Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Queensguard cok kirilgan bu deck'i dene. Calsada kazanabiliyorsun. Skirmis'i caldirmamaya dikkat edicen . sey yapabilirsin yukari link'te olan deck icin konusuyorum. benim oynadigim deckte 1 tane clan craite ile 1 gemi cikarilmisti onlar yerine lacerate ve clan dimus pirate captain 3'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ben de yaparım belki bu decki de gemi önemli değil mi ya 3 tane. 2 tane olunca benim şansımla ilk round elime gelmez resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 gemi elime gelmese bile yendiğim oluyor + gemi ilk round'dan sonra büyük oranda çöp oluyor. 1 tane eline gelirse ne ala 2 tane süper hiç gelmezse oyun başı bir daha gelmesin mümkünse asdaf Şöyle ki Skirmishers'i iyi kullanirsan 14-15 hp ye ulasiyor son round 3 tane dimun captain'in var bayağı yuksek hp'lere ulasiyorsun. ilk round'u kazansan da,kaybetsen de 2. round cerys,kelle ve morkvarg ile başlarsan 14 hp veriyor kart inmeden rakip orda beziyor zaten. Donar an hindar cok önemli. Kilit açma,kapama ve rakipten kart calma acayip vital. ekle beni atalım 1 el istersen gösteriyim akincih nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 https://i.hizliresim.com/pWlO6r.jpg Şöyle bir deck yaptım . Acayip keyifli ve hardcore. Muhakkak benzeri vardır deck'in birebir aynısı bile olabilir nette ama olay gameplay'de bitiyor. Medic'i hunter'a atıp trio üstüne trio atmak ^^ shani,nenneke milyon kombinasyon fln. yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Baya bir değişiklik var yeni sezona. En önemlisi gold kartlar targetlanabilir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Vay arkadaş değişiklik bitmedi gitti. Tam oturuyor derken yine mi büyük değişiklik yapıyorlar. Keşke onun yerine gold kartların ırzına geçebilecek kartlar artsaydı yani shackles,dimetrium dısında kart yok gold kartlara dalabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 senin lacerate ve 3. kaptanlı deck iyiymiş, dün alışana kadar baya tokatladılar ama artık gözü kapalı oynuyom akıyo. 3. kaptan özellikle baya iş yapıyo, lace da monstarların ağzını kırıyo. sadece adını unuttum spy yerine 3. gemiyi mi alsam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 gg 20 için kasmıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 iyiymiş, helal SILP. Gerek FPS gerek Card Game, oyunun her dalında başarıya koşuyorsun maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 napıyonuz, 18 keg gelmiş açalım mı bunları yoksa yeni kartları mı bekleyeceğiz? Competitive match ne zaman tekrar aktive olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 heee korkudan 20 puan daha kasıp rank20'yi zorlayamadım çok başarılıyımdır adfgh ben açmadan bekleyecem 20 keg olarak var, 2000 küsür de ore var. 40 tane patlatırım yeniler düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 update detail 30 yeni kart gelmis, keg leri acabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 hadi bismillah asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Goldların invul.'dan cıkması güzel olmuş. Nette buldugum bir deck'i değiştirdim biraz. https://i.hizliresim.com/N1aXd5.jpg vanhemer ve peter saar yerine assire ve roach koydum. Bir de bir gold yerine ciri koydum ama neydi hatirlamiyorum. Bir de en sevdiğim transmute edilmiş kart roach :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Pro ladder başlamış, kaptırdım yine fena. Sürekli rekabeti sağlayacak birşeyler çıkarıp oyuncularını bağlıyor adamlar, memnunum. Geçen sezon Gm e giderken evdeki bulgurdan oluyordum. Neyseki rank kaybı olmamış da içerde kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 guzel ST deck'i var mi, butun kartlari actim neutral ve ST icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Goering said: guzel ST deck'i var mi, butun kartlari actim neutral ve ST icin Şu güzel bir ST deck i, ben biraz değiştirerek oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 15k scrapım oldu, birkaç deck yapayım yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Oynadıgım en iyi deck şu... Hızlı tırmanmak istiyenlere duyurulur http://www.gwentdb.com/decks/31090-weather-combo-spies Kan alıyor resmen. Yakında patch gelir milf'lere nerf win rate %90 fln gidiyorum şu anda rank 16 yukarılarda denemedim henüz deck'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 http://www.gwentdb.com/decks/30991-swims-queensguard-harpooners şunu yaptım ben de r16da akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ben ezerek yensem de yenilsem de çok zevkli ilginç bir durum olmadıkça gglemiyorum, çok mu toxicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Belli birkaç şeyi oynayanlara ben de basmıyorum :D 2 gün oynamadım pro ladder da 500 düşmüşüm. Millet amma oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Silphatos said: ben ezerek yensem de yenilsem de çok zevkli ilginç bir durum olmadıkça gglemiyorum, çok mu toxicim :) ben yenince gg liyorum :)) yenildigim zaman gg lemem icin extreme bir durum olmasi lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 benim hesap delirdi. en son level7'ydim çıktım. 1 saat sonra tekrar girdim level 13 olmuş, ore da 475 olmuş. 25 falan vardı sanırım tam hatırlamıyorum. wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 yeni update ile sp challengelardan xp gelmesini yapmışlar, eskiden yapmışlara da oto gelmiş ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar