Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 faqda yazıyor wipe olma ihtimali yüksek. para vermediğin tüm şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Patliycak hepsi. Ben bayagi saglam biriktirdim :( ama su tarz bisey bekliyorum . kac leg. Kartin wipe olucaksa ona karsilik keg fln... verirler insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Wipe olacak bu hafta tarih verirler muhtemelen 2-3 hafta içinde wipe ve open beta gelir muhtemelen. Close betada kastığınız her beş level ve bir rank başına ikişer keg verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Silphatos said: Masticore said: Bir soru. Reroll gelicek mi oyuna ? Market açık çünkü wipe gelecek ama parayla aldığın keg kadar keg geri gelecek sana http://media-seawolf.cursecdn.com/attachments/0/215/status_update_en.png steam'e gelsin de oyun nasıl keg alacam belli değil, steam walletta limitim doldu sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Narius said: her beş level ve bir rank başına ikişer keg verecekler. hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Nefis oyunmuş. 3 gündür deli gibi oynuyorum inşallah yakın zamanda silmezler kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 22sinde gg kartlar. 22sinden sonra 2 gun kapalı kalacak serverlar daha sonrasında public betaya geçecekler. bayağı bir değişiklik var oyunda. ne kadar çok rank atlarsanız iyi keg için kapanana kadar. şunu bırakim. http://www.gwentdb.com/news/102-developer-live-stream-recap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 lvl 30 , Rank 14 bitirdim .15 yapamadım içimde kaldı tatile gitmesem yapardım neyse artık 2 keg eksik olsun... Anlaşılan oyun bayağı bayağı değişiyor yine said: Leader cards now spawn a unit of themselves on the board All leaders now have a Strength amount Removed Faction abilities Some of the faction abilities are now incorporated into units instead At the beginning of each round (round 2 and 3) you may now Mulligan one card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 helal olsun rank 14 iyiymiş. Ben lvl 16, rank 4 bitirebildim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 lvl 22, rank 6. Nilfgaard'ın raund başındaki Mulligan özelliği artık bütün ırklara geliyor. Nilfgaard'a yeni birşey eklenmeli o zaman, bekleyip görelim. Fena bağımlısı olmuşum 2 gün bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 20 lvl ve ran12 le bitirdim ben, 2 aydır falan oynamıyodum open betayla tekrar başlayaylım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 level 17 rank 7. 4 günde anca bu kadar oldu. oyun bayağı değişiyor bu arada. sadece lider ve ırk özellikleri değil, baştan aşağı sistemi değiştirmişler. tonla farklı weather kartı var mesela ve etkileri hepsinden farklı. nilfi tekrar bi revize etmişler. armor sistemi gelmiş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ya o degisimleri kacırdım toparlayamadım. neyse openbeta basladı yavaştan bakıcam artık https://www.youtube.com/watch?v=5yu7FVZOyAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 55 keg geldi <3 gwent ve oyun baştan asagı grafiklerine kadar degişmiş acayip yabancıladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 rankeddan gelenlerde dahil 38 tane gelmiş bana, beta reward listesine göre az olmuş biraz millet de yazmış reddit btw aşağıdaki olay asdfghjk https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6d1d7t/i_will_open_a_grand_total_of_2_kegs_at_launch_ama/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 dont_do_the_card_crafting_challenge_you_will_lose/ biz yandık siz yanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 mobil desteği hala gelmedi mi kankalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Masticore said: dont_do_the_card_crafting_challenge_you_will_lose/ biz yandık siz yanmayın Sorma bak normalde powderın gidiyor bu tutorial geri veriyoruz demesini bekledim demedi. Bir umut bütün challengeları yaptım şaka yaptık al powderın diye o da olmadı. Clear Skies bi de ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 mobil anca releasede, daha 1 yılı var rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 bingildak said: mobil desteği hala gelmedi mi kankalar Lafi bile gecmiyor daha. En iyi ihtimal 1 sene diyim... Bundan sonra card wipe yok degil mi ? Kasabiliriz artik rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 faction passiveler bile gitmiş. baya karısık hale gelmiş oyun bu arada her kartta 12 satır tooltip var, millet tırsacak. aşırı yalındı oyun eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 her kart değişmiş la kegleri açtım da üç seçenek çıkınca gwentdb'den eski infolara bakıyodum. gold ve silverların eskileriyle alakası kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 indirdim ben de eklerseniz sevinirim :P User Name : KurdishSpearman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 şurdan iteleyin http://gwentify.com/gwent-open-beta-and-new-changes-livestream-notes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 30 keg, 1 legendary, 7 filan epic, 3'te premium çıktı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar