senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Claiborne said: yemek hazırlamak zor bir şey değil artık her şeyin tarifi var etrafta. üşenip yapmıyorsan kendi bileceğin iş. ama yağ salça soğan üzerine random sebzeyi karıştırıp yemek yapılan ülkede yemek yapamıyorum demek komik biraz. Yapabiliyorum tabii ama guzel olmuyor Guzel olmayinca da yiyesim gelmiyor. Atıyorum direk cope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sarmayı yedim bu arada ya tavsiye etmem sol altta http://img.a101aktuelurun.com/brosur/a101-19-25-eylul-2016-firsat-urunleri-katalogu-bakliyat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Mesajlardan çıkarılacak sonuç şu o zaman : Yemek yapmayı bilmiyorsan çiğ ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ya da gotunu zora sokmayip "dovlet bise bahmiyiii" diye sagi solu yik, dagit. adina da protesto ediyorum ki ben. semer istemem! protesto sebebim hep ondan. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 esnaf lokantasına hastayım. tas kebabı + üstü kurulu pilav + cacık + sınırsız ekmek ve su... daha ne ister ki insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 benim işyerinin yakınında 2 tane kalantor esnaf lokantası var biri zaten ünlü bi yer, ikisinde de kuru pilav cacık 22 tl. çok da güzel ama yiyemiyorum o ne lan. içinden de bir iki tane et çıkıyor güyya. 10 liralık tabldotçu var bi tane gidip orda yiyorum fakirlik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 calimero said: Abi o pişirme kağıtları baya zararlı diye biliyorum ya. abi o video örnek sadece, çabuk / kolay olduğunu göstermek adına. al pişirme kağıdı istemiyorsan bunu yap sen de. yani milyon alternatif var ararsan az biraz https://www.youtube.com/watch?v=vXZXXqsZwuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Black-ice said: benim işyerinin yakınında 2 tane kalantor esnaf lokantası var biri zaten ünlü bi yer, ikisinde de kuru pilav cacık 22 tl. çok da güzel ama yiyemiyorum o ne lan. içinden de bir iki tane et çıkıyor güyya. 10 liralık tabldotçu var bi tane gidip orda yiyorum fakirlik işte. Fakir olmana gerek yok abi o yemege o para her gun verilmez zaten. Yillarca verdim, sen verme bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Evlenin kurtulun yemek yapma derdinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Yemek yiycez diye lokanta satın slııor muyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Masakari said: Evlenin kurtulun yemek yapma derdinden. Abi bu dediğin 10 yıl önce falandı. 90+ sonrası fena kuru ekmeğe mecbur olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 adam haklı yemek yapmayı bilen/seven dişi nufusu az gençlikte. o yüzden yemek yapan erkeğin popiler olmasını sağladılar zaten. erkek adam yemek mı yapar evde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 90+ sonrası denmiş belki ondan ama benim hatun 89lu ve dün akşam mesela pilav bezelye vardı evde. İlk başlarda o da pek yemek yapmıyodu çalışıyorum falan ayağına ama ekonomik olarak baktı ev dönmez hergün dışardan yemekle , şimdi baya baya yemek yapıyor , en kötü günde ızgara tavuk falan oluyor evde. Sebze mebze ne varsa yapıyor sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar