Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 dişi aşındırmiyor diye biliyorum sonrasında pasta cila yapıyorlar ondan bir zarar gelir mi bir de diş etlerini kuvvetlendirmek için en yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 paradontax diş eti için iddalı. ben onu kullanıyorum. tadı başında tuzlu geliyor ama sonra bi alıştım diğer diş macunları çirkin gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Diş beyazlatma dişi aşındıran bildiğim kadarıyla. Diş eti için de ara fırça. Tuzlu su gargarasını da çok önermişti diş hekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Bugün dişçiye yıllık kontrol bide temizlik için gittim. Bildiğim kadarıyla bir zararı yok, birkaç yıldır düzenli olarak gidiyorum hatta çürük oluşumuna karşı faydalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 paradontax + lacalut çalkalama şeysi diş eti sorunu olmayan arkadaşlar da white olanını kullanabilirler memnunum ben. bir de curaprox yumuşak diş fırçası alırsanız diş etlerinize eziyet etmezsiniz. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 diş taşına karşı en iyi aparat diş ipi diye biliyorum. ha ben istiyorum ki bi diş macunu olsun, içinde x maddesi olsun, hali hazırda oluşmuş diş taşını eritsin zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Diş taşı, diş plağının kalsifiye olmuş şeklidir, yani dişlerinizi fırçaladınız sonraki 8 saat içinde diş plağı oluşmaya başlar, yeme, içme faktörleri malum, bu standart bir durumdur, siz düzenli fırçalayıp bunu uzaklaştırabilirsiniz, diş taşına dönüşmez. Eğer fırçalamazsanız o plak sertleşir ve artık sizin uzaklaştıramayacağınız duruma geçer, o aşamada diş hekimine gidiyorsunuz o hallediyor, bir zararı yok aksine faydalı ve dişinizde taş varsa gitmelisiniz de. Dişin yüz yüzeylerini fırçayla halledebilirsiniz zaten ancak dişlerin ara kısımları için diş ipi veya arayüz fırçası şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar