ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Hahah yok kalsın. Kıyısından köşesinden bi göz ucuyla baktım, aylık rage kotamı doldurdum. Tamamını okumayı bünyem kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bariz olay dışında rage attıran pek bişey yok gayet güzel kıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 scums wish de son bölüme bir bıçaklama gelecek bence hala umutluyum. bitch sensei de duygusala bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kuzu no honkai duygulara tercüman oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 içiniz mi çürüdü nedir gençler neden şurada demi-chan wa kataritai nin sezonun en tatlış animesi olduğundan bahsetmemiş merak ediyorum dragon maid bir de, sezon tatlışları bitmesinler yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 moeshitler arasında favorim Gabriel DropOut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 gabriel dropoutu ben de izliyorum da işte ilk 2-3 bölüm iyi gibiydi izleyecek bir şey kalmadığında izliyorum bir de falcı gacılar var onlar daha moe shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ama sezonun en iyi moe-shiti demi-chan hatta hikari ahahah http://shizuda.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/01/Demichan_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 scums wish scums wishte bıçaklanma geliyor terken çok ters yöne saptı. evlenmek nedir ya. yazarın nasıl bir kafası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kuzu no honkai Yazar bunu yazmaktan sıkılmış bence, bitireyim gitsin dedi. Bayağı aceleye gelmiş, o kadar bölüm boyunca dağıttığı her şeyi çabucak toplamaya çalışır gibi bi hali vardı animenin. Gerçi son birkaç bölümdür topluyor azar azar, ama yine de bu bölüm biraz aceleye gelmiş gibiydi. Tek loose end Hanabi ve Mugi konusu kaldı, haftaya da onu bağlayıp bitirirler. Ya da birlikte Slut Senseiyle NTR Senseinin düğününü basıp herkesi tarasınlar. En güzel final öyle olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ShadowFury said: kuzu no honkai Yazar bunu yazmaktan sıkılmış bence, bitireyim gitsin dedi. Bayağı aceleye gelmiş, o kadar bölüm boyunca dağıttığı her şeyi çabucak toplamaya çalışır gibi bi hali vardı animenin. Gerçi son birkaç bölümdür topluyor azar azar, ama yine de bu bölüm biraz aceleye gelmiş gibiydi. Tek loose end Hanabi ve Mugi konusu kaldı, haftaya da onu bağlayıp bitirirler. Ya da birlikte Slut Senseiyle NTR Senseinin düğününü basıp herkesi tarasınlar. En güzel final öyle olurdu bence. süper grup çıkar oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Kuzu no Honkai yavan bitti. sevmedim sonunu. potansiyelini kullanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Yavaş yavaş bitiyor sezonun animeleri. Youjo senki'yi tavsiyelere uyup izledim, güzeldi. Favorilerim konosuba, kuzu no honkai, onihei ve acca 13 oldu. Fuuka hayal kırıklığı yaşattı. Geri kalanları izleyemedim henüz, ama iyi sezon olmuş diyebilirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 KonoSuba en iyi. Devamını en kısa süre içinde istiyorum. Youjo Senki nin de devamı gelsin pls. Little Witch Academia da çok iyi. Neyse ki devam ediyor bu. Kuzu no Honkai de bayağı iyiydi cidden, izlediğim en sağlam dramalardan. Finale doğru biraz bozdu ama final için de lazımdı öyle yapmaları. ACCA13 te mükemmel. Onihei, Tales of Zestiria, Showa Genroku ve Ao no Exorcist i daha bitirmedim ama bunlar da iyiydi izlediğim kadarıyla. Bayağı iyiydi bu sezon. Bayağı memnun kaldım. Gerçi şimdi başlayan yeni sezon bunu döver mi bilinmez, bayağı sağlam şeyler geliyor. (Ama biraz zor döver tabi, Gintama yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 evet baya sağlam sezon oldu. onihei acca13 little witch academy kuzu no honakai ao no exorcist ve konosuba gerçekten iyi gitti her biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 acca13 izlememişim ben ya bakiym bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 http://i.imgur.com/WFWKydK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar