Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun tüylü kedi olan eve elektrikli süpürge

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

Başlıktakinden almam lazım. dyson a 3k vermem pek mümkün değil açıkçası ve diğer marka/modellerde de kullananlardan yorum almadan doğru seçim yapmak zor.
http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/canister/VC07F70HUSC/TR
http://www.philips.com.tr/c-p/FC9923_07/marathon-ultimate-torbasiz-elektrikli-suepuerge
şu iki model radarımda. Herhangi birini kullanan var mı?
Ya da "bak bizde şu var, çok memnunuz" diyen?
Sosyal ağlarda paylaş

alerjim olduğunu bilmiyordum sahiplenirken. köpeğe de yazık küçücük apartman dairesinde, ileride belki :)

roomba için direk alıntı yapıyorum
"Ayrica süpürge dedigini ben elime bir alcam ya o ne öyle, köseleri süpüremez ki bu 😛"

edit: bir de benim afacan biraz fazla oyuncu, iş yaptırmaz buna :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde de kedi ve yaramaz çocuk var.
Süpürge öğütücü gibi evimiz, her 2-3 yılda bir yenisini alıyoruz muhtelif sebeplerden.
Bir süpürge daha alacak olsam kesinlikle toz torbalı alırdım. Torbasızlar çok kısa sürede sadece kaba tozları alır alerjenleri salar hale geliyor. uyduruk filtreleri kısa sürede işlevsiz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

alerjim olduğunu bilmiyordum sahiplenirken. köpeğe de yazık küçücük apartman dairesinde, ileride belki :)

roomba için direk alıntı yapıyorum
"Ayrica süpürge dedigini ben elime bir alcam ya o ne öyle, köseleri süpüremez ki bu 😛"

edit: bir de benim afacan biraz fazla oyuncu, iş yaptırmaz buna :D

abi roomba hayatınızı kolaylaştırır baya vaktiniz de yoksa. adam işe giderken roombayı açıp fln gidiyo mesela.

köşeleri de standart bi süpürgeniz olur ara ara detaylı temizlik için kullanırsınız bence. ki köşeleri de alıyo onlar akıllılar baya. siz bilirsiniz benden bu kadar çok da bilgim yok zaten arkadaşın evinde gördüm bende
Sosyal ağlarda paylaş

dyson a 3k vermem diyorsun da gerçekten dyson çözüm o iş için. kampanyalarını kovala ev düzen arkadaşın olursa büyük mağzalardan onlarla beraber baya bir indirim oluyor. Bizim evlenene arkadaşlar tv buzdolabı falan aldılar teknosadan o 3k lık dyson 1,7 k dan aşağıya geldi adamlara. kedileri de var çok memnunlar.
bir çözümde eldiven. ama bu daha geçici çözüm. ihmal ettiğin anda tüyler cortlar sağdan soldan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...