor çok da farkmaz :)

bjk kotuydu ve hak etmiyordu abi.

tr ligindeki kollamayla, 1 tane sampiyonlukla 5 yildizi olmadi besiktas'in.

yildizlarin hepsini skorboard'da gorduk zaten gecenin sonunda.

hadi 10 kisi kaldin, abu avel'in atilmasina kadar 4 tane yedin, el insaf
Mesaj tarihi:
sağda solda mesajlara bakıyorum marcelo'yu beğenmiyor bizim taraftar. herhalde gidip 6 milyon euroluk stoper alinsin istiyorlar. halbuki oyle bir butcemiz yok. ben de beğenenlerdenim. 2 milyon civarina almistik diye hatirliyorum. gayet iyi o paraya. ayrica gol de atiyor. su an ligde aboubakar kadar golu var hep yaziyorum bunu spam gibi, farkindayim. abou 3-4 gol fark atana kadar da yazarim kimse kusura bakmasin. :D

rhodolfo'nun sakatliklar olmasa isler bu kadar boka sarmazdi. oradan da stoper transfer etmeyen yonetime geliyoruz tekrar.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

"Sarı" dışında haklı.

Öncesi faul, o faulü saymazsan pozisyon penaltı.

O pozisyona penaltı verirsen bariz gol şansı engellenince otomatik olarak kırmızı gelir zaten, tartışması olmaz.

kurallar değişti abi artık. direkt kırmızı için kasıt aranıyor. zaten penaltı ile ceza alıyor takım, üstüne kırmızı kart üstüne bir sonraki maç oynamama ağır diye değiştirildi. GS-FB maçında Serdar Aziz neden kırmızı görmedi sorusunun cevabı.
Mesaj tarihi:
Bangir bangir geliyodu abi skor.

Bayadir kotu top oynuyoruz. Yani kotu de degil ama boyle kisit yaratici olmayan bi oyun vardi.

Bir gun patlayacakti. 6-0 la patlamasi iyi mi oldu kotu mu oldu tartisilir ama soyle 3-0 olsa bi dusunecekti millet. Simdi herkes hakem makem diyip dolaniyo sucu uzerine alan yok yine.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Rewendor said:

"Sarı" dışında haklı.

Öncesi faul, o faulü saymazsan pozisyon penaltı.

O pozisyona penaltı verirsen bariz gol şansı engellenince otomatik olarak kırmızı gelir zaten, tartışması olmaz.

kurallar değişti abi artık. direkt kırmızı için kasıt aranıyor. zaten penaltı ile ceza alıyor takım, üstüne kırmızı kart üstüne bir sonraki maç oynamama ağır diye değiştirildi. GS-FB maçında Serdar Aziz neden kırmızı görmedi sorusunun cevabı.

Uyardılar sonradan, konunun devamında yazdım, kaçırmışım o değişikliği :)
Mesaj tarihi:
Senolda degil ki abi suc.

Topcularin sacma sapan hata yapip maci bitiriyosa senola da denecek bisi yok.

Hava soguk. Amk kimse size 3m euroyu 22c sicaklikta iynamaniz icin vermiyo. O parayi aliyosan yakacaksin sahayi. Romantik solcu kardeslerim gibi "besiktas icin saldir" falan demiyorum. Zira profesyonelsiniz, it gibi hakkini vereceksiniz o paranin.
Mesaj tarihi:
Bilic olsa Beşiktaş bu gruptan çıkardı. Şenol iyi hoş ama iki sezonda yenebildiği takım İskenderbey. Bir de Napoli deplasmanı. Bir tane bile hedef maç kazanılamamış.

Zaaaarmolenko diyerek bitireyim postu.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Senolda degil ki abi suc.

Topcularin sacma sapan hata yapip maci bitiriyosa senola da denecek bisi yok.

Hava soguk. Amk kimse size 3m euroyu 22c sicaklikta iynamaniz icin vermiyo. O parayi aliyosan yakacaksin sahayi. Romantik solcu kardeslerim gibi "besiktas icin saldir" falan demiyorum. Zira profesyonelsiniz, it gibi hakkini vereceksiniz o paranin.

aynen şu.

daha maç başı mahalle takımı gibi gol yiyorsun. hakem hatalı bile olsa kontradan penaltı oldu. 11 kişi devam etseydik bile her kontradan baya yüksek gol yeme ihtimalimiz vardı.

aboubakar kendini attırır vs.
daha ilk yarıdan su koyuveren takım mı olur la. bi de şampiyonlar ligine devam etmek istiyor sözde lel.
başta aboubakarınki olmak üzere baya bi kulak çekmeleri lazım.
  • Yeni Oluştur...