monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 youtubeda gameplay paylaşarak para kazanabiliyormuyuz hala, ps4'ü satamadım bari o işe girişeyim diyorum. video spamlerim bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 turkiyede dusuk baya youtube gelirleri, en fazla izlenenlerin bile komik rakamlar o izlenmelere gore, abd uzerinden alanlar 10 katini falan kazaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Türkiye hesabından ingilizce yayın yaptığımızı varsayarsak kazançlar nasıl gözüküyor. bu tarz istatistikleti nereden buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bingildak said: ben noyanın bu konuda cidden başarılı olabileceğine inanıyorum. hatta con artistlik dışında neyde başarılı olur deseler ancak aklıma bu gelirdi bence. o bakımdan tebrik ediyorum kendinle barışmış olmanı ve kapsamını benimsemiş olmanı. türklere oynarsan tepki yüzünden kitle çekersin. kitle çektiğin için hater kırılımı yaşanır, hater kırılımı türkler de gag refleksi gibi fanatizm tetikler. hater vs fanboy kitlesi oluşur oluşmaz sırf haterları çıldırtmak için fanboylar para basar. sen de köşeyi dönersin. Çok saol.. Şu topik içinde kafam gitgide karışıyordu ingilizce türkçe konusunda.. Hani ingilizce yayın mantıklı ama türkiyede bu kadar bariz bi kitle varken anında bağ kurabileceğim hazır bekleyen neden gözardı edeyim ki düşüncesi de ağır basıyordu. Bu yaptığın örneklendirmeyi çok net yaşadım bu yıl FB üzerinde. O kadar kışkırtıcı iletiler girmiştim ki artık feministler , anarşiştler , müptezel hippiler hepsini keskince eleştirerek çok sert tepkiler toplarken bir anda asıl haterlarım bir anda en fanatik savunucularım ve sevenlerime dönüştü. Boş beleş insanlar olmadıkları içinde 'kesin lan ' tepkileri epey etkili oldu ve açık açık da söylediler.. "Hani sana gıcık oluyorduk da bu kadar insanın haksız tepkileri karşısındaki duruşunu sevdik" diye =)) Daha da açık konuşarak "Noyana laf eden karşısında bizi bulur" mesajını sert bir şekilde verdiler.. Saol tavsiyen kafamda tüm taşları yerine oturttu teşekkürler Bıngıldak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Gizli said: noyan reyiz aç şu yayını da izleyek hattok said: reyiz açta beyaz tenine bakıp ımh çekelim. Vanpir olalım yayın boyunca. VANPİR Mikrofon ve ışıklandırma eksiğim kaldı. Geri kalan herşeyi aldım steamden oyunlar da geliyor LvL-Up takasları olarak ya da kendim alıyorum . Elim açılsın diye uğraşıyorum şuan biraz biraz oyun oynayarak. Aha da steam hesabım ve wishlistem. EKleyip oyun oynamak ve oyun hediye etmek isteyenlere link : https://steamcommunity.com/profiles/76561198268151498/wishlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bu gece http://www.bynogame.com/ çalışanlarından hoş bir hatun mesaj attı "Sen neden oyun yayıncılığı yapmıyorsun ? Hem ağzın çok iyi laf yapıyor , hem çok güldürüyorsun hem de oyun oynuyorsun " diyerekten. D Yakında başlayacağımı ve hazırlanmakta olduğumu söyledim. O da 1000 takipçin olsun sponsorluk için şirket birşeyler yapabilir. En iyiler bizimle Jahrein falan dedi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 jahrin'i sevmiyorum ama senden iyi birşeyler çıkabilir noyan. yardır bakalım izleyelim. ayrıca gaza gelme kızlardan fazla sarkmak için diyorlardır pdsgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 1k takipçiye sponsorluk? he okay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 1000 takipçili 1000 tane yayıncı var Bynogame neyi bekliyorsa :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Iyi de siradan yayincilar ile Noyan bir mil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 1k subs tur o takipçi olsa duramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Abi yine "benim çok hoş olduğumu oyun yayıncılığı yapmamı söylüyorlar" argümanı. Hayat böyle geçmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Shean said: jahrin'i sevmiyorum ama senden iyi birşeyler çıkabilir noyan. yardır bakalım izleyelim. ayrıca gaza gelme kızlardan fazla sarkmak için diyorlardır pdsgj Yok ya gaza gelmelik bir durum yok dikkatli dikkatli hazırlanıyorum işte. Şu eksikler bitsin başlıcak işte yayın görücez ufakl ufak nasıl geliştiğini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 zipzip said: 1k takipçiye sponsorluk? he okay. yekeyeke said: 1000 takipçili 1000 tane yayıncı var Bynogame neyi bekliyorsa :D. senko said: Iyi de siradan yayincilar ile Noyan bir mil Malibu said: 1k subs tur o takipçi olsa duramazsın. Senko'nun da dediği gibi şimdi ülkenin en acayip adamlarından biriyim. Hiç bir yerle de anlaşmam yokken başkalarının kapmasını niye beklesinler ki ? Tabikide en avantajlı yerle anlaşırımda 1k sadece hadi bi başla görelim nasıl ibaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Aruzyon said: Senko'nun da dediği gibi şimdi ülkenin en acayip adamlarından biriyim. arada haberler izleyip gazete filan okuyorum da..sen normal kaliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Şu kanalı açta eller mouse da followu bekliyoruz yayınını yapıcağın oyunlarıda yaz bi de gece sohbetleti istiyoruz.Din kur müridin olalım reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Valvyn said: Şu kanalı açta eller mouse da followu bekliyoruz yayınını yapıcağın oyunlarıda yaz bi de gece sohbetleti istiyoruz.Din kur müridin olalım reyiz ona sundan lazim..murid garantili sifir din.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Valvyn said: Şu kanalı açta eller mouse da followu bekliyoruz yayınını yapıcağın oyunlarıda yaz bi de gece sohbetleti istiyoruz.Din kur müridin olalım reyiz Witcher , Assasin Creed , Star Wars KOTR , Vampire THe Masquerade , Naruto Ninja Storm falan topluluyorum ufak ufak. Korku oyunları da ekleyebilirim. Din değil ama global bi gaming bazlı bir klan kurma yolunda ilerliyoruz bakalım hedef 2023. @Dana22 Şuan için etrafımda kedicikler sponsora edicek ekonomik alt yapım oturmadığı için düşük bütçeli ama etkili bir PR olayına girdim. Kotşortlara olan sevgim üzerinden bir sosyal algı oluşturdum ve artık hemen hemen herkesin aklına kotşort görünce, giyince, v.s. aklına ben geliyorum. BU olayı daha ileriyi de taşıyıp LvL-Up seanslarım karşılığında da insanların kullanmadıkları kot paltolonları ve şortlarını toparlayıp onları yeniden modifiye ederek bir kotşort markası oluşturuyorum. Onlarıda başlangıçta minimum 30$'dan satışa koyabildiğim online vendor sistemine bir başlangıç olucak. Şuan baya baya güzel insanlar "kotşortumuzu da giydik geldik Noyan Sama! " kıvamında (kefenimizi giyip geldik diyenlere bir göndermeymişçesine O:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 kullanmış kotşortlar diyince alıp kokluyon sandım sapık herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 artık hemen hemen herkesin aklına kotşort görünce, giyince, v.s. aklına ben geliyorum. thisisreal.xls Keşke İngilizce yapsan da bi leafyishere muamelesi izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Beyin gitmiş erimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bütün kadınlar kot şortlarını giyip (tercihen mini) noyzuranın oyun yayıncılığı yapmasını bekliyorlar ama öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Çünkü bi arkadaşı ona tam olarak bunu demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 randomoyunsitesi.comda çalışan TATLI GAMER HATUN dostum lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Haterlar post kasmaya gelmiş de gerçekten beyinden bahsedicekseniz hoşlanmadığınız kişi ve içeriğin içine bu kadar dahil olmayın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar