Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ben noyanın bu konuda cidden başarılı olabileceğine inanıyorum. hatta con artistlik dışında neyde başarılı olur deseler ancak aklıma bu gelirdi bence. o bakımdan tebrik ediyorum kendinle barışmış olmanı ve kapsamını benimsemiş olmanı.

türklere oynarsan tepki yüzünden kitle çekersin. kitle çektiğin için hater kırılımı yaşanır, hater kırılımı türkler de gag refleksi gibi fanatizm tetikler. hater vs fanboy kitlesi oluşur oluşmaz sırf haterları çıldırtmak için fanboylar para basar. sen de köşeyi dönersin.

Çok saol.. Şu topik içinde kafam gitgide karışıyordu ingilizce türkçe konusunda.. Hani ingilizce yayın mantıklı ama türkiyede bu kadar bariz bi kitle varken anında bağ kurabileceğim hazır bekleyen neden gözardı edeyim ki düşüncesi de ağır basıyordu.

Bu yaptığın örneklendirmeyi çok net yaşadım bu yıl FB üzerinde. O kadar kışkırtıcı iletiler girmiştim ki artık feministler , anarşiştler , müptezel hippiler hepsini keskince eleştirerek çok sert tepkiler toplarken bir anda asıl haterlarım bir anda en fanatik savunucularım ve sevenlerime dönüştü. Boş beleş insanlar olmadıkları içinde 'kesin lan ' tepkileri epey etkili oldu ve açık açık da söylediler.. "Hani sana gıcık oluyorduk da bu kadar insanın haksız tepkileri karşısındaki duruşunu sevdik" diye =)) Daha da açık konuşarak "Noyana laf eden karşısında bizi bulur" mesajını sert bir şekilde verdiler..

Saol tavsiyen kafamda tüm taşları yerine oturttu teşekkürler Bıngıldak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

noyan reyiz aç şu yayını da izleyek

hattok said:

reyiz açta beyaz tenine bakıp ımh çekelim. Vanpir olalım yayın boyunca. VANPİR

Mikrofon ve ışıklandırma eksiğim kaldı. Geri kalan herşeyi aldım steamden oyunlar da geliyor LvL-Up takasları olarak ya da kendim alıyorum . Elim açılsın diye uğraşıyorum şuan biraz biraz oyun oynayarak.

Aha da steam hesabım ve wishlistem. EKleyip oyun oynamak ve oyun hediye etmek isteyenlere link : https://steamcommunity.com/profiles/76561198268151498/wishlist
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gece http://www.bynogame.com/ çalışanlarından hoş bir hatun mesaj attı "Sen neden oyun yayıncılığı yapmıyorsun ? Hem ağzın çok iyi laf yapıyor , hem çok güldürüyorsun hem de oyun oynuyorsun " diyerekten. D

Yakında başlayacağımı ve hazırlanmakta olduğumu söyledim. O da 1000 takipçin olsun sponsorluk için şirket birşeyler yapabilir. En iyiler bizimle Jahrein falan dedi ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

jahrin'i sevmiyorum ama senden iyi birşeyler çıkabilir noyan. yardır bakalım izleyelim. ayrıca gaza gelme kızlardan fazla sarkmak için diyorlardır pdsgj

Yok ya gaza gelmelik bir durum yok dikkatli dikkatli hazırlanıyorum işte. Şu eksikler bitsin başlıcak işte yayın görücez ufakl ufak nasıl geliştiğini =)
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

1k takipçiye sponsorluk? he okay.

yekeyeke said:

1000 takipçili 1000 tane yayıncı var Bynogame neyi bekliyorsa :D.

senko said:

Iyi de siradan yayincilar ile Noyan bir mil

Malibu said:

1k subs tur o takipçi olsa duramazsın.

Senko'nun da dediği gibi şimdi ülkenin en acayip adamlarından biriyim. Hiç bir yerle de anlaşmam yokken başkalarının kapmasını niye beklesinler ki ? Tabikide en avantajlı yerle anlaşırımda 1k sadece hadi bi başla görelim nasıl ibaresi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Şu kanalı açta eller mouse da followu bekliyoruz yayınını yapıcağın oyunlarıda yaz bi de gece sohbetleti istiyoruz.Din kur müridin olalım reyiz

Witcher , Assasin Creed , Star Wars KOTR , Vampire THe Masquerade , Naruto Ninja Storm falan topluluyorum ufak ufak.

Korku oyunları da ekleyebilirim. Din değil ama global bi gaming bazlı bir klan kurma yolunda ilerliyoruz bakalım hedef 2023.

@Dana22

Şuan için etrafımda kedicikler sponsora edicek ekonomik alt yapım oturmadığı için düşük bütçeli ama etkili bir PR olayına girdim. Kotşortlara olan sevgim üzerinden bir sosyal algı oluşturdum ve artık hemen hemen herkesin aklına kotşort görünce, giyince, v.s. aklına ben geliyorum.

BU olayı daha ileriyi de taşıyıp LvL-Up seanslarım karşılığında da insanların kullanmadıkları kot paltolonları ve şortlarını toparlayıp onları yeniden modifiye ederek bir kotşort markası oluşturuyorum. Onlarıda başlangıçta minimum 30$'dan satışa koyabildiğim online vendor sistemine bir başlangıç olucak.

Şuan baya baya güzel insanlar "kotşortumuzu da giydik geldik Noyan Sama! " kıvamında (kefenimizi giyip geldik diyenlere bir göndermeymişçesine O:) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...