Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Selamlar Yakında twitch ve youtube üzerinden oyun yayıncılığına başlamak niyetindeyim. Hazır bu kadar çok eski toprak oyun müdavimi buradayken hem bu işlerle uğraşanlar hem de izleyenlerden biraz öneriler alayım dedim. Son 3,5 yıldır oyunlar dünyasına epey uzak kaldım. En son Diablo 3'ü oynuyordum. Oyun önerileriniz , yayın yaparken dikkat etmem gereken şeyler ya da başka her türlü önerinize açığım. Twitch.tv üzerinden oynadığım oyunların canlı yayınlarını yapıp aynı zamanda videolarıda youtube kanalıma yükleyeceğim. Bunlara eş zamanlı olarak da Youtube üzerinde kendi hayatımıda gerçek hayatta yaşayamakta olan bir oyun karakteriymişim gibi farklı yetenekler (dövüş sanatları, yeni bir enstruman , çizim v.s ) ve fiziksel gelişimimi de yayınlayacağım. Oyun yayınları ile kendi hayatımı oyunlaştırarak yaptığım yayınları ayrı kanallarda mı tutsam diye tam bir karar veremedim. Çünkü gelişim sürecimi türkçe değil ingilizce episode'lar halinde yayınlamak daha güzel. En azında türkçe alt yazı eklerim ya da tam tersini mi yapsam türkçe yayınlayıp ingilizce altyazı koyarak. Bu konudaki fikirlerizi özellikle merak ediyorum. Teşekkükler ciddiye alıp ciddi cevap verenlere şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sektör gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 aha sıçtık ya pıjdsfg lol oyna yandan medyum olarak akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 öyle mini çekilişler yaparım zaten izleyiciler arasından lvl-up tarot falan. O:) Kendi hayatımı oyunlaştırma sürecide eğlenceli olur. Bi yerime bi gopro takıp günlük hayatta yaşadığım atraksyonları da yayınlacağım örneğin sokakta sataşan barzoların sataşmalarına önce pişman sonra arkadaş oluşları ya da güzel hatunlarla olan date'lerim falan da izlenme değeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sektör noyan dan öncede gg dün biraz bakayım dedim gerçekten ipini koparan yayın yapmaya başlamış, adam akıllı bir arabirimi, camerası olmadan insanlar direk donate linki koymaya başlamış. ama bunlarda suç yok zaten gidip abeem diyip anasının babasının kartından donate atan bebelerde suç. umarım maliye bu konuya el atıp bunlardan sağlam bir vergi alır. @noyan yavaş abi öyle bir dünya yok anında uçarsın. en fazla twitchde hatunsan ve güzel gögüslerin varsa biraz para kazanırsın, sonra bir gecede para kaldırayım diye "gençler alkollu yayın yapıyorum" dersin, sonuç; https://www.youtube.com/watch?v=JIFHuvEGiZ4 ve ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Güzel donate toplarım umarım. Güzel event'ler de yaparım oyuncuları gerçek hayatta bir araya getiren. 2017 başınada "LVL-UP YOURSELF, LVL-UP THE WORLD" ismindeki kitabımı tamamlayıp hem ingilizce hem de türkçe olarak bastıracağım. Ana niyetim zaten global gamer kitle içinden oyun oynamayı sevdiği kadar gerçek hayatta da kendini aşan ve bunu gezegenimizin hayrına kullanmak isteyen gençlerden uluslar arası bir ülkücü ocakları gibi şeyler kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 abi bu twitch tayfası genelde 14 yaş kitlesini eğlendirmek için şaklabanlık yapan nördlerden oluşuyor. bir de bunların kavgaları falan var izleyin yutuptan ne utanırsınız belli değil, acayip entrikalar dönüyor. noyan reyizi böyle bir alanda görmek eğlenceli olur edit: falcılık kazandırmıyor mu artık reyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sleepingdeath said: @noyan yavaş abi öyle bir dünya yok anında uçarsın. en fazla twitchde hatunsan ve güzel gögüslerin varsa biraz para kazanırsın, sonra bir gecede para kaldırayım diye "gençler alkollu yayın yapıyorum" dersin, sonuç; https://www.youtube.com/watch?v=JIFHuvEGiZ4 ve ban. Alkolle pek aram yok içsem de pek etki etmiyor zaten ayık kafam yeteri kadar fazla dışavurumcu ve yılışkan. Hızlı para kaldırmak gibi bir niyetimde yok dediğim gibi üstteki mesajda bireyselliğine ve kendini aşmaya meyilli bir topluluk oluşturmak niyetim ama öncelikle gamer dünyasında birazcık kendimi göstermem için oyun yayıncılığı önemli bir süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Gizli said: abi bu twitch tayfası genelde 14 yaş kitlesini eğlendirmek için şaklabanlık yapan nördlerden oluşuyor. bir de bunların kavgaları falan var izleyin yutuptan ne utanırsınız belli değil, acayip entrikalar dönüyor. noyan reyizi böyle bir alanda görmek eğlenceli olur edit: falcılık kazandırmıyor mu artık reyiz? Tarot okumalarım kazandırıyor fakat birazcık daha medyatik olursam en azından youtuber olarak dual spec kasmak istiyorum. Bu yaz fitness antrenörlüğü lisansı da aldım hem gamer , hem fitness hem de parapsikoloji gibi hep bir arada warlock ilerleyim diyorum hatta. 