Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 asfsdsada sirf burdaki nerd rage icin ilk sub benden baslayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 face cam olcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Onu bunu bilmemde benden de 2 ay sub çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Abi Kerimcan da Ajdar da bu adam için doğru önermeler değil. Doğru denklemi kuralım: Noyan'dan olsa olsa bu olur. Bu potansiyelini en iyi ellerde kullandırmak istiyorsa da Acun'a başvurması gerekir. Acun bir şekilde Yetenek Sizsiniz, Survivor gibi programları olmasa da ikinci sınıf programlarında değerlendirir. Yeterince maymun ederse ki dediğiniz gibi 100 TL'ye sütyen giyen bir adam (bu da onun saykoluğunu değil maymun olabilme kalibresini gösteriyor) da Acun'un oyuncağı olur. Oradan Survivor'a atlar, sonra programlarından birinde iş verir falan. Olup olabileceği budur. Bir de; yıllardır kendi hayatını bize bu şekilde pazarlamış bir adamdan bahsediyoruz. Kendini sadece bu şekilde pazarlayabilerek var olacağına kanaat ettiği için tek platform bu da değil. Dolayısıyla evet kendini markalaştırdı, metalaştırdı. "Noyanlaşma, Noyan mısın, Noyan gibi adam" gibi tabirler kullandırdı bize. Şimdi bu özelliğiyle de "neden benden bahsediyorsunuz başka işiniz mi yok" diyor. Yayıncılık falanla daha da açarsa platformun spektrumunu o haterlara dayanamaz bu. Taner Tolga Tarlacı'dan daha büyük patlar, canlı Noyan meltdown'u izlemek baya eğlenceli bir fikir olabilir. Bu arada TTT de kızlarla çok popüler. Onu da kıskanıyoruz: [video]https://www.youtube.com/watch?v=-a-jIwLhVQo?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 son video insanlıktan soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Böyle ucuz adamlara verilen tepkileri "haudh çok gülüyorum yea ilk para benden hihoha" diye gazlamak da toplumu bir şekild boka batırmak aslında. Adam doğru söylemiş, Taner'i alkışlayan adamlardan farkınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 yekeke come on yekeyeke gelmişşin 39 yaşına hala en büyük zevkin forumda çemkirmek ve boka batmaktan bahsediyon. Allahını seven üstüne tuvalet kağıdı atsın. Neyse ekran kartım bozuldu ya çıldırcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Yarın öğlen ya da gün batımı YouNow'dan canlı yayına başlıyorum. Beklerim. https://www.younow.com/NoyanSama/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 younowdan oyun mu oynanır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 taş kağıt makas oynacağım ... bilgisayarım sıkıntı veriyor bende bu esnada macbooktan canlı yayın kasayım o esnada dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 zipzip said: 1k takipçiye sponsorluk? he okay. idd Yayin isi sanildigi kadar kolay bir sey degil. Illa baslayacam diyorsan da 1- Cok para kazancam zengin olcam 2- Cok unlu olucam Bunlari asla kullanma ve bunlari hedef olarak koyma kendine. 3 sene oldu ben baslayali, artik sadece kanaldaki 50 kisiyle cok garip bir bag kurdugumuz icin devam ediyorum yoksa birakacagim. Ki biraktim da ama zar zor geri cagirdilar. Zamaninda izlendigim kadar izlenmiyorum kesinlikle su an, ama su anki kitlemi tercih ederim. =) Az, öz. Bynogame sponsorluk vermez ayrica 1000 kisiye hakkaten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 sen ne oynuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ben bu ara Bioshock, HS, LoL, CS falan oynuyorum. Dun Watch Dogs 2 deneyecektim de sikinti cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 lol değil de HOTS oyna bari izleyeyim yafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 en güzeli souls game yayıncılığı, doyamıyorum izlemeye genelde düzgün, seviyeli insanlar doluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 blizzard oyunlari yayinim pek izlenmiyor, TR'de Hots yayinini ilk yapanlardanim hatta. OW'ye sardik bi ara onu da izlemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 BYNOGAME gibi iğrenç bir ismi baya aramışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Fever hem diyorsun ki "izlenecem, popi olacam diye yayın yapayım deme" hem de blizzard izlenmiyor diyorsun =) İzleyici çekmek için mi oyun seçilir yoksa ben oyunumu oynarım izleyen izlesin mantığı mı daha doğrudur? Soru ciddi bu arada merak ediyorum nasıl oluyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Yeni başlayan için demiş omu, kendisi 3 yıldır yapıyor, bırak da izlenme sayısını düşünsün 😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Yok abi ondan bahsetmiyorum ben. =) Yayına başlarken ne için başladığına dikkat etmeli insan. Beklentiler yazdıklarım gibi olunca ve hızlıca gerçekleşmeyince yoruluyor ve çirkinleşiyorsun bi süre sonra. Tarihte çok gördük örneklerini. =) Önemli olan yaptığın şeyden (2 kişiye de yapsan) zevk almak. Benim kemik bir kitlem var 25-50 kişi arası, Blizzard oyunlarında onlar bile gelmiyor sdfsdf. O yüzden çok oynamıyorum. WoW yayını bile yaptım yoksa zamanında. Dün mesela, acayip istekle yayın açtım ve 10 dakikada 55 kişi olduk, erkek arkadaşımla tartışmaya başladık. Benimle o an tartışmamasını rica ettim, devam etti. Suratım düştü, gözlerim bile doldu. Yayını kapattım ilk oyun bittiği an. O şekilde yayın yapamam ben çünkü. Sorunun cevabını veremememişim; kitleni neye alıştırırsan onu isterler. Ben maalesef LoL ile çıkış yaptım, kitlem hep LoL'den o yüzden. Eğer her şeyi oynayan bir yayıncıysan Jahrein gibi, çöp adam çizerken bile izliyorlar gelip. O iş biraz sana bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Yalnız sen yayınlarında hiç eğleniyor gibi durmuyorsun. Böyle hep bi hmmfs hmmfs somurtkanlığı... türbanlı bile daha çok eğleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Eğlenceli kısımları kaçırmışsın hep o zaman =) Sokak hayvanları için yaptığımız Creative yayında kafama yaptığım tabloyu düşürdüm geçen ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 feverfeverray said: Sorunun cevabını veremememişim; kitleni neye alıştırırsan onu isterler. Ben maalesef LoL ile çıkış yaptım, kitlem hep LoL'den o yüzden. Eğer her şeyi oynayan bir yayıncıysan Jahrein gibi, çöp adam çizerken bile izliyorlar gelip. O iş biraz sana bağlı. Tam olarak sorduğum buydu eywallah. Jahrein gibi takılan yerli / yabancı büyük veya (hatta mümkünse) küçük kitleye hitap eden yayıncılar varsa söyler misiniz bu arada inceleyeyim biraz. Bu işe girmezsem gözüm açık gidecek resmen bi girip fail oluyumda hevesim kaçsın dsfgsdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 doğrudur ya 5 dk bakıp çıkıyorum çünkü. bi de senin ismin feray mı mina mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 İsmim Mina benim. Abi bizim forumdan zipzip var işte Teasycat. Ferit'i izleyebilirsin - WtcNN nicki sanırım. Ben pek yayın takip etmiyorum açıkçası asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar