Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 coin flip ve mulligan adam akıllı oynayan herkesin şikayeti burdan, boş konuşuyosun yani 500 tane kart ekleselerde her patchte 1-2 deck domine ediyo ladderi herşey min-max çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Bir çok oyunda ilk başlamak avantaj olur. Gwent'te tam tersi oldu ve cok etkiliyor oyunu. Kartı fazla olan kazanıyor genelde. Coin olayına alternatifte yok sadece mekanikleri düzenlemeleri lazım. İlk başlamanın avantaj sağladıgı decklerde olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Şu ilk başlayana avantaj sağlayacak deste-kart fikrine katılıyorum. Bir kaç patch önce öyle gibimsi bir dönem vardı; discard-ship, reveal-trebuşe. Şimdi kontrol seçenekleri çoğaldı gerçi aynı şeyin olması zor. Nasıl gösteriyoruz adam gibi oynadığımızı. Gm olmak yetiyor mu, yoksa alakasız konuları sıralayıp ahkam mı kesiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Evet öyleydi , ilk el 28-30 açılım yapan deck'ler vardı. Kesin biri ağladı ve değiştirdiler. Cok kritik degildi bence yani en önemli kartını harcamış oluyordun.. Ne bileyim ona göre balance cekebilirlerdi. Şimdi olay biri ortaya kart atsında çakıyım ona bir thunder,weather'a döndü oyun Galiba oynuyanları cok dinlemek iyi bir şey degilmiş buradan bunu anladık :) . Gwent ekibi oyuncular neyden dolayı ağladıysa değiştirmeye calıştılar. Onu düzeltelim, bunu şöyle yapalım (bir yandan refund'sız sıyrılmaya çalıştılar ki sonunda -zikerler bir kart cok nerf yemediği sürece refund fln. yapmıyoruz resti cektiler ki keşke baştan beri böyle olsaydı düzgün balance cekseydiniz) derken mekaniğin agzına sıçtılar. Yine de şöyle artlar cıktıgı sürece hs bana uzak olsun... Gwent 10 kat iyidir. https://media-seawolf.cursecdn.com/attachments/1/66/201621_kiyan-001.png https://media-seawolf.cursecdn.com/attachments/1/55/200080_xavier_moran-001.png http://media-seawolf.cursecdn.com/attachments/1/35/200083_lesser_demons.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Büyük bi update gelmiş. Bir sürü kart, yeni ui, yeni animasyonlar filan. http://www.youtube.com/watch?v=JwQP6qlbi6g Şurada yeni kartlar var. https://www.playgwent.com/en/card-reveals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 client bi hafiflemiş, yeni şeklide sevdim collection ile dekc build menüsünü birleştirmişler sonunda midwinter yaklaşık 4,5 dakkada bitti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 8k scrab geldi değişimden. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/006/077/so_good.jpg 13.5k'da duruyor scrab etmediğim. Yavaş animasyonlardan arındırılmış oyun,güzel olmuş. Hs gibi quest olayı gelmiş Sevmediğim bir olay var ki hafiften rng'li kartlar oyuna eklendi. Board'a limit gelmiş 235235 tane unit görmüycez artık. Gereksiz collection ,deck create diye 2 ayrı hantal sayfa macerasından vazgecmeleride güzel olmuş. midwinterhunt fest cok kolay olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 deck kurma ile kart satın almayı aynı yere koymuşlar çok iyi olmuş. ordan oraya geç zor oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben bu Ciri:Nova (this) kartını anlamadım ya. Deck im de her bronze dan ikişer tane var ama Ciri yi oyuna koyduğumda hiç 25 olmadı :( 3 competitive play kaybettim bu yüzden. Biri lütfen anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Doğru yaptığına emin misin en az 16 bronze kullanman gerekiyor. Rushladılar patchi bug dolu bug olabilir ama baya kullanılıyor kart genel bir sıkıntı olsa yazarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Doğru yapıyorum da , mesela ikili bronz aynı kart ama biri 3D görüntülü olarak transmute edilmiş. Bundan dolayı fail ediyor olabilir mi? Aynı kart bunlar aslında sadece kozmetik olarak şekil farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 exactly dediği için olabilir. 2 aydır oynamadım sanırım oyunu yarın ben de bi bakayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Sanmıyorum benim kullandığım deckte de bir normal bir premium var çalışıyor. Dediğim gibi baya buglı build spesifik bir kartta sorun olabilir yapabilirsen premiumsuz dene olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 tamam çözdüm ya, Ciri +24 alıyor scoreboard a etki ediyor ancak kendi üzerinde sayısal değişme olmuyor. sıkıntı yok gibi şimdi, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Yeni ranked sezonu ile birlikte, hediyelerimiz gelmiş. Nam nam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 premium keg event var https://www.gwentdb.com/news/239-gwent-bugfix-patch-live-premium-keg-weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 bu sezon ne zaman bitiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 full refundlar var 3 gün patch geldi https://www.gwentdb.com/news/255-gwent-update-new-season-now-live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 k1nJo said: 2 aydır oynamadım sanırım oyunu yarın ben de bi bakayım artık. yuh şunu yazalı da neredeyse 2 ay olacak. şimdi baktım da oyun ne amma da değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 3 oyun kazan diye görev var karşıdaki forfeit çekince saymıyor :>>>>>>>> edik: şimdi de saydı alla alla. kafasına göre demek ki. 3. turn'ün sonlarında doğru falan olunca herhalde karşıya gg yollamak gibi yapmışlar saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ilk round forfeit olursa göreve saymıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 mulligan sisteminde de bi değişiklik yok sanırım attığımı aynen geri çekiyorum. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 o senin kötü şansın babo, adamlar şansını nasıl fixleyecek :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 şansla bi alakası yok abi. adamlar mal gibi bir sistem yapmışlar. oyna bak bi northern realms, ves koy decke. oyun başlayınca 3 kart mulliganla, sonra ves oyna 2 kart değiştir bak bakalım neler geliyor eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 mulligan da bi sıkıntı görmedim, oyunun olayı bu, her seferinde en iyi deste ili oynayamazsın ki kötü kart da gelecek, iyi kart da gelecek. Mulligan yaptığın her kötü kart iyi çıkacak diye bişey de olsa çok saçma olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar