Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 alla alla nasıl konusu yok bunun http://www.youtube.com/watch?v=RaypkgFBz-k baya güzeldi yeni izledim, ww2 filmi severlere öneririm. mel reyis yapmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 hmm evet güzel duruyor. fragmanda çok fazla iple uçan adam vardı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 spider-man origin gibi bir sey, fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 düşdü. mel gibson reis sayesinde yine koyu bir katolik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 din mevzusunu geçtim bazı yerlerde çok abartılıklar vardı /minor spoiler adam bi eline yarım ceset alıyo kalkan olarak kullanıp diğer eliyle mg sıkıyo, ilk mermiden sonra elinden fırlamıyo ve isabetli olarak burstle 3-4 adam öldürüyo KKthnxbb onun dışında efektler filan çok başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 torrentci fakirler de izlemişşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Düştü mü ? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 hdfilmcehenmmi'nde var seyrederim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 yılın en iyisi olabilir :) harika bir filmdi gerçek bir hikaye olması da çok büyüledi de çok abartı noktalar vardı. ayrıca yine gibson reis yine din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 mel gibson filmi olduğuna göre, filmi izleyince koyu hristiyan oluyor muyuz lan? oluyorsak hiç çekemicem, olmuyorsak izleyeyim bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 murica fuc yeah!! vince vaugh hiç olmamış bu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 sabonis said: mel gibson filmi olduğuna göre, filmi izleyince koyu hristiyan oluyor muyuz lan? oluyorsak hiç çekemicem, olmuyorsak izleyeyim bu gece. Yarına vaftiz olucam ben randevu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar