Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 DC yeni bir relaunch'dan gecti bu yaz, sayilar biraz biriksin, bir bakayim diyordum. Neredeyse hic DC okumamis biri olarak Rebirth'den DC okumaya basladim ve size mukemmel oldugunu soyleyebilirim. Eskisi hakkinda hic bir sey bilmeye gerek yok, cizimler, karakterler ve oykuler cok iyi. Eger cizgiroman okumak istiyorsaniz ve serilik oykuler yerine DV/Marvel continuum tarzi bir seye girmek istiyorsaniz DC Rebirth tam zamani su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 valla bir tek harley quinn okuyorum, onda resetlenmedi ama biraz fazla sık resetliyorlar bence. new52 reseti daha birkaç yıl oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Reset degil abi, relaunch. Eski evren devam ediyor ama sifirdan baslanabilecek bir sekilde. New 52'de bitirdiler oykuleri, newbie-friendly bir sekilde, bilmeyenlere de eskisi anlatarak yavas yavas yeni bir giris yaptilar. Reboot gibi ama degil yani. Cok iyi denge yakalamislar. Yillardir benim gibi DC'ye girmek isteyen ama cok sey biriktiginden bir suru yanasamayan biri icin ideal olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 dediğini anlıyorum ama new52'de bile klasik kahramanlara biraz bakayım dedim, bazısının alakaları yoktu isim dışında. bazı kahramanlar aynı evrende bile yaşamıyordu birbirleriyle yakınlıklarına rağmen. bazısının yancısı ölmüştü offscreen filan, background hikayeleri etkilenmişti. arada tanıtılıp popülerleşen, tamamen yeni kahramanlar iyi de işte, eskiden tanıyıp sevdiğim seriler hollywood ya da oyunlardaki 'reimagined reboot' tadı verdi bu yüzden bana. marvel gerçi daha beter sanırım, zenci spider-man, makamlığa dönüşen 'thorluk' vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Rebirth o nedenle cikti, eski DC'ye donus yapmak, eskilerin tarzindan gitmek icin. Oyle parallel evrenler filan yok su anda, hepsi beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 nerflenmiş superman koysunlar superboy gibi. o zaman ilgi çeker bence :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Rebirth Batman Beyond için de yeni seri geliyormuş alarım bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 new 52 da batman de end-game den sonra bir joker batman dialogu var park benchin de aman yarrabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 All-Star Batman, Action Comics, Wonder Woman, Superwoman, Nightwing ve Batman en begendiklerim oldu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 red hood, artemis ve bizarro'dan dark trinity yaratacaklar gibi görünüyor. ama team red'in(red hood, red arrow ve starfire) yerini doldurur mu görüceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 okuyorum gayet iyi valla akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar