Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'den Ümraniye ikea'ya gidiş

sabonis

Öne çıkan mesajlar

online alırım oradan almak yerine, o açıdan bi sıkıntı yok. hatta bakiim dediğiniz gibi öylesi daha mantıklı ise öyle yapayım.

ama her şekilde gidicem gibi duruyor. orada gözle görüp, beğenip öle almak istiyorum 3 tane kıçı kırık fotoğrafla internetten seçmek yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

valla ben 3k ya mı ne 3 tane dolap almıştım 100tl mi ne kargo parası vermiştim , bildiğin kamyonla geldi eve

gidip yerinden alsam nakliyesine %30 mu ne istiyor namussuzlar

büyük siparişleri netten vermek daha mantıklı

3 dolaba 100 tl kargo parası nası olmuş ya?

"İnternetten alışverişlerde kargo ücreti, aldığınız ürünlerin toplam bedeli 100 TL ve altı ise 13 TL, 100 TL üstü ise ürünlerin toplam bedelinin %13'ü kadardır."

3000 tl'lik bişiler alsam 400 de kargo giriyor oh maşallah...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ya araba ile hiç alakam yok, öle bi sıkıntı var. ehliyeti aldım ööle duruyor yani. yoksa dediğin çok mantıklı tabii. gidip beğenip sipariş vercem getirecekler artık napalım. veya ordan dönüşte taksiye tıkıştırıcam kutuları arka koltuğa bagaja vs

Araban yok, otobüs özürlüsün, smartphone'da 4 çeşit uygulama özürlüsün, Anadolu yakası iki lokasyon arası gidemiyorsun; ayıptır sorması nasıl geldin bu yaşa, şöförlü aile misiniz?

Kargo montaj vb. için IKEA öyle, müşterilerin %40'ı ihtiyaç duyacak diye hepsine pay edeceğine sadece ihtiyacı olana kitliyor. Böylece aslında kendi taşıyabilecek/becerebilecek insanların "yea evime geliversin ne uğraşıcam" deme ihtimalini de azaltıyor, imkanı olan gelip kendi alıyor, lojistiği rahatlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...