Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Abi Kerimcan da Ajdar da bu adam için doğru önermeler değil.
Doğru denklemi kuralım:

Noyan'dan olsa olsa bu olur.
Bu potansiyelini en iyi ellerde kullandırmak istiyorsa da Acun'a başvurması gerekir. Acun bir şekilde Yetenek Sizsiniz, Survivor gibi programları olmasa da ikinci sınıf programlarında değerlendirir. Yeterince maymun ederse ki dediğiniz gibi 100 TL'ye sütyen giyen bir adam (bu da onun saykoluğunu değil maymun olabilme kalibresini gösteriyor) da Acun'un oyuncağı olur. Oradan Survivor'a atlar, sonra programlarından birinde iş verir falan. Olup olabileceği budur.

Bir de; yıllardır kendi hayatını bize bu şekilde pazarlamış bir adamdan bahsediyoruz. Kendini sadece bu şekilde pazarlayabilerek var olacağına kanaat ettiği için tek platform bu da değil. Dolayısıyla evet kendini markalaştırdı, metalaştırdı. "Noyanlaşma, Noyan mısın, Noyan gibi adam" gibi tabirler kullandırdı bize. Şimdi bu özelliğiyle de "neden benden bahsediyorsunuz başka işiniz mi yok" diyor.
Yayıncılık falanla daha da açarsa platformun spektrumunu o haterlara dayanamaz bu. Taner Tolga Tarlacı'dan daha büyük patlar, canlı Noyan meltdown'u izlemek baya eğlenceli bir fikir olabilir.

Bu arada TTT de kızlarla çok popüler. Onu da kıskanıyoruz:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=-a-jIwLhVQo?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
zipzip said:

1k takipçiye sponsorluk? he okay.

idd

Yayin isi sanildigi kadar kolay bir sey degil. Illa baslayacam diyorsan da
1- Cok para kazancam zengin olcam
2- Cok unlu olucam

Bunlari asla kullanma ve bunlari hedef olarak koyma kendine. 3 sene oldu ben baslayali, artik sadece kanaldaki 50 kisiyle cok garip bir bag kurdugumuz icin devam ediyorum yoksa birakacagim. Ki biraktim da ama zar zor geri cagirdilar. Zamaninda izlendigim kadar izlenmiyorum kesinlikle su an, ama su anki kitlemi tercih ederim. =) Az, öz.

Bynogame sponsorluk vermez ayrica 1000 kisiye hakkaten. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ondan bahsetmiyorum ben. =)

Yayına başlarken ne için başladığına dikkat etmeli insan. Beklentiler yazdıklarım gibi olunca ve hızlıca gerçekleşmeyince yoruluyor ve çirkinleşiyorsun bi süre sonra. Tarihte çok gördük örneklerini. =) Önemli olan yaptığın şeyden (2 kişiye de yapsan) zevk almak.

Benim kemik bir kitlem var 25-50 kişi arası, Blizzard oyunlarında onlar bile gelmiyor sdfsdf. O yüzden çok oynamıyorum. WoW yayını bile yaptım yoksa zamanında.

Dün mesela, acayip istekle yayın açtım ve 10 dakikada 55 kişi olduk, erkek arkadaşımla tartışmaya başladık. Benimle o an tartışmamasını rica ettim, devam etti. Suratım düştü, gözlerim bile doldu. Yayını kapattım ilk oyun bittiği an. O şekilde yayın yapamam ben çünkü.

Sorunun cevabını veremememişim; kitleni neye alıştırırsan onu isterler. Ben maalesef LoL ile çıkış yaptım, kitlem hep LoL'den o yüzden. Eğer her şeyi oynayan bir yayıncıysan Jahrein gibi, çöp adam çizerken bile izliyorlar gelip. O iş biraz sana bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

Sorunun cevabını veremememişim; kitleni neye alıştırırsan onu isterler. Ben maalesef LoL ile çıkış yaptım, kitlem hep LoL'den o yüzden. Eğer her şeyi oynayan bir yayıncıysan Jahrein gibi, çöp adam çizerken bile izliyorlar gelip. O iş biraz sana bağlı.

Tam olarak sorduğum buydu eywallah.

Jahrein gibi takılan yerli / yabancı büyük veya (hatta mümkünse) küçük kitleye hitap eden yayıncılar varsa söyler misiniz bu arada inceleyeyim biraz.

Bu işe girmezsem gözüm açık gidecek resmen bi girip fail oluyumda hevesim kaçsın dsfgsdfgsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...