ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Salla haterları noyan ben beklemedeyim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Bende sevmiyorum şu tipi ama garip olması ve saçmasapan konuşması izlettirebilir mi? İzlettirebilir. Adam normal değil çünkü. Bu ülkede ajdar meşhur olup para kazandıysa aynı şekilde bu da meşhur olabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Kerimcan var lan ajdar yine iyi amk. Neden Noyancan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Kerimcan'ın ne olduğu belli, kendi kendine hayallenmiyor da, bu adamın hayatı senaryo. bana bunu dediler çok iyiyim, bana böyle dediler şöyle akıyorum, el attığım her işi mükemmel yaparım zaten, hep kızlar çok iyi iş yaptığımı söyler vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 lan göte göt dedik diye niye hater olduk şimdi? adamın her mesajı aynı kalıp değil mi? 3 tane oyun oynamış oyun yayıncılığı yapıcam diyor. kolay gelsin o zaman ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 yekeyeke said: Kerimcan'ın ne olduğu belli, kendi kendine hayallenmiyor da, bu adamın hayatı senaryo. bana bunu dediler çok iyiyim, bana böyle dediler şöyle akıyorum, el attığım her işi mükemmel yaparım zaten, hep kızlar çok iyi iş yaptığımı söyler vs vs.. Claiborne said: lan göte göt dedik diye niye hater olduk şimdi? adamın her mesajı aynı kalıp değil mi? 3 tane oyun oynamış oyun yayıncılığı yapıcam diyor. kolay gelsin o zaman ne diyelim. Beyler masturbasyon düşüşlerinizin alçaklık kompleksini lütfen beden uzakta yaşayın. Şu foruma kafama dağıtma ve fikir toplamaya giriyorum. Hani birilerine söverek, kendinizce aşağılayarak, şataşarak rahatlıyorsanız o kişi ben olmayayım. Mesajlarımı okumak bu kadar batıyorsa gidip o değerli zamanını kitap okuyarak geçirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Kerimcan ne olduğunu gizlemiyor abi , garip bir yaratık ama en azından ben buyum falan kafalarında. Ajdar daha uygun bunun için , ben world starım falan kafasındaydı ajdarda en son , bu da o yüzden uygun. Noyz , ajdar'ın varlığından yola çıkarak seninde meşhur olabileceğine kanaat getirdim ben , aç izlenir. Ben doğal olarak izlemem ama izleyen bir kitle çıkar. Hiç olmazsa dalga geçmek için youtubeta yayınlar birileri , insanlarda izler izler güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Adam hit olduktan sonra ne önemi varki ben güldüm diğeri beğendi öbürü aşık oldu öbürü mastırbastır yaptı bir diğeri de bu ne amk deyip geçti? Noyanın da zikinde olmaz zaten adam sayko rahat sütyen falan giyiyordu 100 tl için. Ayrıca değişiklik iyidir belki çok farklı yapacak işini kim bilir belki aramızdan sayko bir streamer çıkar işte fenamı? Bilmiyorum akıcı bir ingilizcesi var mı ama belki dünyada fenomen olacak girişmeden bu işlere bilemeyiz.O yüzden yardır Noyan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Malibu said: 1k subs tur o takipçi olsa duramazsın. 1k subs 2500 dolar aylık sfhdfhdfh gerek yok bence o saatten sonra sponsora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 yardır noyan! sapıklık yapma milletin kız arkadaşına karısına yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 noyan yaptın mı hiç yayın hiç merak ettim tarot falı bakıcaksan follow da atarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mithat said: Bende sevmiyorum şu tipi ama garip olması ve saçmasapan konuşması izlettirebilir mi? İzlettirebilir. Adam normal değil çünkü. Bu ülkede ajdar meşhur olup para kazandıysa aynı şekilde bu da meşhur olabilir gayet. Bazen bende kendimi sevemiyorum senin de sevmemeni anlarım fakat dediğin gibi bunca zaman bu kadar insanın acayine gidiyorsam ve güzel etkilişimler yakalıyorsam bunun işlerime yasıtmam da olası. Daha yeni yeni olgunlaşıyorum hayret ediyorum kendime ne garip bir tipmişşim ve ne tuhaf bir gelişim sürecim var diye. ad3m said: Kerimcan var lan ajdar yine iyi amk. Neden Noyancan olmasın? Baya seviyesiz tipler o kadar seviyesizleşebileceğimi sanmıyorum fakat bu adamlar bile o halleriyle paraya para demiyorlarsa benim de kendi varlığımı markalaştırmak konusunda daha titiz çalışmam gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Benim orada söylemeye çalıştığım "neden Noyan da popüler olmasın bunlar olabiliyorsa?" idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Kerimcan bugün meşhur ama yarını belli olmaz. Ajdarın 'paraya para dememesi' gibi bir durumu olduğunu HİÇ sanmıyorum. Üç beş programda başak geçilsin diye çıktı sonra bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Bir şekilde popüler olup bunu sürdürenler birilerinin kazanmasına sebep olaraktan sürdürebilirliklerini sağlıyorlar. Kendi markalaşmamı sağlam temellendirip bununda daha fazla kazançlı hale gelmesinden kendine kar sağlayabilecek bir düzen kurarsam rahat ilerlerim. Lakin Türkiyenin de yarını belirsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 mulgear6 said: Malibu said: 1k subs tur o takipçi olsa duramazsın. 1k subs 2500 dolar aylık sfhdfhdfh gerek yok bence o saatten sonra sponsora o 2500 döların yarısını da twitch vergi falan ayağına kesip gönderiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Gireceği ortamdan haberi yok o yüzden böyle rahat konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Yol göster adama zipzip noobluğu çabuk atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Yol göstercek durumda olsam kendim çok izlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Sponsorluk başlığın falan vardı senin çok izleniyorsun sanmıştım ya da karıştırdım sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 kami said: noyan yaptın mı hiç yayın hiç merak ettim tarot falı bakıcaksan follow da atarım belki Henüz yapmadım oyunlar indirip elimi açıyorum oynayarak da bakalım zamanı yaklaşıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 mascio said: mulgear6 said: Malibu said: 1k subs tur o takipçi olsa duramazsın. 1k subs 2500 dolar aylık sfhdfhdfh gerek yok bence o saatten sonra sponsora o 2500 döların yarısını da twitch vergi falan ayağına kesip gönderiyor bu arada. 5 dolar subs kullanıcıya. Ben burdan sub olurken almanyaya vergisini veriyorum. Yarısı o 5 doların twitche diğer yarısı yayıncıya gidiyo. Gelir beyanında bulunup vergi verirsen o senin bileceğin iş. 2.5 dolar / sub sana kalan para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Üstüne yüzde 30 kesiyor Twitch, Amazon satın aldıktan sonra. IRS'e başvurup yabancı ülkede yaşıyorum belgesi çıkarırsan ülkeler arası anlaşmaya göre vergi kesiyor. Abone başı gelen para 5 lira gibi falan. 2.5 dolar eskide kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 adam sanki yokuş aşağı araba vurduruyor, oyun oynayıp el açmak nedir :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Cs de aim map oynayıp koordinasyonu sağlamak gibi düşün, antrenman yapıyormuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar