Fragman güzel ama beklenti yükseltmeyelim sonra hüsran oluyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Valerian: A city of thousand planets
guardians of the galaxy tadı aldım
luc besson'un her isi gibi dandirik bir film, guzel bir ambalaj ve cikinca unutacaginiz bi eglencelik olacaktir.
adamin elini attigi tum isleri degerlendirirsek adamin ortalamasi 6.4 falan cikar. bu da daha fazla etmez.
6.4 numara abi adam besson.
adamin elini attigi tum isleri degerlendirirsek adamin ortalamasi 6.4 falan cikar. bu da daha fazla etmez.
6.4 numara abi adam besson.
valyrian steel
sinan cetin'in tek iyi film yapmis olmasi gibi bisi leon'un iyi olmasi. adamin yazar, yapimci, yonetmen vs vs vs olarak dahil oldugu tum projelerde "iyi" olan tek sey leon.
94'ten bu yana adamin ortalamasi tamamen "eehhhhhh..." seviyesinde.
eglenceli bir unut-gec yonetmeni.
her işi -leon da profesyonel diyecektin gardeşş
valla acikcasi leon'u da meh buldugum icin cok bisi farketmiyor :|
dasaas beğenmediyse iyidir kesin
abi luc besson'u iyi bulan elinde vhs ve toplam 20 kaseti olan bir zavallidir.
onun da arkasindayim hala. ergen ruhunuzu tatmin etmis olmasi bir boka yaramiyor.
oyun demosu gibi film.
oyun demosu gibi film.
http://im.ezgif.com/tmp/ezgif-363914311.gif
dasaa hata etmişsin
paticikte birşey hype olduysa o lanet çeneni kapaman gerekiyor. ben de bir dönem senin gibi bir hata ettim, acımadılar. hala mezar yerinin taksitlerini ödüyorum.
paticikte birşey hype olduysa o lanet çeneni kapaman gerekiyor. ben de bir dönem senin gibi bir hata ettim, acımadılar. hala mezar yerinin taksitlerini ödüyorum.
Çizgi romanını Milliyet Çocuk veya Hürriyet Çocuk'da okuduğumu hatırlıyorum. Uzay Zaman Ajanı Valerian ismiyle çevrilmişti.
cara delevingne değil mi o?
hayret kimse laf etmemiş
hayret kimse laf etmemiş
dasaanın ortayaş bunalımını nasıl çözecez ya.
evine karı gönderelim
Sophie Hawley-Weld ı gönderin...
topu küçükken luc bessonun bahçesine kaçmış
dasaa hata etmişsin
valla ben bunlarin tamamini gomerim, film gelsin. ortalamasi hype a ragmen 6-7 arasinda (tahmini 6.4) olacak gene.
sinan cetin'in tek iyi film yapmis olmasi gibi bisi leon'un iyi olmasi. adamin yazar, yapimci, yonetmen vs vs vs olarak dahil oldugu tum projelerde "iyi" olan tek sey leon.
5. Element de güzeldi ya
fragman güzel gibi. çizgi romanını nereden bulabiliriz ki bunun.
Öne çıkan mesajlar