Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ejderha kanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar kısa bir zamandır arkadaşlarla oynadıımız oyunda bir ejder kestik.amaç ejder kanındaki ateşe dayanıklı bileşenlerle,cehennemin içinde sıkışmış halkı ateş çemberlerinde güvenlice geçirip dünyaya ulaştırmaktı.fakat true neutral bi karakteri yönetiyorum ve 2 gün sonra oynuycamız oyunda bizimkilere bi süpriz yapmayı düşünüyorum.ejderha kanını menfaatlerim için kullanıcam fakat ejderha kanının tam olarak neye yaradıını bilmiyorum.bana bikaç fikir verirseniz salı günü bizimkilere büyük bi süpriz yapabilirim.benimde bikaç fikrim var fakat dm nin ve oyuncuların itiraz edeceği bir şey kullanmak istemiyorum.
Kısaca soru şu..oynadığınız oyunlarda ejderha kanını nasıl kullandınız?neye yarar?[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
Bu tamamen DM'e göre değişir. Ha zaten size ejder öldürttüyse her şeyi yapabilirsin o kanla, biraz fazla uçmuş demektir ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ejderha kanı zihni açar bedeni canlandırır kanatlandırır.
sonra red dragon diye ürün çıkartırsınız, herkes alır kullanır
alkolle birlikte kullananlar komaya girer felan.

true neutral'ın ne kadar menfaati olcak ki? evil mi bu çıkarcı felan?

zaten dm'e bağlı olur birçok şey.
ben sana burda "yeşil elmas tozuyla birleştirirsen ölümcül bir zehir oluyor" dedim diyelim mesela, ama dm'in aklında başka şeyler olduğundan yanlış çıkacak.

kitaplarda ejderha kanı hakkında konuşulduğunu da duymadım. öyle bir hikayeye rastlarsan, dm de okumuşsa faydası dokunabilir belki.
Mesaj tarihi:
raistlinde kırmızı cüppeliyken kendi menfaati için her b*ku yiyodu.ben bizimkileri arkadan vurmak istiyorum.amaç bunları benim peşime takmak ve oyunu daha da canlandırmak[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
iyide onun cubesının karakterle ılgısı yokkı.zaten ben ona neden kırmızı verdıkerını hala cozemedım.Belki cok dıkkat cekmesı dırek gebertmesınler dıye ya da gruptakı adamlar nu dıslamasın dıyedır.
Grupta kadın varmı?kadınları azdırıcı bısı yapabilisin belki ondan.Salla bişiler belki dm in hosuna gider.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
raistlin kırmızı cüppeliydi ama true neutral değildi.
true neutral dediğin sıradan insandır.
örneğin sıradan bir çiftçi bir tarlayı ekip biçerken,
bunu insanları öldürmek veya birilerinin üstünden kar etmek için yapmaz.
ya da öksüz ve yetim çocuklara yemek sağlamak için.
sadece kendisi ve ailesini geçindirmek yapar o işi.

raistlin ise sadece kendini düşünen ve bencil birisiydi. neutraldan çok evil bir karakteri vardı.
evil dediğin illa Sauron gibi koca orc ordularına hükmedip bilinçsizce herkesi kesip biçen kişiler değil.

neutral hakkında bir önyargı vardır, "sürekli kendi çıkarını, neden yaptığımızı felan sorgular, sen boşver good oynat kolay olsun" gibi durumlarla çok karşılaştım.
sıradan insan işte true neutral... illa çıkar peşinde koşan biri demek değil ki..

