Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wordpress konusunda yardım edebilecek olan var mı?

Mithat

Öne çıkan mesajlar

One page değil baya sayfa var , şuan blog kasıyorum SEO otursun diye. Birazdan katalog için falanda yazı yazıcam , yazılımcı veya wordpressçi falan değil direk pazarlamacı olarak geçtiğimden herşeye atlıyoruz. Sosyal medya ile grafik sadece dokunmadığım. Sosyal Medya nolur bilmiyorum belki ilerde onada yönlendirirler mi ama grafik olmayacağı kesin.

Bi de siteyi benden önce yapmışlar zaten , ben düzenliyorum bazı kısımlarını. O kadar baştan uğraşamam , kassın istediği kadar.

edit : bi de bilgisayar programcısı var zaten wordpress ile uğraşan , ben çok expert olmadığından o daha hızlı yaptığı için ve kız olup tasarımdan anladığından , benim gibi öküze yaptırmıyolar :D sadece küçük rütüşlar falan giriyorum , onun haricinde sayfa yaratma , mobil menü falanla geçti günlerim , zaten 4. gün bugün.

Harbiden açsam mı acaba Mithat'ın maceraları diye garbıçta bir topik acaba , günlük gibi ama sadece bana özel :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılımcı olarak girdim , copywriter oldum. Seo ayağına bi blog yazdım , kordinator 'çok sevdi' , önce katalogta olan CRM eksikmiş katalog sayfası yazdım bi tane , şimdi de 6 tane sayfayı hem yapıcam hem yazıcam. George RR Martin bu kadar yazsaydı şimdiye kitabı bitirmişti.

Genel olarak yaygın mı bilmiyorum ama sormak istiyorum , mesai bittiğinde eve döndüğünüzde aslında daha yapacak çok iş var ama acelesi olmadığı için yarına atıyor musunuz? Yoksa bütün işi bitirip öyle mi çıkıyorsunuz?

Zamanında dijital medya ajanslarını sormuştum , boşuna değilmiş :D Dijital pazarlamada çalışıyorum ne olduğu belli olmayan bir pozisyonda. Wordpress ile sayfaları ayarla var , seo yap var , blog yaz var , katalog yaz var (genel olarak 'mithat şunu yaz' komutu var) adwords olacakmış site açılınca , bi de domaliim mi diye sorasım geliyor ama yeni buldum güzelim işi kaybetmek istemiyorum fıstık gibi iş , maaşı vs güzel diye susuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafiker var 2 tane part-time , haftada 3-4 gün gelip hem çalıştığımız tüm şirketlerin grafik işlerini (katalog olsun , kartvizit olsun , site için olsun vs vs) hallediyorlar hemde sosyal medya için habire post kasıyorlar hergün.

Keywordü bulmayıda geçti , en son katalog için falanda yazı yazıyodum.

Haftasonuda bitmiyor ki iş emenike. Hem yazılcak çok yazı var , hemde sitenin sliderlarda sorun vardı (ki sorunu yapanda benim :D ) onları düzeltmem lazım , bu arada gittiğim kurs devam ediyor ama ben gidemiyorum , hem hastayım hem eşşek yüküyle iş var , bi de kursa gitseydim kesin akşama falan ölürdüm. Proje dönemine girdik , yazı/tura sitesi bi tane yapıp vericem hocam benden bu kadar diye daha fazla uğraşacak halim kalmadı harbiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Para karsiligi 500 kelime seo Turkce yazi yazanlar var. Yazini sitesinde paylasanlar var para karsiligi. Bi arastir istersen. Mudurum sitemize reklam yapacak sitelerle anlastim makalemizi koyacaklar para lazim ama diye para da koparabilirsin. Araci olacan, kaymagi sen yicen. Is hayati danalar gibi calismak degil kaynak yonetimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...