vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beşiktaşım oleyyyyyyyyyyyyyyy
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mac 3-0 olunca çocuklarını uyutan gsli babalar yarın ne diyecek ?
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Abi şu maçtan puan çıkarmak biraz da şans ya. Yani 3-0'ken inanılmaz iki gol kaçırdı Benfica ve maç şu hale geldi. Vay anasını diyorum başka bir şey diyemiyorum. Bravo.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Önce ZAAAAAx2 GS maçının aynısıydı ilk yarı, 3'ten dönmez diyordum twitterda, gruplarda falan da onu da becerdik ya şu seviyedeki bi takıma karşı cidden muazzam iş. Sonra Peregrin said: Dark nerde wot yazsin diyecektim de yazmis zaten shdshgd wot sana girsin Rıdvan asdsdadsf Ondan sonra Sotto said: Ya o degilde. Madem kapasite bu kadar. Niye 0-3 oluyor mac. Tamam psikoloji vs cok onemli de su maclarda. Yenilmiyor Besiktas ama su macin soyle olmasi cok sacma ya. Yani 3-0'dan 3-3 sevinmek ayri bir de niye devrede 3-0 durum o ayri. Benfica'ya cevirirsin de baskasi gelir ceviremezsin. Besiktas her seferinde iyi sicradi grupta ama gece gunduz gibi top oynuyorlar. Çünkü ŞG halen ne oynatacağını, ne hedefleyeceğini bilmiyor. İki devrede iki farklı oyun tarzı tamamen büyük saçmalık. Mesela Gökhan İnler harika fark yarattı. Tolgay ile ortadan dikine hücum yapabiliyorsun, Oğuzhan'la da genellikle göbekten yarıyorsun. Şimdi Benfica göbeğini o kadar iyi kapatıp, alan daraltıyor ki her pas altın değerinde oluyor o bölgede. Gökhan girdi, göbekten her her uzun topla kanatlara çıktığımızda pozisyon bulduk resmen. Kanat savunmalarını çok iyi deldik. Cenk inanılmaz düzgün oynadı, ligde böyle oynasa şimdiden 10 gole falan rahat rahat ulaşırdı. Kanat forvet Cenk diye ağlarken haftalardır bu performansı hayalliyordum hep. Gökhan özellikle onu çok iyi buluşturdu her seferinde ki Gökhan İnler bugün de esasen kötüydü ama sezondaki en iyi oyununu oynadı. Formda olsa neler olacağının fragmanını gösterdi resmen. Kanatlara düzgün top çıkaran, yükü paylaşan beklerle vs. Quaresma falan da rahatladı. Cidden harika bi sisteme döndü takım. İlk yarıda topla daha iyiydik ama saçma sapan goller yemiştik. Takım halinde iyi iş yapınca psikolojik olarak da tutunuldu maça. Şu performansı 90 dakikaya yaysak namağlup şampiyon oluruz ligde zaten de işte en büyük sorun bu. aşırı dalgalanıyoruz...
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Büyük Benfica zaferinden dolayı bjkayi tebrik ediyorum
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Abi hakkaten gsli fenerli tayfadan gelip KÖY TAKIMIYLA BERABERE KALDI EVİNDE ZAAAAA diyenlere üzülüyorum Yani kendi takımınızın da benfica-napoli gibi bir takıma comeback yaptığında nasıl sevineceğinizi biliyorsunuz. Bıdı bıdı konuşmaktan başka bir şey yapın da tebrik edin bari iyi çevirdiniz diye. Hayır çıkarız çıkmayız grup kolaydır zordur ayrı mesele ama güzel maçlar oldu. Son maç benficanın grup lideriyle bizim grup sonuncusuyla. Bunca yıldır sıkıntılar içerisinde olan takımız, güzel yol katettik ben fazla fazla mutluyum takımımdan. Haydi one more time, EPIC CUMBACK
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 5 maçtır CL de namalup ama şans. Size futbol konusma hakki verilmesi şans
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 5 olacak maç yine bal ile bitti. Kendi sahasında Benfica ile mucize beraberliğe sevinmek pfff.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi benfica çok iyi çalışmış, atiba - tolgay - oğuzhan üçlüsünü yalan ettiler ilk yarı. o kadar hızlı oynuyor ki adamlar bizimkiler slow motion kaldı. 30 metrede top oynadılar bizim set oyunları direk yalan oldu. ikinci devre değişiklikleri çok iyiydi şg'nin hakkını vermek gerek. şanssızlığımız ilk yarı 3 atakta 3 gol yemek oldu, aynısını biz de napoli'de yapmıştık işte. 1 tane yesek çok rahat çevirirdik bu maçı.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bir de geçen maç için Atınç'tan hoca hatasına rağmen memnundur demiştim hatırlıyorsanız. Onu bu maçta da gösterdi. Daha öncede böyle değişikliğe ihtiyaç varken Atınç'ı hiç almazdı ama bugün, böyle bir takıma karşı güvendi koydu. Savunmada resmen hatasız oynadığı gibi duran top savunmasında da iyiydi. Beck de yine çok iyiydi. O kadar laf ediyorsunuz adama yine çıkıp babalar gibi oyununu oynadı. Asistini yine çok klas yaptı, sorsak yanlışlıkla yaptı dersiniz gerçi asdfdas
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 benfica napoli filan takım mı ya.inşallah turu geçersiniz de takım görürsünüz.
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 valequenta said: Büyük Benfica zaferinden dolayı bjkayi tebrik ediyorum Efendi Beşiktaş diyeceksin kardeşş
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 dana22 said: Llama said: 3 3 biter mac rahat olun ilk yari 3 ikinci yari 3 daha diyorsun.. : )
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 benfica napoli takım mı dedi SDASDASDAS Hadi Napoli çok görmüyorsunuz takip etmediğiniz için ama Benfica'ya takım değil demek için ciddi anlamda cahil olmak gerek gerekiyor ya ASDASDSAD
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Köylüleri banlarsak forum kasiyor lütfen
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 oldun said: 0-3 olunca dolusanlar hadi ikileyin totem o..biz ne zaman zaaa ya baslarsak bjk kendine geliyor..
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Kendimize de geliriz kendinizden de geciririz 8 mekiz derken alkışlamak zorunda kalirsiniz
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 rizeden 3-0dan macı 3-3 getiremicek takımın taraftarları benficadan macı 3-3e getirmişsiz hala lölö yapıyorlar kıskanclıkları görmek cok güzel
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 oğlum arka sayfalara indim de ilk defa ne dramlar dönmüş cidden ya ahahahaha "kaptan oğluma ne diyeceğim ben" babasının gs'li fb'li versiyonları dolanıyor ortada an itibariyle sdafsd
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 atan alir.. her zaman atsinlar her zaman alkislayalim..zerre kadar sorun degil o konuda tukurdugumu yalamak..
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Kendi evinde alanya'yi yenmeyen Uefa dan miktir yiyenler dizi izlemeye ara verip avrupa futbolu takip etsin. Grubun 1. 2. Torba takımlarına yenilmeyen takima laf atacak kadar boyunuz uzun degil Gidin tarla satin onurlu yaşayın
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 en fazla taraftar haketti ama. bir kotu hareket yapmadilar 0-3 te bile.
Öne çıkan mesajlar