kami Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 4800 powder aldım ben, ömürlük scrap geldi nerflenen kartların duplicatelerini de millledikten sonra. 2500 scrap daha gelecek önceden aldığım kegler için. Premiumları saymazsam collection tamam galiba benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 kami said: 4800 powder aldım ben, ömürlük scrap geldi nerflenen kartların duplicatelerini de millledikten sonra. 2500 scrap daha gelecek önceden aldığım kegler için. Premiumları saymazsam collection tamam galiba benim. Sen nerf yiyenleri tekrar tekrar dövüp, uplayıp sonra öğüttün mü? Güzelmiş valla 25 bin. Bütün kartları zevkine denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 4000i geçtim ben de. sco dwarf oynuyodum bakalım tamamen farklı factiona geçerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 dhoward said: kami said: 4800 powder aldım ben, ömürlük scrap geldi nerflenen kartların duplicatelerini de millledikten sonra. 2500 scrap daha gelecek önceden aldığım kegler için. Premiumları saymazsam collection tamam galiba benim. Sen nerf yiyenleri tekrar tekrar dövüp, uplayıp sonra öğüttün mü? Güzelmiş valla 25 bin. Bütün kartları zevkine denersin Aynen powderları öyle erittim. Bir de hep bende premiumları olan kartlar nerf yemiş, denk geldi baya. Premium Ciri, Tibor, Villen filan hep vardı elimde zaten. Keglerden gelen 10-11 tane premium rare vardı, onları milledim bir de, 400 scraps tanesi. Hunterlar, QGlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Ben de Cahir Tibor falan patlatıp başka factiona geçmeyi düşünüyorum. Son nerfler fazla kaçtı cb Ngsine dönecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bilmiyorum, ben full refundun son gününde bakacağım istemediğim kart var mı diye. RnR filan ama kullanılmaz daha buff ya da rework gelmeden, zayıf baya gold kart için. Şuanda rastgele mill decki yaptım, kendi Avallach'ıma shackles attıktan sonra Decoy + Emhyr + Cahir'le 8 kart çektirip üzerine Albrich ve Treason'la 2şer kart daha eritiyorum. Son round'de karşıda hiç kart yokken bende 2 kart oluyor Assire sayesinde, üzerine Vilgefortz'la adamın en güçlü kartını yiyorum + Tibor atıyorum hiç dezavantaj olmadan. Eğlenceli baya :D İnsanlara teker teker foglet oynatma qeyfi. Zaten rank girilmez bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Son gunu ne zaman ? Geri craft ediyim deck yapicak kart kalmadi ortadaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 5 gün sürecekmiş bu full refund dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bir de şimdi fark ettim Griffin kartında bug var şu anda, nerflenmemesine rağmen 30/200 scraps veriyor. Gözden kaçmasın, 290 scrap'ta oradan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 10 gun falan oldu ben başlayalı. Caretaker ve Carantir çıktı daily 6 win keglerden. Şimdi birde patch geldi.. 2.5k civarıda scrap var. yapacağım deck mecbur monster decki olacak gibi. Varmı monster deck önerisi yapabileceğim elimdeki legendaryler ve 2.5k civarı scrap ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Oyunun zevki kafandaki desteyi yapmak. Başkasının destesini oynamaktan ne keyif alacaksın ki? Biraz göz gezdir kartlara aklında canlanır birşeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 http://www.gwentdb.com/ bi tane daha vardı hatırlayamadım şimdi, top decklere bakın , sınırlı scrap ile şimdilik böyle idare edicen, bi süre sonra kafana göre takılmaya başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben oynadigim dwarf deck disinda herseyi kirdim neutraldaki butun goldlari aldim weather disinda ;) 2. accountla skellige deck oynuyorum arada, onda da diger herseyi kirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 https://clips.twitch.tv/ElegantTrustworthyTriangleOptimizePrime fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 иди нахуй блять dota 2 ruslarını transfer etmeye başlamış oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bug o ya :D banada oldu Şu swim'in hype'i nedir gwentdb'de. Bir tane deck'ini yaptım NR ama cok kötü keyif kalmamış north ile oynamakta.. Hem kötü,hem keyifsiz ve adam sürekli deck'i degiştiriyor https://i.redd.it/r2rmkal8jm3z.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 swimin nilfgaard ile yaptığı spell decki çok iyiydi. yamadan çok kısa süre önce decki yapmasına rağmen hemen nerflediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Kambi decki çok iyi şu an ya, kısa süreli zevk için harcayacak scrapınız varsa tavsiye ederim. 12-0 filanım şuan, kimse beklemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Hic karsilasmadim o kart'la hngi deck ile oynuyorsun suanda win yapmam lazim ne kdar win yapip gold biriktirirsem o kadar mill'den kazanabilirim su 2-3 gunde O yuzden deli gibi deck ariyorum sagda dolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Swarm monster, consume monster ya da combo skellige yap kafan rahat olsun istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 http://www.gwentdb.com/decks/21552-wambikambi-rank-300 Tam olarak şu deck. Rankin yüksekse max birkaç haftalık ömrü var ama. Çünkü deck karşı taraf R1 ve R2'yi ölümüne pushlarsa zayıf baya. Gerçi Kambi dışındaki tüm kartlar god-tier yine, başka top tier decklerde de kullanırsın rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Sagol bakıcam aksam , ben de şu anda su deck ile oynuyorum felaket patlıyor 2. turn 45'e cıkıyorsun ,deck'ini boostluyorsun, bir sürü kart boşaltıyorsun . Kaedwini sergeant + hero power combosu. Şimdilik millet uyudugu icin kaedwini inmene ses cıkarmıyor. Ileride thunder'ları atmaya baslarlar sergeant'a :D Sadece vernon yok onun yerine keira metz koydum http://www.gwentdb.com/decks/21858-83-wr-sergeant-deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Bir sorum olacak; shield a sahip kendi ünitemize olumlu bir spell atabiliyor muyuz? Örneğin boost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Bastım scrab'ları yaptım bi ayı deck'i rahatladım yaa dünya varmış. Şimdi bakıyorum patch ne getirdi,ne götürdü. Hiç bir şey getirmemiş abi. Weather kanseri devam ediyor , NR yine kötü , cüceleri nerflediler biraz ama niye yaptılar soru işareti, nilffgard hala iyi , leş monster consume ve weather deckleri costu fln.... Skel'i nerflerken costurdular. Hearthstone hunter nerfi olayına benzedi bu patch @noddle atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Şimdi bir sorum daha var: Northern Realms deck'inde TEMERIAN INFANTRYMAN adamları var. Özelliği şu: Play all Temerian Infantryman in your deck diyor. Bende 7 tane var bundan ancak deck'e en fazla 3 adet koyabiliyorum... Böyle çağırmalı adamlarda 3'ten Fazlasını hep mill mi ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar