Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

kuzu no honkai

Yazar bunu yazmaktan sıkılmış bence, bitireyim gitsin dedi. Bayağı aceleye gelmiş, o kadar bölüm boyunca dağıttığı her şeyi çabucak toplamaya çalışır gibi bi hali vardı animenin. Gerçi son birkaç bölümdür topluyor azar azar, ama yine de bu bölüm biraz aceleye gelmiş gibiydi.
Tek loose end Hanabi ve Mugi konusu kaldı, haftaya da onu bağlayıp bitirirler.

Ya da birlikte Slut Senseiyle NTR Senseinin düğününü basıp herkesi tarasınlar. En güzel final öyle olurdu bence.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

kuzu no honkai

Yazar bunu yazmaktan sıkılmış bence, bitireyim gitsin dedi. Bayağı aceleye gelmiş, o kadar bölüm boyunca dağıttığı her şeyi çabucak toplamaya çalışır gibi bi hali vardı animenin. Gerçi son birkaç bölümdür topluyor azar azar, ama yine de bu bölüm biraz aceleye gelmiş gibiydi.
Tek loose end Hanabi ve Mugi konusu kaldı, haftaya da onu bağlayıp bitirirler.

Ya da birlikte Slut Senseiyle NTR Senseinin düğününü basıp herkesi tarasınlar. En güzel final öyle olurdu bence.

süper grup çıkar oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yavaş yavaş bitiyor sezonun animeleri. Youjo senki'yi tavsiyelere uyup izledim, güzeldi. Favorilerim konosuba, kuzu no honkai, onihei ve acca 13 oldu. Fuuka hayal kırıklığı yaşattı. Geri kalanları izleyemedim henüz, ama iyi sezon olmuş diyebilirim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

KonoSuba en iyi. Devamını en kısa süre içinde istiyorum.

Youjo Senki nin de devamı gelsin pls.

Little Witch Academia da çok iyi. Neyse ki devam ediyor bu.

Kuzu no Honkai de bayağı iyiydi cidden, izlediğim en sağlam dramalardan. Finale doğru biraz bozdu ama final için de lazımdı öyle yapmaları.

ACCA13 te mükemmel.

Onihei, Tales of Zestiria, Showa Genroku ve Ao no Exorcist i daha bitirmedim ama bunlar da iyiydi izlediğim kadarıyla.

Bayağı iyiydi bu sezon. Bayağı memnun kaldım. Gerçi şimdi başlayan yeni sezon bunu döver mi bilinmez, bayağı sağlam şeyler geliyor.
(Ama biraz zor döver tabi, Gintama yok)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...