Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Gençler acil satıyorum. özel bi olaya saklıyodum da gidiyom ben türkiyeden. 750 tl civarı normalde fiyatı. 500'e bırakacağım. 500'e atacağım. 510'a yanaktan bir buse 540'a belki nipıl tivıst yapabilirim. bikaç günüm var alın şunu para lazım. (zaten 150 dolar falan ediyo mk) (tl niye böyle ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 güzel fiyat, parası olan ve seven kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 SU GİBİ SU AKIYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 faturası bandrolü var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 yok almışım 2 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Noldu abi polis mi pesinde kaciyor musun ulkeden napiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Buna kıyıp içemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Kuşadası marinada görmüştüm menude,fakir olduğumuzdan mavi viskiden haberimiz yoktu tabi.Menude 1 şişe açılış 1.500 tl yazıyordu.Menuyu kapatıp tanrıya bana bir blue label vermesi için dua ettim.Sonra tanrının işleyişinin böyle olmadığı gördüm.Tabiki 1 bira söyledim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Yanında coca-cola hediye edersen satma şansın artar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 barbu said: Buna kıyıp içemem ben. ben 7-8 sene önce viski ile hiç alakam yokken babamın şişesinden içmiştim, daha bi bok anlamıyordum viskiden. o yüzden yorum yapamıyorum. ama genellikle 70-100 euro bandındaki iyi single malt'lar bundan daha iyi, blue label biraz overrated diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ne kolası la tabi ki dürümle yiyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 satılmaz o ya açıp için işte gitmeden çok yakın arkadaşlarınla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 bişeyden kaçtığım yok canım bi anda vize çıktı falan hatun yabancı. DEKDAŞ YÜZÜK ALACAĞIM. ilk taksidi falan çıksın. hatta o bile çıkmaz ama bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 abi yüzük için satılır mı şu allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 abi söylediğini tekrar düşünür müsün? biri sevdiğin kadına evlilik teklifi etmek diğeri içki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Hmm birini içince istediğin kadar sevecek hatun bulabiliyorsun, diğerini alınca tasmayı boynuna geçiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 icki daha onemli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 satacağına 20 liradan instagram fotosu için kirala, daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 20 litre şalgam suyuyla takas olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Vingthor said: abi söylediğini tekrar düşünür müsün? biri sevdiğin kadına evlilik teklifi etmek diğeri içki. tekrar düşündüm yine fikrim değişmedi =) şaka bir yana good luck :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Eger satip evlenme teklifi etmeyi basarabilirsen neleri feda ettigini gostermek icin soyle bunu bence. Ben olsam satmazdim tekdas icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 inşallah kız reddeder teklifi hazır değilim falan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 endustriel elmastan tekdas yaptiralim viskiyi de icelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 viskiyi içirip evlenme teklif et şansın artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 olm geyik yapmayın alın şunu. biri alsın letgo'da falan 600e okutur ya. benim vaktim yok satmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar