-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 1 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: aynen öyle ilk kurulumu yaptır, daha önce paylaştığım videolarla ölü pixel / backlight bleeding testini filan yap, bırak kalsın kenarda sonra. Sen de yeni almamış mıydın Q70? Senin yorumlar nasıl? Ataşehir'deki servisi arayıp kurdurtucam birkaç güne, söylediğin testleri de yaparım adamlar gelmişken.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 (düzenlendi) ben alalı 4 ay filan oldu 65" q70. gayet memnunum. airplay olsun, steam link olsun alternatif tvlerde bu tarz bi feature set yok zaten. q80'de alınabilir bi cihaz bu arada bi tık üstünde fiyat. Şubat 25, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Q80'e baktık epey, Q60'ı kesin elemiştim zaten. Maksimum 8k bütçe belirlediğimiz için TV'ye, Q70'i tercih ettim hazır 7k'ya inmişti diye. Q80 için 9.5k dedi Akasya Samsung, soundbar ile beraber. Gerçekten daha iyi bir televizyon Q80, ama o kadar da verilmez ya. 2.5k var arada.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 q70 herşekilde iyi tercih f/p'ye vurduğunda. ben şu anda gayet aktif şekilde plex/airplay/steam link setup ile kullanıyorum, eskiden olduğu gibi hdmi kablo çekmeme bile gerek kalmadı pcden.
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 A101'in Bim'in ucuz büyük televizyonlarından almayı planlıyorum. Çok fazla para vermek istemiyorum, yanımda tv açık olsun istiyorum bazen. bi de HDMI'dan bağlayıp twitch izlerim (arada da netflix) Öneri var mı? iki bilemedin üç taksitle alcam max 1500 vereyim diyorum.
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 o fiyata en fazla 42" veriyorlar abi genelde, axen falan. panel görüntüyü gösteriyor ama sesi çok kötü oluyor tv yayınları falan çok boğuk geliyor ne yaparsan yap.
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 var mı budget tv önerisi? garanti konusunda pek dert etmiyorum açıkcası trde olmayan bir marka da olur (amazon'dan alabilirim) ama yurtdışından trye sokarken vergisini falan katınca uçar diye düşündüğümden emin olamadım.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 valla axen aldık kayınpedere, görüntü gayet idare ediyor. güneşi baya yansıtıyor ama ona göre koymak lazım.
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 2 saat önce, Magnum dedi ki: var mı budget tv önerisi? garanti konusunda pek dert etmiyorum açıkcası trde olmayan bir marka da olur (amazon'dan alabilirim) ama yurtdışından trye sokarken vergisini falan katınca uçar diye düşündüğümden emin olamadım. tax return
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 gelen ülkeye göre türkiye'ye ödeyeceğim vergiyi nasıl geri alabilirim ki? bir de trt bandrol ücreti ödeyeceğim. (hadi bandrol neyse de diğer %20 oranında vergi belimi bükebilir)
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 aldigin yerle gorusmen lazim onu turist vizesiyla alisveris yapiyosan tax return veren yerler var.
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2020 yok ya öyle değil, ben evimde oturacağım online olarak satın alacağım :d
Öne çıkan mesajlar