sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 How do? Otobüs Varmış 2 3 tane giden galiba ama otobüs özürlüyüm genel olarak. minibüs ile de gidiliyor mu? Taksi ile ne kadar yazar giden var mı kadıköy veya cadde tarafından? Danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 trafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 direk dolmuş var kadıköyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 ne alıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 gardırop, şifonyer, yatak bazası, 2-3 tane ayaklı lamba vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 gidecegim zaman taksi ile gidiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 sabonis said: gardırop, şifonyer, yatak bazası, 2-3 tane ayaklı lamba vs. git bi doblo kirala bi günlük 70-80 tl falandır heralde. 20 tl de benzin yaksan tamm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 ya araba ile hiç alakam yok, öle bi sıkıntı var. ehliyeti aldım ööle duruyor yani. yoksa dediğin çok mantıklı tabii. gidip beğenip sipariş vercem getirecekler artık napalım. veya ordan dönüşte taksiye tıkıştırıcam kutuları arka koltuğa bagaja vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 uygun fiyata getiriyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 internetten bas siparişi. her türlü kargo parası vercen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 birim urun basina kargo cekmiyor mu incik boncuk alincaksa gidip alinmasi mantikli bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 valla ben 3k ya mı ne 3 tane dolap almıştım 100tl mi ne kargo parası vermiştim , bildiğin kamyonla geldi eve gidip yerinden alsam nakliyesine %30 mu ne istiyor namussuzlar büyük siparişleri netten vermek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 online al ben bornovadan aliagaya getirttim cok cuzu bi kargosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 online alırım oradan almak yerine, o açıdan bi sıkıntı yok. hatta bakiim dediğiniz gibi öylesi daha mantıklı ise öyle yapayım. ama her şekilde gidicem gibi duruyor. orada gözle görüp, beğenip öle almak istiyorum 3 tane kıçı kırık fotoğrafla internetten seçmek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 git git en iyisi, görmeden alma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 moovit diye bi app var. gitmek istediğin yeri yazıyosun otobus, minibus, dolmuş hangisine binmen laızm nerde aktarma yapman lazım hepsini gösteriyor. bas direk ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Auril said: valla ben 3k ya mı ne 3 tane dolap almıştım 100tl mi ne kargo parası vermiştim , bildiğin kamyonla geldi eve gidip yerinden alsam nakliyesine %30 mu ne istiyor namussuzlar büyük siparişleri netten vermek daha mantıklı 3 dolaba 100 tl kargo parası nası olmuş ya? "İnternetten alışverişlerde kargo ücreti, aldığınız ürünlerin toplam bedeli 100 TL ve altı ise 13 TL, 100 TL üstü ise ürünlerin toplam bedelinin %13'ü kadardır." 3000 tl'lik bişiler alsam 400 de kargo giriyor oh maşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 yerinden alırsan nakliyesi daha pahalı işte 2-3 sene oldu benim alalı komik bir fiyat verdiğimi hatırlıyorum kargoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 sabonis said: ya araba ile hiç alakam yok, öle bi sıkıntı var. ehliyeti aldım ööle duruyor yani. yoksa dediğin çok mantıklı tabii. gidip beğenip sipariş vercem getirecekler artık napalım. veya ordan dönüşte taksiye tıkıştırıcam kutuları arka koltuğa bagaja vs Araban yok, otobüs özürlüsün, smartphone'da 4 çeşit uygulama özürlüsün, Anadolu yakası iki lokasyon arası gidemiyorsun; ayıptır sorması nasıl geldin bu yaşa, şöförlü aile misiniz? Kargo montaj vb. için IKEA öyle, müşterilerin %40'ı ihtiyaç duyacak diye hepsine pay edeceğine sadece ihtiyacı olana kitliyor. Böylece aslında kendi taşıyabilecek/becerebilecek insanların "yea evime geliversin ne uğraşıcam" deme ihtimalini de azaltıyor, imkanı olan gelip kendi alıyor, lojistiği rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Yürüyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar