Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planet Coaster

Komutan

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
arcane said:

prop sayısı çok az. ilk başta fazlaymış gibi geldi. sonra farkettim ki birkaç tema var atıyorum western, pirate, space. onlar dışında bir şeyler yapmaya kalkınca zorluyor.

Ben workshoptan bayağı bir şey indirdim. Millet geometrik şekilleri falan kullanıp güzel şeyler yapıyor. Ama şu an tema az gerçekten de. Şimdi krismıs ayağına content bişeyler ekleyecez dediler. Bakalım söz verdikleri flat ride haricinde tematik bir şeyler eklerlerse çok iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Geometrik șekiller sceneryde customa giriyorsun. Orda düz renkli olanlar evet. Building tabındaki șeylerle aynı grind üzerinde çalıșınca sevimli șeyler yapabiliyorsun. Workshopta falan patates șeklinde patates dükkanları vs. var. Güzel bayağı =D

360 derece dönmeyen yapılar building tabındaki bir kısım duvarlar olabilir. Bilemedim hangileridir. Binanın tamamını seçince döndürmüyor ama onu biliyom.
Sosyal ağlarda paylaş

objective based bir campaign var ama denemedim. o tarz seylerle ugrasmayip tamamen cosmetic oynayasi geliyor insanin. mesela ben ilk haritami standart acmistim. her bir halti research ile acman gerekiyor. o sebeple kafamdaki parki cashi + tutsam bile yapamiyorum research beklemekten. onun yerine yeni sandbox harita acacagim researchsuz cashsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda denuvo nedeniyle fazla oynayanı yok gibi. Ben yinede hizmetimi yapayım. Bugün dev update geliyor. Beleșe:

Yeni kar haritası
4 yeni oyuncak (çarpıșan araba ve collider yeni. Onun dıșında lokomotife metal görünen çeșit ve oturma yeri kızak olan bir gentle ride var)
7 yeni dükkan (içecek, pizza, dondurma vs.)
3 yeni görev
Winter/gingerbread teması (güzel sceneyler ve bina bileșenleri var)
1 yeni maskot geliyor.

Ayrıca boyanabilen çiçeklerden, bütün dükkan/staff/oyuncakları tek ekranda görüp management tabından ayrılmadan fiyat ayarlayabilme, fiyat sabitleme, açma kapama, kovma özellikleri, oyuncaklara prestij ve reputation eklenmesi, yol kıvırırken açıyı görebilme vs. dahil bir ton minik değișiklik de var.

Tam değișiklik listesi bugün çıkacak. Her dandik skine para istenen bu dönemde bu beleș update ilaç gibi geldi. Yeni özelliklerin bir kısmını planet coaster youtube kanalındaki bir saatlik videoda gösterdiler. Merak eden oradan da bakabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

management tab degisiklikleri v1.0'da olmasi gerekliydi. cok guzel oyun ama firmaya hll team cekmek icin cok erken. 1.5 oyun parasina satiyorlar ve gecmisleri de kaziklamak uzerine kurulu bkz. elite. post-release support olmasa annesine kufur edersin durum boyle olunca. dlc politikasini bir gorelim... senelerce oynayacagim bir oyun olacak muhtemelen. umarim kazik yemeden olur :P

benim icin su an oyunun en buyuk eksikligi prop resize olmamasi. sonra da benzeri prop ve insa kontrolleri (mesela yuzeye gore otomatik dondurmesi acikken benim yaptigim manual hareketler place etmeyince resetleniyor). sonra da management featurelari. bunlara simdiden el atmaya baslamis olmalari iyi olmus.

sifirdan sandbox basladim. bu sefer full autism oynuyorum. park girisine bir kopru yapmaya basladim yarisi bile bitmedi. o kadarina yetti zamanim. boyle giderse bir haftaya ilk ride sdfg.

renklendirme gereksiz zaman aliyor. son renkleri tutmasi disinda bir seyler lazim oraya. renklendirirken selection efekti yuzunden koydugun rengi goremiyorsun. aslinda krallikti westerndi temalarin default palette belli, onlari o menuye ekleyebilirler.

bir yerden nasil duz cati yapilir ogrenmem lazim. acili catilarin proplari rahat. duz cati icin hangi prop nasil koymak lazim bulamiyorum. build'de gride bagli kalmadan yanyana koymak istiyorum bazi roof parcalarini onu da beceremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hll team çekmemin nedeni oyunun daha bir ay önce falan çıkmış olması. Açıkçası ben winter update için bir tane ride ile birkaç scenery atarlar arada bugfix koyarlar diyordum. Herifler forumlarında şikayet edilen ne varsa el atmış. Ben dahil herkes çarpışan araba bile yok diyorduk, eklemişler. Management tabı rezelet diyoduk değiştirmişler. Management featureları az diyorduk, prestij ve aging gibi şeyler eklemişler. Zorluklar yeniden ayarlanmış falan.

Birde bu aralar bayağı sıkıntı bir zaman dilimindeyim. Böyle beklemediğim yerden beklemediğim bir güzellik gelince mutlu oldum sdf.

"Management bu kadar olabiliyor oyun motoru yetmiyor" deyip işin içinden çıkabilecek çok şirket vardı abi. EA olsa balance'ı sittir edip ride skin satmaya başlamıştı. Yoksa biliyorum yani oyuncak sayısı önceki oyunlardan az. Görev sayısı daha az. Bina yapmak daha zor. Oyunun eksikleri var. Ama adamlar uğraşıyor yani. Şimdi düzgün ve geniş bir ek paket açıklasalar parasını ekrana vururum yani. Bu arada oyunun kendisi aslında 30 Euro. 0.5 oyun parası aslında ama biz 3. dünya ülkesi olduğumuzdan fiyatta bokluk çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
pfft gaza gelmemem gerektiğini biliyordum. Refund da alamam şimdi daha yeni xcom2 refundladım abuse ediyorsun derler.

Neyse ekstra content-gamemode falan ekleyeceklerse değer en azından aldığıma. Birazcık da sandbox'ta bakınırım.

Custom mission/goal sistemi varsa workshoptan da ekmek yeriz gerçi. Teşekkürler bilgi için ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...