neyse, onun gibi bişi işte.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
true natural adı üstünde harbi nötr...adam tmamen tarafsız....chotic natural olsaydın bunu yapardın ama o kan üzerinde gerçekten bir menfaatin olmalı..evil karkter ise bunu zevk için bile yapabilir...bence true natural bir karakterin bu konuda yapması gereken şey kendi işine yarayacak bir şeylersağlamak ancak bunu gfruba puştluk yapmadan yapmak olmalı....
Mesaj tarihi:
bugün buluşup oyunu bir gün erken oynadık

biricik dm mizin de bir planı varmış(nwn çok oynamış)yardım etmeye çalıştığımız halk iblis çıktı.şu anda kanla birlikte geçmek için portal arıyoruz.ki büyücümüz kaçırıldı.büyücü karşılığında kaçıran tieflingler kendimizi satsak elde edemiceğimiz para istiyolar.bi buçuk saat ara verdik sora devam etcez.ne olcak bakalım.neyse yinede saolun.yeni konu açmamak için bundan sonra sorularımı buraya yazmayı düşünüyorum.[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
her oyunun kendi gerçekciliği vardır keza
bu tip konularda oyun yöneticisi ne derse o olur.

bir de alignment lara gelirsek, dünyada sadece 9 tip insan yoktur. Onlar sadece size çerceve çizer esnetebilirsiniz mantıklı nedenler oldukca. (rasitlin kasabayı yakmasına neden olan olay)

ama cha.Neu. delidir kötü değil.

[signature]
[hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

golge-i-khan.deviantart.com

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 17 Ocak 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o yargıç oluyor bildiğim[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Chaotic Neutral'a deli denmesinin sebebi "dengesiz" davranışları. Evet, dengesiz en iyi tanım oldu :)

Ha, DM'lere öneri. Alignment olayını kaldırın. Bırakın oyuncu kendi istediği gibi oynasın ona göre Alignment seçsin. Yani baştan bir Alg belirtip ona uymaya çalışmak yerine içinden geldiği gibi davransın da ona göre alg i belli olsun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
alg e uymak zorunlu deilki.blackguard nasıl oluşur prensiben?paladin kardeşlerimizden biri lawful good dan evil e dönmüştür.yani aslen böyle düşünülmüş ilk çıkarılıken blackguard.(araştırmadım tahmin)yani uymayadabilirsin.illa da uymaya kalkarsan o zaman frp nin özgür anlayışı kalkar.uymayında demiyorum ama illa uyacam die bişey yok

[Bu mesaj Cirit tarafından 17 Ocak 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok daha serbsetleştirin diyorum ben de. Bırak hiç ben LG yim diye gezme, paladinsen paladin gibi davran, ha sonra rol gereği bişiler yapar delirirsin sonra dm seni blackguard mı yapar death knight mı orası beni ilgilendirmez tabii..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Fallen Paladin olsun. Olmasmı Rew ;)
Açıkçası Alignment olayını bende sevmiyorum. Hani ne bilim ben yaparım, Rew yapar da atıyorum Penth yapamaz. O zaman n'olcak. Biz zaten öyle oynatıyoruzdur da Penth öyle oynatmak için kendini kasıyodur, iyice içine ediyodur Alg'ın.
True Neutral Half-Elven Thief Archer nası bi karakter sizce ?[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
With a rainy heart ..
Mesaj tarihi:
fantastik:)
genel yargıdır alingment dediğin, LG olup da açgözlü olan çok cüce gördüm mesela(evet aslında ben şizofrenim hayal dünyasında yaşıyorum!)
bi de nötr demek konu hakkında ilgisiz demektir. iyi/kötü de nötrsen ne millete yardım edersin ne de puştluk yaparsın. law/kaos da ise nötr dediğin tutarlı olup da "benim prensiplerim vardır" demeyen bir adamdır.
bi de bu dengelerde nötr olan kısmı kaldırabilirsiniz. ör: nötr evil adam sapına kadar kötü, iğrenç bir adamdır, kötü olsun benim olsun diyen bir adamdır falan filan.
true nötr de oynatmayıverin. ne o öle kararsız kazım gibi, insanın ideali olması lazım(insan genel bir kavramdır, elf, gnome, lizardman veya ejderhayı da içerir)
siz bence önce karakteri yaratın ben ona bi alingment bulurum:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ohannes ejderha kesmiş karakterler ejderha kanını sadece hatıra olsun diye saklar. ama asıl ejderha kesen karakterleri kanı ne olur sorusu daha guzel olur bence :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
  • Yeni Oluştur...