Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Başlıktakinden almam lazım. dyson a 3k vermem pek mümkün değil açıkçası ve diğer marka/modellerde de kullananlardan yorum almadan doğru seçim yapmak zor. http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/canister/VC07F70HUSC/TR http://www.philips.com.tr/c-p/FC9923_07/marathon-ultimate-torbasiz-elektrikli-suepuerge şu iki model radarımda. Herhangi birini kullanan var mı? Ya da "bak bizde şu var, çok memnunuz" diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi bi arkadaşım var 2 tane kedisi var uzun tüylü adam ölüyormuş. sonra bi tane roomba almış ve hayatının bambaşka bir boyuta geçtiğinden bahsetti baya. bence roomba düşün derim o kadar para vereceksen. koltukları bile süpürüyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 her süpürge kedi tüylerini rahat toplar zaten, hani o şekilde bi ayrım yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 işte rumba alırsan o kendi topluyor. işe giderken açıyorum çıkıyorum diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi öyle de tek olay tüy değil işte. ben de müstakbel hanım da alerjik. çekim gücü, çekim gücü performansını zamanla kaybetmemesi falan da önemli.öyle haftada 3-4 süpürge yapabileceğimiz bi vaktimiz de olmayacak malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bi araştiriyim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Yav kediye alerjiniz varsa almasanıza kedi. Bakın köpek diye bişe çıkmış. Kedinin üst modeli. Onu deneyin. Sonra diskordta arkadaşlarınızla konuşurken sürekli burnunuzu sümkürüyonuz falan... Cukcukcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 alerjim olduğunu bilmiyordum sahiplenirken. köpeğe de yazık küçücük apartman dairesinde, ileride belki :) roomba için direk alıntı yapıyorum "Ayrica süpürge dedigini ben elime bir alcam ya o ne öyle, köseleri süpüremez ki bu 😛" edit: bir de benim afacan biraz fazla oyuncu, iş yaptırmaz buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bizde de kedi ve yaramaz çocuk var. Süpürge öğütücü gibi evimiz, her 2-3 yılda bir yenisini alıyoruz muhtelif sebeplerden. Bir süpürge daha alacak olsam kesinlikle toz torbalı alırdım. Torbasızlar çok kısa sürede sadece kaba tozları alır alerjenleri salar hale geliyor. uyduruk filtreleri kısa sürede işlevsiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi torbalıların da kralı bile efsane toz kaçırıyor, hani alet çalışırken hava çıkış yerine falan çok kuvvetli bi ışıkla bakarsan "oha lan bu havayı mı soluyoruz biz" dersin rainbow tanıtımcıları bizde iyi model bi torbalı varken göstermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Archangel_ said: alerjim olduğunu bilmiyordum sahiplenirken. köpeğe de yazık küçücük apartman dairesinde, ileride belki :) roomba için direk alıntı yapıyorum "Ayrica süpürge dedigini ben elime bir alcam ya o ne öyle, köseleri süpüremez ki bu 😛" edit: bir de benim afacan biraz fazla oyuncu, iş yaptırmaz buna :D abi roomba hayatınızı kolaylaştırır baya vaktiniz de yoksa. adam işe giderken roombayı açıp fln gidiyo mesela. köşeleri de standart bi süpürgeniz olur ara ara detaylı temizlik için kullanırsınız bence. ki köşeleri de alıyo onlar akıllılar baya. siz bilirsiniz benden bu kadar çok da bilgim yok zaten arkadaşın evinde gördüm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 minimum 1700 tlden başlayıp 4-5k lara bile çıkıyor ama o da sıkıntı :/ su filtreliler nasıl acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 dyson a 3k vermem diyorsun da gerçekten dyson çözüm o iş için. kampanyalarını kovala ev düzen arkadaşın olursa büyük mağzalardan onlarla beraber baya bir indirim oluyor. Bizim evlenene arkadaşlar tv buzdolabı falan aldılar teknosadan o 3k lık dyson 1,7 k dan aşağıya geldi adamlara. kedileri de var çok memnunlar. bir çözümde eldiven. ama bu daha geçici çözüm. ihmal ettiğin anda tüyler cortlar sağdan soldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Abi arnicanın 150-200 liralık kırmızı torbası olmayan süpürgesini aldık. Evde 2 kedi var. Tüy yok. Özel sık saçlı ağızlıgı da var. Koltuklardan inanılmaz tüy topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Dyson kovala her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bunu yazan dyson denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 4 senedir epey iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 http://www.hepsiburada.com/lg-vs8401scw-2in1-kablosuz-dikey-elektrik-supurgesi-p-EVTM35766 http://www.lg.com/tr/elektrik-supurgesi/lg-VS8401SCW?returnFlag=Y evde kedi yok ben kedi gibiyim. memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yerinde denedikten sonra şunu almaya karar verdim, gelince değerlendirmemi yazarım :) http://www.philips.com.tr/c-p/FC9923_07/marathon-ultimate-torbasiz-elektrikli-suepuerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar