Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülermisin Ağlarmısın hesabı

kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
fordcus, 04 Şubat 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
Burda kötü olay kızın bir erkekle seks yapması değil.. Kötü olan kızın ve o kişinin ölmesi.

vay be

aslinda burda medyanin haddinden fazla detaya girmesi sikinti verici. yok babanin evden cikmasiyla birlikte kiz erkek arkadasini cagirmis falan. ne haddine dusuyor ki o sekilde konusmak bunlarin. gaz kacagindan erkek arkadasiyla banyodayken hayatini kaybetti diyecek, bukadar. ama medyadir yapar. bizede okumak duser.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 04 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
merak ettiğim taraf
babanın neden kalp krizi geçirdiği
kız öldü diyemi yoksa
kız leden gitti diyemi

-ölme lann! ben vuracaktım seni... İkinizi de!

aha bu[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte!

BaRBaRiaN [DeV]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 05 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
bu arada haberin baslıgı igrençti yaa banyo fabtazisi falan olum haberi bu oyle sey yazılımı yaa

habertürk ten başka ne beklenirki ztn.
sinir oluyorum bu kanala ya[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü bi durum,Allah yakınlarına sabır versin...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

gülermisin ağlar mısın lık bir olay değil, en azından ben gülünecek bir tarafını göremedim..

"Banyo fantazisi yapmak isterken öldüler" bu da bi başka sınırı aşan başlık.ölünün arkasından çok hoş konuşmuşlar helal olsun, heh.[signature][hline]Where is your savior now?
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası gunluk 3cu sayfa haberlerını ne gecıyor nede aşağı kalıyor..

Ama benım aklıma hafif bir infaz kokusu geliyor..
Yada intiharda olunabilinir..

Amann ölmüşler gömün gitsincileri araştırmak lazım.. :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 05 Şubat 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
duygusal düşünürsek , o şekilde ölmek benim seçimim olur.

her gün horde öldürüyor valla , bıktım be rutin hep.
evet dengem de kayıyor ufaktan eheh.

İşte bu kanı genclikte oluşturulduğu icin şüphem hafif intihar ettiklerine çekiliyor ama belkide yakınları yakaladı ve bu şekilde bir ceza bile sunmuş olabilirler abartıyorumdur evet :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Doo_m, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
walla ne gülerüm ne aglarim.. bir baba için ne kdr kötü bisi yaa.. allah rahmet eylesin yani..düsünsene sen evine giriyosun ve böle bir manzara ile karsilasiyon ... berbat bisi ...düsüncesi bile kötüü..

+1[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik
Sosyal ağlarda paylaş

adamın yerine koyun kendinizi:
hem kızı bi adamla beraber oluyor(ki namusa önem veren bi aile için)
hem kız ölüyor
hem kızının doğum günü sözde mutlu gün

kadın bütün bunların üstüne kocası ölüm tehlikesinde
kim olsa delirir[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...