14 yaş kitlesini eğlendirmek için rezillikleri yaparken izlediğimce biraz acıyorum. Hani kafasından ayran dökenler, kuran'a hakaret etti diye birbirine öfke kusanlar hani bakıyorum gözlerinin içine ve yapmacıklıklarına acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 din mevzularına girme aforoz edilirsin. son dönemin ergenleri çok katılar o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Ha bu esnada meme olayına gelince evet memelerim yok ama haftada bir tane seksi arkadaşlarımdan birini konuk olarak çağırıp onun memeleriyle simbiyotik yayınlar yapabilirim O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Talha aynacı, gökhan, beril, pintipanda. Gerisini salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Yazdıklarının Twitch topluluğuyla o kadar alakası yok ki anlatamam. 'Bu nasıl ses gay misin?' 'Bu nasıl tip gay misin?' En son başıma gelen şey 'Erkek adam bok diye mi küfreder?' Ortamda iyi diye geçinen yayıncıların hepsi 'ananı böyle s*kim, konuşma lan o. çocuğu' gibi tiplerden geçiyor. Muhabbeti iyi kavramı bildiğin kahve ortamı. Yeniliğe açık değiller, LoL, Cs, H1Z1 dışında izlenen pek oyun yok. Aklın varsa keko aksanla ingilizce yayın yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sanssizsansli said: din mevzularına girme aforoz edilirsin. son dönemin ergenleri çok katılar o konuda. Din mevzularında baya evrim geçirdim son yıllarda. Güzel güzel dinsel konuşup kafaları daha yapıcı ve gezegeni korumaya yönelik iman dolu konuşmalar yapabilirim hiç bir dinsel meseleyi kınamadan. Örneğin bazen tarot okurken tesettürlü bir kadına birşey anlatırken iman nedirden girip , Hz Ömer'in maceralarından kesitler anlatarak ifade ettiğim şeyleri daha net izah edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 pre prelease lere yada greenlight oyunlara tarot bak..frp lere de grubu olusturduktan sonra fal bakabilirsin..su yeni aldigim hunter elf 3 vakte kadar human paladinim le halvet olacak vs de dersen belki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 çok samimi söylüyorum bir sen eksiktin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 zipzip said: Yazdıklarının Twitch topluluğuyla o kadar alakası yok ki anlatamam. 'Bu nasıl ses gay misin?' 'Bu nasıl tip gay misin?' En son başıma gelen şey 'Erkek adam bok diye mi küfreder?' Ortamda iyi diye geçinen yayıncıların hepsi 'ananı böyle s*kim, konuşma lan o. çocuğu' gibi tiplerden geçiyor. Muhabbeti iyi kavramı bildiğin kahve ortamı. Yeniliğe açık değiller, LoL, Cs, H1Z1 dışında izlenen pek oyun yok. Aklın varsa keko aksanla ingilizce yayın yap. Bu güzel öneri oldu. Beni biraz düşündürten kısım da bu zaten aslında. Hani bir yandan ülkemin oyuncu gençliğinin çıtasını yükseltmek istiyorum. Bir diğer yandan da boşver gir direk ingilizce oradan global yürü diyorum ama dediğim gibi kararsızım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 zipzipi dinle, burada ne sen mutlu olursun ne izleyiciler. Sana sövmek için yarışırlar işte. İngilizce yap aynen. Zaten spiritüel yönün de var oriental gamer olup yürürsün (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 dana22 said: pre prelease lere yada greenlight oyunlara tarot bak..frp lere de grubu olusturduktan sonra fal bakabilirsin..su yeni aldigim hunter elf 3 vakte kadar human paladinim le halvet olacak vs de dersen belki .. Şuan festivaller ya da sokak hayranlarının hayrına v.s etkinliklerde bi tarot çadırı kuruluyor bana. Şimdi bunun uyarlamasını oyun conventionlarında kıyafetlerimi daha da abartıp öyle tarot standleri açabilirim. Bir sene önce zaten bir e-spor klübünden teklif gelmişti "gel bizimle yayına başla, ortalıkta yayıncılar çok leş ve takipçileride onları birşey sanıyor ama sen yayıncılığa başlarsan millet gerçekten takip edebilecek birşeyleri olur, dibi düşer gençlerin " falan tarzı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 milliyetçi ol reyiz türkçe yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Aruzyon said: Bir sene önce zaten bir e-spor klübünden teklif gelmişti "gel bizimle yayına başla, ortalıkta yayıncılar çok leş ve takipçileride onları birşey sanıyor ama sen yayıncılığa başlarsan millet gerçekten takip edebilecek birşeyleri olur, dibi düşer gençlerin " falan tarzı =) BÖyle bi kitle yok Twitch'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 noyan öncelikle ruh dinginliği vesaire bu tarz şeylerine laf atmadan, bunları geçip direk birşey söylicem. bi topluma bak. sen burada ama barış dersen "barış diyor mk ılığı zuhahaha "dencek. sen level-up dersen "sevgilini bi el versene" dicekler.-ki bunu dicekler. buna dayanabilecek kapasitede adam değilsin. paticikte gördük.- 2-3 sene sonra kendini kabul ettirirsen eğer saygı duyulacaksın. onun dışında sürekli küfür ve hakaret yiceksin. lowdan nooba, ana bacıya kadar. twitch kitlesinin %90 ı bu. diğer %10'unu için yaparım diyorsan yardır. yoksa yabancı yayın ilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 evet. Sektör hakkında en ufak fikri olmayan biri söylemiş olmalı onu. Bulunduğu yere kazayla veya torpille gelmiştir. Öyle bir kitle yok. Unut onu, git İngilizce yayın yap bizim gibi kafayı yeme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar