Konn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Arkadaşlar eminim Alibaba üzerinden ürün almış arkadaşlar vardır. Benim aldığım ürün Çin'den geliyor, bir laptop ekran kartı. Siparişi verip ödemeyi yaptıktan sonra ürünün kargolandığı ile ilgili bilgi geldi ve bir barkod numarası aldım takip için. EMS sitesinde baktığımda Shenzhen bölgesinden 27.10.2016'da çıkış yapmış gözüküyor ancak o noktadan itibaren, PTT kayıtlarında veya EMS sitesinde herhangi başka bir aktivite göremiyorum. Bu iş böyle midir, Türkiye sınırlarına gelene kadar bekleyecek miyiz? Nasıl bir takip veya genel öneriniz olabilir. Çok teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Türkiye'ye gelene kadar bilgi gelmiyor başka. Ordan çıkış bilgisi son aldığın bilgi ise muhtemelen yolda geziniyor şu an. Her durağın bilgisi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Son dispute açma tarihi oluyor, onu geçirme, para iadesi için dispute aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Alibabadan ara ara yüksek miktarda yedek parça alımı yapıyorum. Şu ana kadar oradan çalıştığım hiç bi firmayla sıkıntı yaşamadım. Ürün gelmeyecek mi korkusu yaşıyorsan söyleyeyim. Gelir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler hepsi içimi rahatlattı diyebilirim. Dispuute için yarın sondu ancak şimdiden açtım. Nihayetinde kargolandıysa ürün bir şekilde gelir. Geldiğinde de order confirmation veririm diye düşündüm. Ürünün gelmemesinden tabiki şüphe duydum ama EMS'de Shenzhen çıkış gözüktüğü için dolandırıldığım hissine henüz kapıldığımı söyleyemeyeceğim. Tahmini teslim süresi söyleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ben de epey alışveriş yaptım, 1 hafta içinde gelen, 3 ay içinde gelen ürünlerim de oldu, bir şekilde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Biz vakti zamanında dealextreme'den Almanya'ya sipariş verdiydik. Telefon kılıfları, tripod, kamera çantaları falan filan... Her neyse bekle bekle aylarca gelen bir şey olmadı. Sonra bir gün yurdun kapısında gümrükten çağırıldığımıza dair bir sticker bulduk. Hiç aklımıza da gelmedi Çin'den gelen ürünler olabileceği çağırılma nedenimizin. Her neyse gittik Göttingen Gümrük Şube Müdürlüğüne sdlkj, kocaman bir koli koydular önümüze; ne sipariş verdiniz la bu kadar dercesine yüzümüze baktılar. Elimize bir falçata verip açmamızı istediler. Kutuyu açınca hatırladık siparişleri, koca koliye yığmışlar her şeyi. Gemiye bindirip yollamışlar; almanlar da sağolsunlar geldikten sonra bir aya yakın bekletmişler gümrükte; bir kaç kez çağırmışlar bizi. Biz anca sonuncu sticker'ı farketmişiz. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 alibaba'da supplier olan var mi ya bi iki bir sey bakayim dedim verified ol diyor daha cok sonuc gostermek icin. ona da 3 tane contact lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 sipariş et unut. bi gün kendine hediye almışsın gibi gelir. 2-3 ayı bulabiliyor. iline ilçene gelene kadar bilgi rapor bile bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar