Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Human soup soup eat yam yam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 vernon roche cıktı güzel oldu . Ragh Nar Roog ve succubus'ta vardı almadım skellige ile yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Narius said: Yennefer con iyi aslında şu an da comp oynanan decklerden Nilfgaarda gidiyor bi o da nispeten az oynanıyor. Patchten sonra yalan olacak ama baya gold removal zorlaşacağı için Ciri derdim ama onu da bedavaya veriyor leveling ödülü. lvl kaçta gelicek ciri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 legends bundan iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Masticore said: lvl kaçta gelicek ciri 18 Ciri 20 Decoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 morkvarg acayip bela bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 http://www.gwentdb.com/news/73-gwent-patch-live-on-xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 herşey cok degişmiş yine. kartı nereye koydugun önem kazanmış artık yani row içinde yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Clear Skies now removes all Weather effects on the battlefield. :):):) King Bran no longer buffs the units he discards. :(:(:( Morkvarg strength changed from 7 to 6. :( Birna Bran strength changed from 12 to 10. :) Birna Bran now draws 2 cards instead of 3. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Tam morkvarg yapicaktim 800'e yaklasmistim yerine at yapicam galiba. Ha deli gibi decoy aşeriyorum ama sabrediyorum 5 lvl kaldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 roach yapma bence, bana kegden çıktığı için kullanıom ama 800 scrap çakılmaz düldüle demin ilk kez oynadım yeni patchle, skelligem yine eziyor ama eskisi gibi bam bam değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Abi şuanda acayip fakir durumdayım 3'ü geçemedim ranked'da. Hani bir sıkımlık kurşunum var onuda neye harciyim bilmiyorum adsaf. 2 tane leg. cıktı zaten topu topu onlarda north'dan ama north cok leg. isteyen bir class. Nilfgaard spy cok azmış onu mu yapsam acaba ama full epic'e harciycam scrap'leri :( 800 biriktirip onu epic'e salmak koyuyor Oyuna para verip pack alsan kazık yemiş olucaksın yarın öbür gün steam'e gelirse. Özetle Oynamak istiyorum oynuyamıyorum şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 wipe gelcek nası olsa 1 faction seç geri kalan kartları erit gitsin. ben işte ilk open beta haftası böle yapıp weather monster yapmıstım zevksizce kazanmak icin. son bıraktıgımda nilfgard kartları hariç bütün kartlar vardı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 wipe ne zamandı ve dogru diyorsun niye ben tüm classları tutuyorum ya asdaf nasil olsa patliycak. Hani 2-3 tutsam yine iyi hepsini tutuyorum. Bir de kazandıkça kazanıyorsun zaten ranked fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 leader cardlar 200 veriyodu o zaman tabi. eredin harici onlarıda eritmiştim ben, 2-3k bisi birikmişti sanırım böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 eh 200 demek zaten herşey demekmiş :) toplasan 250 anca cıktı mesela 1 class'tan o kadar biriktirmeme ragmen. şu deck cok iyi gibi duruyor ama cok pahalı http://www.gwentdb.com/decks/15082-dales-spies-0-8-72-ciri-dash-nilfgaard-deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ben de aynen skellige ve monstar (+kullandığım genel kartlar) hariç her şeyi erittiydim rankeda başlarken. şu an 3600 scrap olmuş sadece oynayarak biriken, bi 4k 5k olsun da elitist nilfgard yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 valla ben direk nefret ettim monster'dan. Ben de böyle bir huy var herkesin oynadıgı şeyden nefret ediyorum adsaf Erittim de tüm kartlarını az önce zaten. https://www.twitch.tv/videos/130956501?t=32m30s Sevdim bu oyunu ya hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ben de zamanında 3 faction'u millemiştim, şuanda tüm collection'un %90'ı filan var heralde. tavsiye etmiyorum factionları eritmeyi çünkü oyun baya sıkıcı hale geliyor bir kaç factionla ki zaten çok fazla bir scrap getirisi yok. yaptığın deck nerflenirse de baya sevimsiz bir durum oluşur. bu yeni balance patch'ini hiç sevmedim, baştan aşağı her şeyi nerflemişler. top 100 için ranked oynamaya devam ediyordum ama sadece casual oynayacağım artık sanırım. bir de oyun closed beta'dan çıkmadan steam'e gelmeyecek, şuanda kegler pahalı ama iki kere açabileceksin totalde cb bitince. yaklaşık 10 kegin 1 legendary + bir kaç epic verdiğini düşünürsek alınabilir 30 keg filan şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bi şimdi betada açmayı bi de releaseden sonra açmayı mı diyorsun 2 kere yoksa sonradan 2 keg olarak mı geri dönecek betada parayla alınanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 tekrar açabileceksin anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 yanlız emote'lar cok dandık olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 beta keyi olan varsa elinde fazla, mesaj kutumu doldurabilir. çok mutlu olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ilk leg'imi craft ettim, geralt igni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 beta var şuan us psn'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar