Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gwent : The Witcher Card Game

Daesu

Öne çıkan mesajlar

kami said:

4800 powder aldım ben, ömürlük scrap geldi nerflenen kartların duplicatelerini de millledikten sonra. 2500 scrap daha gelecek önceden aldığım kegler için. Premiumları saymazsam collection tamam galiba benim.

Sen nerf yiyenleri tekrar tekrar dövüp, uplayıp sonra öğüttün mü?

Güzelmiş valla 25 bin. Bütün kartları zevkine denersin
Sosyal ağlarda paylaş

dhoward said:

kami said:

4800 powder aldım ben, ömürlük scrap geldi nerflenen kartların duplicatelerini de millledikten sonra. 2500 scrap daha gelecek önceden aldığım kegler için. Premiumları saymazsam collection tamam galiba benim.

Sen nerf yiyenleri tekrar tekrar dövüp, uplayıp sonra öğüttün mü?

Güzelmiş valla 25 bin. Bütün kartları zevkine denersin

Aynen powderları öyle erittim. Bir de hep bende premiumları olan kartlar nerf yemiş, denk geldi baya. Premium Ciri, Tibor, Villen filan hep vardı elimde zaten. Keglerden gelen 10-11 tane premium rare vardı, onları milledim bir de, 400 scraps tanesi. Hunterlar, QGlar filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum, ben full refundun son gününde bakacağım istemediğim kart var mı diye. RnR filan ama kullanılmaz daha buff ya da rework gelmeden, zayıf baya gold kart için.

Şuanda rastgele mill decki yaptım, kendi Avallach'ıma shackles attıktan sonra Decoy + Emhyr + Cahir'le 8 kart çektirip üzerine Albrich ve Treason'la 2şer kart daha eritiyorum. Son round'de karşıda hiç kart yokken bende 2 kart oluyor Assire sayesinde, üzerine Vilgefortz'la adamın en güçlü kartını yiyorum + Tibor atıyorum hiç dezavantaj olmadan. Eğlenceli baya :D İnsanlara teker teker foglet oynatma qeyfi. Zaten rank girilmez bu hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gwentdb.com/decks/21552-wambikambi-rank-300

Tam olarak şu deck. Rankin yüksekse max birkaç haftalık ömrü var ama. Çünkü deck karşı taraf R1 ve R2'yi ölümüne pushlarsa zayıf baya. Gerçi Kambi dışındaki tüm kartlar god-tier yine, başka top tier decklerde de kullanırsın rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Sagol bakıcam aksam , ben de şu anda su deck ile oynuyorum felaket patlıyor 2. turn 45'e cıkıyorsun ,deck'ini boostluyorsun, bir sürü kart boşaltıyorsun . Kaedwini sergeant + hero power combosu.

Şimdilik millet uyudugu icin kaedwini inmene ses cıkarmıyor. Ileride thunder'ları atmaya baslarlar sergeant'a :D

Sadece vernon yok onun yerine keira metz koydum

http://www.gwentdb.com/decks/21858-83-wr-sergeant-deck
Sosyal ağlarda paylaş

Bastım scrab'ları yaptım bi ayı deck'i rahatladım yaa dünya varmış.

Şimdi bakıyorum patch ne getirdi,ne götürdü. Hiç bir şey getirmemiş abi. Weather kanseri devam ediyor , NR yine kötü , cüceleri nerflediler biraz ama niye yaptılar soru işareti, nilffgard hala iyi , leş monster consume ve weather deckleri costu fln.... Skel'i nerflerken costurdular.

Hearthstone hunter nerfi olayına benzedi bu patch

@noddle atabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bir sorum daha var:
Northern Realms deck'inde TEMERIAN INFANTRYMAN adamları var.
Özelliği şu: Play all Temerian Infantryman in your deck diyor. Bende 7 tane var bundan ancak deck'e en fazla 3 adet koyabiliyorum...
Böyle çağırmalı adamlarda 3'ten Fazlasını hep mill mi ediyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...